2024, 12 01, 04:28:14

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285646 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tenkjuh

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 345
  • PDA: galaktikus s5
  • PDA ROM: 123
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2875 Dátum: 2015, 09 12, 11:21:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az NFC és a helymeghatározás csak root-tal működik. Próbáltam.

Ezt szomorúan hallom :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2876 Dátum: 2015, 09 12, 14:31:01 »
Nekem 3 napja jött meg: no.1 sun s2 smartwatch. Kínai csoda :) 52 dollár volt. Ennyiért egy faxa kis okosóra. IPS kijelző, elvileg IP67 védettség (inkább nem úszok benne :) ). Érdekes mód BOH4 alatt furcsaságokat produkált amikor bluetooth kapcsolat élt. POGC alatt meg tökéletesen kommunikál. Érdekes :)

Annyi, hogy alapból jó appok vannak, de pluszba nem nagyon tölthető hozzá.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el
Majd tudnal rola priviben vagy akar itt is egyket lenyeget... mennyire jo gyors mennyit bir az akksi stb...es hogy ez ugyis megy hogy ha emeled a kezed akkor mutatja az idot vagy nyomkodni kell?

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2877 Dátum: 2015, 09 14, 18:49:02 »
Majd tudnal rola priviben vagy akar itt is egyket lenyeget... mennyire jo gyors mennyit bir az akksi stb...es hogy ez ugyis megy hogy ha emeled a kezed akkor mutatja az idot vagy nyomkodni kell?

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Off.: No.1 SUN S2 smartwatch: Az akku idő folyamatos bluetooth kapcsolat mellett sajnos nem a legjobb. Amikor este hazaerek rakom rá a dokkolóra. 12órás műszakot simán kibír. Bluetooth nélkül 2 nap. Van benne wake up funkció. Ha emeled a kezed, már mutatja is az időt. egyelőre 3 féle óra stílus van hozzá, de várható több is. Gyorsaságra semmi panasz nem lehet. Szinte rögtön mutatja a hívást. Ha hívnak, fel tudom venni, ekkor az óra kihangosítóként funkcionál. (Néha akadozik a hang). Ha piros ikonra nyomok akkor kinyomja a hívást. Ha bejövő hívás van, megrázom az órát és lenémítja a csengőhangot, de nem rakja le. Az óra rezegni is tud.
Vannak rakta appok, de azokat ritkán használom. Pl lépésszámláló,alvásfigyelő,pulzus mérő, uv mérő(nem tudom igazi e), világóra, számológép stb....összességében meg vagyok vele elégedve. Ennyi pénzért teljesen megfelelő tudást képvisel. És persze nekem nagyon bejön a kinézete is.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2878 Dátum: 2015, 09 14, 20:21:57 »
Off.: No.1 SUN S2 smartwatch: Az akku idő folyamatos bluetooth kapcsolat mellett sajnos nem a legjobb. Amikor este hazaerek rakom rá a dokkolóra. 12órás műszakot simán kibír. Bluetooth nélkül 2 nap. Van benne wake up funkció. Ha emeled a kezed, már mutatja is az időt. egyelőre 3 féle óra stílus van hozzá, de várható több is. Gyorsaságra semmi panasz nem lehet. Szinte rögtön mutatja a hívást. Ha hívnak, fel tudom venni, ekkor az óra kihangosítóként funkcionál. (Néha akadozik a hang). Ha piros ikonra nyomok akkor kinyomja a hívást. Ha bejövő hívás van, megrázom az órát és lenémítja a csengőhangot, de nem rakja le. Az óra rezegni is tud.
Vannak rakta appok, de azokat ritkán használom. Pl lépésszámláló,alvásfigyelő,pulzus mérő, uv mérő(nem tudom igazi e), világóra, számológép stb....összességében meg vagyok vele elégedve. Ennyi pénzért teljesen megfelelő tudást képvisel. És persze nekem nagyon bejön a kinézete is.

köszi ;) nekem is tetszik ;) enniyt meg is ér... 100ezreket azért nem akarok adni egy samsung új féle körszámlapos óráért pl... anniyért már inkább vennék tényleg valami normális f..s.a órát..:) ez belefér lehet rendelek én is egyett. Te honnan rendelted? és ezzel befejeztem az offot én is:)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2879 Dátum: 2015, 09 14, 23:06:52 »
köszi ;) nekem is tetszik ;) enniyt meg is ér... 100ezreket azért nem akarok adni egy samsung új féle körszámlapos óráért pl... anniyért már inkább vennék tényleg valami normális f..s.a órát..:) ez belefér lehet rendelek én is egyett. Te honnan rendelted? és ezzel befejeztem az offot én is:)
Offocska.: Gearbest ről rendeltem, sajnos/nem sajnos svéd postával jött. Majdnem 1.5 hónap volt. Sokat dekkolt a magyar érkeztetőben, viszont megúszta a vámot. Érdemes körülnézni, mert jó akciók szoktak lenni.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #2880 Dátum: 2015, 09 15, 16:47:54 »
Okosórák témának továbbiakban, tessék parancsolni :

Legyetek szívesek eztán itt folytatni. Köszönöm. :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2881 Dátum: 2015, 09 15, 20:27:08 »

Igen gazdám ^-^

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2882 Dátum: 2015, 09 15, 21:10:01 »

akkor csinálhatnátok ide egy álltalános topikos mert ez ugye egyik márka se:D vagy csak valami kínai vagy egyéb márkák...:D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #2883 Dátum: 2015, 09 15, 21:29:54 »
akkor csinálhatnátok ide egy álltalános topikos mert ez ugye egyik márka se:D vagy csak valami kínai vagy egyéb márkák...:D
Jó ötlet.  :ok:
Ha gondolod You are not allowed to view links. Register or Login a topikba írd le, mi legyen a pontos neve, és az első hsz-e.  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető murga

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S5
  • PDA ROM: NC1
« Reply #2884 Dátum: 2015, 09 20, 10:32:48 »
Sziasztok!
Volt egy S5-ös készülékem, de a sorozatos szervizproblémák miatt váltok másik telefonra.
Kérdésem azokhoz szól akiknek volt már iphone telefonjuk.
Nagyon szemezek a i6-tal, de az S6-os jobban tetszik. Csak félek a további szerviz problémáktól. Az S5 előtt Note-om volt, és az is megjárta többször a szervizt, nagyon elegem van már ebből.

Kérlek benneteket írjátok le, hogy egy olyan felhasználónál aki még sose használt iphone-t, milyen hátulütői lehetnek a váltásnak.
Ami programok nekem kellenének: Viber, Dropbox, FB, Ms Office. Játszani nem szoktam. Szeretném, ha egy gondozásmentes telefonom lenne...

Előre is köszönöm a válaszokat!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2885 Dátum: 2015, 09 20, 10:56:07 »
P
Sziasztok!
Volt egy S5-ös készülékem, de a sorozatos szervizproblémák miatt váltok másik telefonra.
Kérdésem azokhoz szól akiknek volt már iphone telefonjuk.
Nagyon szemezek a i6-tal, de az S6-os jobban tetszik. Csak félek a további szerviz problémáktól. Az S5 előtt Note-om volt, és az is megjárta többször a szervizt, nagyon elegem van már ebből.

Kérlek benneteket írjátok le, hogy egy olyan felhasználónál aki még sose használt iphone-t, milyen hátulütői lehetnek a váltásnak.
Ami programok nekem kellenének: Viber, Dropbox, FB, Ms Office. Játszani nem szoktam. Szeretném, ha egy gondozásmentes telefonom lenne...

Előre is köszönöm a válaszokat!

A 'gondozás" mentesség nagyban függ a használattól.  Számtalan Samum volt, van. Az S5-öt kellett  egyszer szervizbe vinnem akku miatt. Előtte az s4 Actívomat szintén akkugonddal.  Azóta egy note 4 et használok.  2 db. S6 társaságában.  Teszik a dolgukat.
Azóta az ötös a fiamnál pusztúl, és bírja...
A négyes meg a 12 éves lányomnál tengődik. Gondolhatod mit kell kiállnia.
A szifonról nem akarlak lebeszélni. Apósomnak van egy 6s. Nagyon jó készülék, de nekem fura a felhasználói felülete. De ez csak megszokás kérdése.
Létezik egy alkalmazás, amivel át tudsz települ az IOS-re. Az értékelést ne nézd. A sok fanatikus droidos direkt lehúzza.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

flowering tree

• Vendég
« Reply #2886 Dátum: 2015, 09 21, 00:47:11 »
Mi okozza a hibát?
A telefon nem akart bekapcsolni,a samsung logóig jutott el.Ki kellett venni az akkumulátort.
Majd elindult.Én gondoltam,hátha a mozgó háttérkép miatt van.Bementem recoverybe.
Nyomtam egy "wipe cache partition".Azt hittem, ezzel a cache törlés történik.
Ezután bekapcsolás előtt, végig kiírta az összes programot,"működése leállt".Le kellett okézni mindet.
A vége az lett,újra kellet húzni.Mi okozhat ilyen hibát?Köszönöm:)

flowering tree

• Vendég
« Reply #2887 Dátum: 2015, 09 21, 01:05:36 »
Mi okozza a hibát?
A telefon nem akart bekapcsolni,a samsung logóig jutott el.Ki kellett venni az akkumulátort.
Majd elindult.Én gondoltam,hátha a mozgó háttérkép miatt van.Bementem recoverybe.
Nyomtam egy "wipe cache partition".Azt hittem, ezzel a cache törlés történik.
Ezután bekapcsolás előtt, végig kiírta az összes programot,"működése leállt".Le kellett okézni mindet.
A vége az lett,újra kellet húzni.Mi okozhat ilyen hibát?Köszönöm:)
Javítás:apply update from cache volt.Sőt most az új rendszernél,csak belementem recoverybe.Semmit sem csináltam.Akkumulátort kivettem.Bekapcsoláskor ugyan ez a hiba:(

Nem elérhető murga

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S5
  • PDA ROM: NC1
« Reply #2888 Dátum: 2015, 09 21, 11:18:14 »
P
A 'gondozás" mentesség nagyban függ a használattól.  Számtalan Samum volt, van. Az S5-öt kellett  egyszer szervizbe vinnem akku miatt. Előtte az s4 Actívomat szintén akkugonddal.  Azóta egy note 4 et használok.  2 db. S6 társaságában.  Teszik a dolgukat....

Köszi a választ!
Semmi extra progit nem használok. Csak amiket írtam. Plusz a fényképezőt nagy mennyiségben...
Talán hozzájön még egy ébresztő alkalmazás - AVG labs ingyenes ébresztőórája.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #2889 Dátum: 2015, 09 21, 11:51:00 »
P
A 'gondozás" mentesség nagyban függ a használattól.  Számtalan Samum volt, van. Az S5-öt kellett  egyszer szervizbe vinnem akku miatt. Előtte az s4 Actívomat szintén akkugonddal.  Azóta egy note 4 et használok.  2 db. S6 társaságában.  Teszik a dolgukat.
Azóta az ötös a fiamnál pusztúl, és bírja...
A négyes meg a 12 éves lányomnál tengődik. Gondolhatod mit kell kiállnia.
A szifonról nem akarlak lebeszélni. Apósomnak van egy 6s. Nagyon jó készülék, de nekem fura a felhasználói felülete. De ez csak megszokás kérdése.
Létezik egy alkalmazás, amivel át tudsz települ az IOS-re. Az értékelést ne nézd. A sok fanatikus droidos direkt lehúzza.

Talán pont ezt akarja reklámozni a kolléga. Még jó, hogy a telefont eldobja valami kacatért :D

Moderator Comment A személyeskedést mellőzzük! Fórumszabályzat 4. pont

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #2890 Dátum: 2015, 09 27, 13:30:11 »
Talán pont ezt akarja reklámozni a kolléga. Még jó, hogy a telefont eldobja valami kacatért :D

A személyeskedést mellőzzük! Fórumszabályzat 4. pont

A topic címe egyértelműen utal arra, hogy nem itt kell a szifonokról témázni... kéretik azt is moderálni. Köszönöm!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2891 Dátum: 2015, 09 27, 13:53:28 »
A topic címe egyértelműen utal arra, hogy nem itt kell a szifonokról témázni... kéretik azt is moderálni. Köszönöm!

Ne keverjük a jópofizást a segítségnyújtással. Talán néhány mondat belefér, egy kis kitekintéssel.
Erre csak az írjon választ,  aki kizárólag az aktuális topiknak megfelelően szólt hozzá. Bármelyik témában.
THX

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

flowering tree

• Vendég
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2892 Dátum: 2015, 09 28, 21:42:51 »
Ne keverjük a jópofizást a segítségnyújtással. Talán néhány mondat belefér, egy kis kitekintéssel.
Erre csak az írjon választ,  aki kizárólag az aktuális topiknak megfelelően szólt hozzá. Bármelyik témában.
THX

Global Moderator Comment A topikgazda pontot rakott a beszélgetés végére. További vitának helye nincs.

Nem elérhető Mi a Manó?!

• PDA: Galaxy S5 G900F
« Reply #2893 Dátum: 2015, 09 29, 12:17:41 »
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudok venni Hdmi kábelt az S5-höz, mert kerestem már több helyen, de nem tudnak róla.
A másik része a kérdésemnek, hogy ha Hdmi-vel csatlakozok telefonon keresztül Tv-hez vagy házimozi erősítőhöz, akkor milyen formátumú videot tudok lejátszani a telefonról? Gondolom a blueray filmek nem fognak a telefonon elindulni!? És a többcsatornás hangokat, hogy kezeli?
Bocs ha butaságot kérdeztem...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #2894 Dátum: 2015, 09 29, 13:24:20 »
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudok venni Hdmi kábelt az S5-höz, mert kerestem már több helyen, de nem tudnak róla.
A másik része a kérdésemnek, hogy ha Hdmi-vel csatlakozok telefonon keresztül Tv-hez vagy házimozi erősítőhöz, akkor milyen formátumú videot tudok lejátszani a telefonról? Gondolom a blueray filmek nem fognak a telefonon elindulni!? És a többcsatornás hangokat, hogy kezeli?

MHL kábelt kell keresned. A Mediaban vettem. Nem olcsó. Létezik nem eredeti Samsung is az nem annyira drága.
Amit a telefon lejátszik az megjelenik a tv-n. Legyen az akár játék.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2895 Dátum: 2015, 09 29, 23:18:11 »
Sziasztok!
1: Ebay :D
2: szoftver kérdése ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mi a Manó?!

• PDA: Galaxy S5 G900F
« Reply #2896 Dátum: 2015, 10 01, 19:13:36 »
Köszönöm a válaszokat!
Ma nyomtam kíváncsiságból egy szoftver frissítést és letöltött 384,89Mb-tot, de még nem mertem telepíteni...
Tudtok róla valamit, hogy milyen frissítés érkezett és érdemes telepíteni vagy inkább hagyjam az 5.0-át?

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2897 Dátum: 2015, 10 02, 10:39:16 »
Köszönöm a válaszokat!
Ma nyomtam kíváncsiságból egy szoftver frissítést és letöltött 384,89Mb-tot, de még nem mertem telepíteni...
Tudtok róla valamit, hogy milyen frissítés érkezett és érdemes telepíteni vagy inkább hagyjam az 5.0-át?

Még csak 5.0 van :)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2898 Dátum: 2015, 10 02, 10:48:54 »
Nekem POI1 van fent rootolt. Nagyon gördülékeny.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

flowering tree

• Vendég
« Reply #2899 Dátum: 2015, 10 02, 12:09:56 »
Nekem POI1 van fent rootolt. Nagyon gördülékeny.

Kinek melyik válik be.:)