Hat en a g3 kamerajarol eleg sok rosszat hallottam.. ismeros amiatt akarja ki...ni lassan a szaggatas es egyebek mellet ami meg nem is zavarna de eleg sokat fotozik a meloja miatt es kiaakasztja
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
A laggolásról sokat nem tudok nyilatkozni, nem tapasztaltam többet, mint S5-ön. Tudom, hogy az első szoftverekkel még nem volt jó, de a legfrissebbnél, már szinte megszűnt.
Volt egy cikk, amiben pont a G3 és az S5 kameráját hasonlították össze. Ott se volt egyértelmű, hogy melyik a jobb.
A G3 kameráját még nem volt időm tesztelni, csak néhány képet csináltam, de az S5-el sokat, imádtam is.
Ami biztos, hogy a gps esetében az S5 a jobb, gyorsabban pozíciónál és akkuidőben is, bár nincs nagy különbség közöttük.
Kijelző esetében az LG, de méretben S5.
Az S5 30 napot volt nálam, de az utolsó hétre meghülyült. Nem reagált, lefagyott, volt olyan, hogy 10-15! mp kellett a reakcióhoz. Azóta se tudom mi akadt össze és mivel, mert nem tettem fel programokat rá, csak a belakásnál a szokásosakat.
Most itt tartok, az LG majdnem egy hete van nálam, eddig csak samuim voltak, még mindig szokom, ismerkedem vele.