Azóta leszedtem hozzá, vagyis a google cardboardhoz appot, csak nekem valahogy nem hozza teljesen össze 3d-be, még mindig duplán látom a képet, és nem tudom hol lehetne jobban összehozni, vagy ez z opo-val még nem működik jól? Kell a 2-es majd?
Én hónapok óta használok cardboard-ot (ha erre célzol). Sőt van is még egy emit nem szereltem össze, meg vagy 3-at már el is adtam. Gond nélkül megy az opo-val. Ha úgy keresel játékot, vagy filmet, hogy CARDBOARD, vagy VR szót beleilleszted akkor azért találni elég sokat.
Ha bírod a horrort, akkor ezt tedd fel mindenképpen: You are not allowed to view links.
Register or
Login És szigorúan headsettel, vagy nagy hangfalakkal. Mocskosul jó!
Ha keresel olyan filmlejátszót ami VR video player vagy hasonló névvel van ellátva, abba be tudsz tenni bármilyen, pl torrentről letöltött 3D formátumú filmet, és ha abban nézed, akkor full3D élményben lesz részed. Igaz hülyén néz ki hogy az ember egy kartondobozzla a fején filmezik, de miért ne.
pl: You are not allowed to view links.
Register or
LoginDe sima 2D filmeket, vagy általad videózott filmeket pl nézhetsz ebben a progiban: You are not allowed to view links.
Register or
LoginFeelinges, mert olyan mintha mozibna ülnél. Körbe is tudsznézni meg minden. Nagyon jó!
Samsung féle VR fejesre, ami a note4-hez van, van olyan VR cinema program ahol a helyszíneket is váltogathatod, nekem a holdon történő mozizás tetszett a legjobban.
Nyönyörű látvány volt, egy bőrfotelben ülsz a hodlon,
nagy vászonon megy a film amit betettél és a háttérben közbne mozog a föld meg az égbolt
Hülyeség, de nagyon-nagyon realisztikus lett és elég látványos. De az autós mozi sem rosz csak az snassz.
Szóval a VR és a Cardboard szavakat használd kereséskor és találsz rengetegmindent. Nagyon sok a szemét, de van ami eszméletlen jó!