0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kedves fórumozók.Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! HookerTapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Boldog új évet mindenkinek! mivel van S5 öm és jogom van ehhez a topichoz is, ezért bátran megkérdezem h volt e már vki olyan helyzetbe h vett 1 (tilosszó): IPHONE-t és a névjegyeket átszeretné rá rakni? 1500 névjegyem van amit átszeretnék tenni és nem tudom.h h... ha a szinkronizálásnál beállítom h a névjegyeket szinkronizáljaakkor feltesz 259 névjegyet és ennyi.. van erre vmi más megoldás? v letudná vki írni nekem h pontosan h kell a névjegyeket feltenni a fiókba? természetesen a telefonmemórián vannak a névjegyek!
Próbáld meg kiessel vagy névjegyek testreszabással ,memóriakártyára másolni.
Én pl úgy oldottam meg , hogy szolgáltatónál volt ismerős és egyik sim kártyáról csinált másikról complet másolatot. Eredeti ott maradt én megkaptam másikat.
és neked 1500 név ráfér a SIM kártyádra? arra énis gondoltam h simkártya ki, 250 név rá aztán iphone ba be és felmásolni, és így tovább.. mert ugye annyi név fér rá.. vagyis nekem, (2 hónapja kaptam új karit)
Névjegyeknél sd-re mentési lehetőség is van nem csak sim.
Nem tudom . Még nem kellett 1500 nevet eltárolnom
én ezt értem de azzal h a névjegyeim 1 .vcf file ba a memkarin vannak nem vagyok előrébb... mert az iphone ba nem tudok memóriakártyát rakni.. :S vagy pls írd le h h gondoltad ezt a memkaris témát, mert ez sztem zsákutca... v miért jó ha a memóriakártyán vannak a nevek? mit kezdek ott vele? h kerül az iphone ba?
Azért, mert azt a Gmail címtára (böngészőből) és az iTunes is beolvassa.Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
tehát a google szinkronizálás a memkártyáról olvassa be a névjegyeket? mert nekem most a nevek a telefonmemórián vannak, és a biztonság kedvéért lementettem a memkarira is a .vcf filebal.. hooker: nem hiszem h az itunes kezelné a .vcf filet.. hzoli: igazad van akkor egyelőre csak abba kérnék itt segítséget h h tudom mind az 1500 névjegyet felrakni a címtárba.. h miért csak 259 megy fel? v milyen formátumot keres a google szinkronizálása? mert azt tudom h az iphone ba h kell berakni a már a google fiókba fenntlévő neveket
You are not allowed to view links. Register or LoginAz első találat...Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
az utolsó mondatomba leírtam h az iphone részét TUDOM! azt NEM TUDOM hogy az s5 n h csinálom meg h az ÖSSZES: 1515 nevet feltegye a google címtárba, ne caak 259 et...
Szia Mindenki.Az lenne a kérdésem hogy a gyárilag független telefonomra amit külföldön vásároltam, ha felteszek odinnal egy magyar telenoros Rom-ot, akkor ugrik az hogy gyárilag független volt a telefon ?