Az Xposed a Knoxot nem ugrajtja. Annyi lesz, hogy download módban a system officialról customra vált. A másik marad official.
Na most ha ne adj isten vissza kellene valamiért állítani, amikor a rootot is el kell tüntetni, akkor rátolsz egy gyári ROM-ot Odinnal és official minden. A Knox 0x0 meg úgysem volt birizgálva.
Ha csak uninstallálod az Xposedet, akkor nem áll vissza magától customról officialra a státusz, de ha most a gyári recoveryt bootolod, ott a cache törlés után már a státusz is visszaáll officialra.
Nekem rajta van már az Xposed, bár végül nemigen használom semmi különösebbre. Csak 2 modulom van aktiválva, egyik a Greenify, de mivel nem fizetős verzióm van, ezzel nem sokra megyek azt hiszem. A másik a Wanam Xposed, de azzal se piszkálgattam végül semmit.
...még annyit változtat az xposed, hogy nem műkszik a lépésszámláló a telóban, de azt is meg lehet buherálni. Én megcsináltam és az xposed is és a lépésszámláló is műkszik valamint official a státusz is. Nálam az egyáltalán nem változott!
és sajna xposed-del csak a roló színei változtathatóak és a régebbi verziókban a menüháttér, de a betűszín az nem! Volt valaha a Wanam xposed azzal lehetett módosítgatni a szineket, de az is csak főzött romokon ment. Tehát mindenképpen knox ugrás lenne.
Azzal amit linkeltél Limahl egy gond van, csak a névjegyeket és a tárcsázót fehéríti ki, az sms progi helyett viszont beteszi a videohívást, ami nekem nem kell, jobb lenne ha maradna az üzenetek. Szóval nem igazán használható legalábbis nekem. A menühátteret nem módosítja sajna.
Láttam még jó régen az XDA-n, amikor kijött az s5 egy olyan screenshot-ot amiben minden fehér volt. Nem tudom melyik verzióra készült, és azóta sem találom. Bár az akkor csak screenshot volt, semmi link vagy egyéb..