Jóreggelit!
Szeretnék egy kis nagy segítséget kérni
Eddig a probléma fel sem merült, de most megakadtam...
Szóval a telóm S5NEO..903F sajnos nem a sima S5
Ez nem hiszem, hogy befolyásolná a gondom.
A telón custom rom van, hála GLSMITH és RSTWINGO segítségének
A rom WilNeoLitic.1.5.1.BPF1
Igazából most, hogy "lapozgattam" a telómban, vettem csak észre, hogy a "nagy varázslat" után az SD kártyám elérési útja, vagy nem is tudom hogy mondjam, de így néz ki: /storage/6E95-6944/ és az almappák..
Nade eddig, ha jól rémlik simán /storage/sdcard -volt..
Gyanítom ebből erednek a problémáim is, amiből eljutottam idáig.
Tök egyszerű dolog, felmásoltam 2 mp3 zenét az sd-re, és be akartam állítani csengőhangnak. ÉS akkor jött a "mi a pi..."
hangok és rezgések - csengőhang >ITT minden eddig hangom megvan, a 2 új nincs! Ezek után, ha rányomok a "hang az eszköz tárhelyéről" > egy villanás "hangválasztó leállt"".
OK, semmi gond, alapértelmezés töröl, van a telón még zenelejátszó.. hátha..
1. lépés, alapértelmezés VLC. - zene kiválaszt - lehetőség: beállítás csengőhangnak - VLC azt mondja, beállítva. Öröm, megnézem a beállításokba a csengőhangom, semmi nem változott.
2. lépés vlc alapértelmezés törlés újabb próba a Poweramp -al. Ugyan ez, megnyitom a zenét - beállítás csengőhangként - öröm, 2 üzenet: csengőhang beállítva - nem lehet beállítani... és ennyi.
Letöröltem, ürítettem, újratelepítettem a gyári Samsung zenék progit.. az sem segített.. nova helyett indítottam a sima touch wiz-el, ugyan ez.. Úgyhogy itt ragadtam, új csengőhang nélkül
Ha tudjátok, mi a szőke megoldás - remélem pofon egyszerű - légyszi.. Olyan ne legyen, hogy újratelepít rom kernel meg minden
CSÓÓKK. puszmány, Adv.