0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
:-) Na most ugrik a majom.. Végre megjött a hivatalos nyalóka a készülékemre. Kiváncsian várom...
A TeleMax szerviz hálozathoz tartoznak a szegediek is,ill. be dolgoznak.Ott vannak a szervizpont hálózat menü alatt.A lényeg hogy kész legyen és hogy ne software-t frissítsenek rajta hanem cseréljék a hibát okozó alkatrészt,jelen esetben a kamera modult.
Am ha szétkapják a telefont, utána mennyire lesz ip67? Mert hallottam olyan híreket, hogy ha egyszer szétszedték, akkor pápá vízállóság... :/
Mivel hivatalos márkaszerviz, ezért gyári állapotban kapod vissza. Nekem anno konkrétan cserélték az egészet. Csak az aksi maradt az eredeti.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről
és az imeivel mi lett? ami a számlán van amit kaptál azzal akkor nem egyezett az amit a telefon írt stb.. !?
Ohm amikor az enyemben kamera modult csereltek.. nem csereltek teljeseb csak a kijelzot... meg amugy jtag boxal es szerviz kabelelel ok is barmikor atirhatjak az alaplaban az imei szamot es nyomnak ra egy uj matricat.. esetleg kapsz a szamlad melle egy szamla modositot es a garancia leveleden is szerepelhet ha az imeid valtozott.. itt irta am vki hogy a belsejet ugy szerelik hogy lekapjak a komplett kijelzot keretestul es onnantol barmihez hozza fernek es ezutan raknak ra egy ujat uj ragasztassal .. igy valazeg megoldott a vizhatlansag mint vizallo oraban a rendes szervizes elem csere Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Ez még az S4 activom volt. Gondolom azon a szérián kísérletezzék ki mit és hogyan lehet.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről
Nekem mikor S4-nél panelt cseréltek, szemem előtt kapcsolódott a központi samsung szerverre, és box segítségével szépen az IMEI kódot belemásolta az új panelbe. Még azt is be tudta állítani hogy függő vagy független legyen. Sajna S5nél nincs házi javítás. No majd az S6nál lesz újra, mert úgy olvasom ugrik az IP57 is.
nah akkor egy ok amiért nem lesz s6... nekem kell a vízállóság nem tudom miért nem lehet ilyen összegnél ALAP követelmény...
Én IP 57-ről beszéltem és nem víz ellenállóságról. A kettő nem ugyanaz.You are not allowed to view links. Register or LoginVannak benne finom célzások hogy kik vásároltak ilyen egységet.
az ip57 a csepp és porállóság nem?
Így van, de együtt jár a kettő.Elég sokba is kerülnek validáltatni ezeket a készülékeket. Ezért a gyártók egy része nem is írja rá, de bőven kibírja a vizet a készülék. Iphone nem ilyen
Mult hét óta van
sziasztok.Tegnap váltottam az S4-ről az S5-re.Le is frissítettem az 5.0-ra, van benne egy 16 GB memóriakártya.Még nem rootolom ki egy- két hétig hátha valami hiba előjön, addig is van valami lehetőség a külső sd írhatóságára?
Köszi a gyors választ.Megkérdezhetem melyik rootolási módszert alkalmaztad?
gyári fájlkezelő,mindent másol,mindenhova.