2024, 11 27, 07:42:52

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285170 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető alcapone386

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1525 Dátum: 2014, 11 03, 17:11:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez szép, és jó. Nekem is bejönnek.
A vízhatlanságot viszont nem szívesen adnám fel.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
+1

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1526 Dátum: 2014, 11 03, 17:13:37 »
Ez szép, és jó. Nekem is bejönnek.
A vízhatlanságot viszont nem szívesen adnám fel.

én feladtam,azt kb semmire nem használom,idáig is megvoltam nélküle,ezután is.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1527 Dátum: 2014, 11 03, 19:39:31 »
már nem,ha megnézed itt forumon  volt samusok 80%-a lg g2-3 -an van.nem viccböl.egyszerüen samu ezzel a knox xarjával saját maga alatt vágja a fát,én megvettem s5-öt,de hogy semmit ne lehessen változtatni,röhej,1 honapig birtam,most azt csinálok,g3 mal amit akarok.ahogy nekem tetszik. :D ;)
még mindig elfelejtitek hogy a sok millio samu vásárlónak ha 2%a használja magát a rootot sokat mondok:) emiatt feleslges temetni a céget max geekek nem vesznek többet:) de tőletek még nem megy csődbe:D

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #1528 Dátum: 2014, 11 03, 20:00:17 »
sziasztok
van-e valami progi vagy leírás efs mentésre s5-re?
rootolni sikerült a towelroot-al knox 0x0 maradt.
custom recoveryt melyiket tegyem fel? /tudom,knox 0x1 lesz/
van-e valami custom rom amit használtok és meg vagytok vele elégedve?
válaszokat köszönöm előre is.
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1529 Dátum: 2014, 11 03, 20:08:43 »
Nem értem miért jön mindenki a knoxal mikor , már meg van rá a megoldás amivel kiiktatható akinek nem tetszik. Mellesleg a lolipopra is azt mondják, hogy nem costum barát. Attól függetlenül nem fognak kevesebb telefont venni azért , mert 5.0 lesz rajta.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1530 Dátum: 2014, 11 03, 20:16:00 »
sziasztok
van-e valami progi vagy leírás efs mentésre s5-re?
rootolni sikerült a towelroot-al knox 0x0 maradt.
custom recoveryt melyiket tegyem fel? /tudom,knox 0x1 lesz/
van-e valami custom rom amit használtok és meg vagytok vele elégedve?
válaszokat köszönöm előre is.

Efs mentés ugyan úgy van, mint más telefonokon. Pl. Root explorer-el kimásolod vagy play áruházban biztos van efs backup progi.
1-2 fórum tag használ custom recoveryt. Sima cwm biztos elég neki.
Van egy romos topic is. Ott arthu párat kipróbált knox ugrás nélkül.

A legtöbben leszoktunk a romolásról Knox miatt.
Igazság szerint nekem nem is hiányzik már. .. De egy 5.0-ás CM-et próba képpen biztos megnéznék, ha nem lenne Knox :(  Viszont előbb utóbb úgyis gyárira térnek vissza, mint tettem azt S3-mon is.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1531 Dátum: 2014, 11 03, 20:19:58 »
Nem értem miért jön mindenki a knoxal mikor , már meg van rá a megoldás amivel kiiktatható akinek nem tetszik. Mellesleg a lolipopra is azt mondják, hogy nem costum barát. Attól függetlenül nem fognak kevesebb telefont venni azért , mert 5.0 lesz rajta.
Sajnos custom kernel/recovery  ugrasztja a számlálót. Nincs az a szabadság, mint ami régen volt. ..
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
« Reply #1532 Dátum: 2014, 11 03, 20:25:25 »
Efs mentés ugyan úgy van, mint más telefonokon. Pl. Root explorer-el kimásolod vagy play áruházban biztos van efs backup progi.
1-2 fórum tag használ custom recoveryt. Sima cwm biztos elég neki.
Van egy romos topic is. Ott arthu párat kipróbált knox ugrás nélkül.

A legtöbben leszoktunk a romolásról Knox miatt.
Igazság szerint nekem nem is hiányzik már. .. De egy 5.0-ás CM-et próba képpen biztos megnéznék, ha nem lenne Knox :(  Viszont előbb utóbb úgyis gyárira térnek vissza, mint tettem azt S3-mon is.
köszönöm a választ.
engem a knox nem érdekel :) de elolvasom R2 írását

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
« Reply #1533 Dátum: 2014, 11 03, 21:13:56 »
letöltöttem ezt a recoveryt
philz_touch_6.26.1-klte.tar.md5
ez tar fájl.
jól emlékszem, hogy ezt odinnal a pda részbe kell betallózni?
melyik verzios odint használjam?
köszönöm

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1534 Dátum: 2014, 11 03, 21:20:19 »
letöltöttem ezt a recoveryt
philz_touch_6.26.1-klte.tar.md5
ez tar fájl.
jól emlékszem, hogy ezt odinnal a pda részbe kell betallózni?
melyik verzios odint használjam?
köszönöm

Jól emlékszel.
Én a 3,07 est használom még mindig.
Van már 9-es is.
A KNOX ugrik ha felteszed. Ugye tudod?

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #1535 Dátum: 2014, 11 03, 21:21:05 »
még mindig elfelejtitek hogy a sok millio samu vásárlónak ha 2%a használja magát a rootot sokat mondok:) emiatt feleslges temetni a céget max geekek nem vesznek többet:) de tőletek még nem megy csődbe:D
Gondoltam, hogy nem miattunk fog csődbe menni a samu. De példának okáért szép is lenne, ha pl egy PC nél ugyan ezt megcsinálnák. Csak a gyártó által készített file kezelővel tudnánk csak másolni. Ha meg rendszergazdaként használom a gépet, ugrik a gari...

Nem hiszem, hogy root miatt bizonyíthatatlan lenne a hiba forrása. Pl rootolom a készüléket, és egy strandolás alkalmával beázik a kütyü. Csak azért úszott a gari, mert szoftveresen változtattam rajta?...nonszensz.

Különbséget kéne tenniük. Pl ha processzor túlhúzás miatt elfüstöl, akkor no gari, fizess, ha balfxxx voltál. Beázásnál meg mind1 van e root.

Elvileg a knox miatt kormányzati mobilnak is alkalmas a készülék. Szerintem egyedül a presztizs miatt ragaszkodnak hozzá. Még jó, hogy ezt is feltörték, mint a blackbarryt :)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #1536 Dátum: 2014, 11 04, 05:34:35 »
Gondoltam, hogy nem miattunk fog csődbe menni a samu. De példának okáért szép is lenne, ha pl egy PC nél ugyan ezt megcsinálnák. Csak a gyártó által készített file kezelővel tudnánk csak másolni. Ha meg rendszergazdaként használom a gépet, ugrik a gari...

Nem hiszem, hogy root miatt bizonyíthatatlan lenne a hiba forrása. Pl rootolom a készüléket, és egy strandolás alkalmával beázik a kütyü. Csak azért úszott a gari, mert szoftveresen változtattam rajta?...nonszensz.

Különbséget kéne tenniük. Pl ha processzor túlhúzás miatt elfüstöl, akkor no gari, fizess, ha balfxxx voltál. Beázásnál meg mind1 van e root.

Elvileg a knox miatt kormányzati mobilnak is alkalmas a készülék. Szerintem egyedül a presztizs miatt ragaszkodnak hozzá. Még jó, hogy ezt is feltörték, mint a blackbarryt :)

Abszolút egyetértek. Ez a hozzáállás PC-nél elképzelhetetlen a root vonatkozásában, sőt fel sem merül.
Egyébként volt már info arról, hogy valami EU direktíva miatt engedni kellene a rootot, sőt megmaradó gari mellett. De hogy ezt hogyan tudod érvényesíteni, az jó kérdés. Talán az Unió se nagyon törődik vele, nem akarja betartatni, vagy nemigen fordul senki a megfelelő szervéhez.
Ehelyett azt lehetett olvasni, ha a gyártóhoz fordulsz a root engedélyezéséhez, akkor oké, de egyben le kell mondj a gariról is. Akkor már egyszerűbb kapásból feltenni akár egy knoxugratós megoldást.
Erre most még rátesz a Google a Nyalókával a zárt bootloader és még több SELinux funkció alkalmazásával.
A biztonságnak használhat, de előre jelezték, hogy ez lesz. Ha jól elterjed az Android a készülékgyártók közreműködésével, akkor a Google később már diktál és nem enged annyi rugalmasságot. Lassan a felületet se nagyon szabhatják át.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1537 Dátum: 2014, 11 04, 07:34:31 »

nah acsi nem a samu miatt tudsz  csak gyari filekezlovel masolni az az android avagy google fele uj sd kezeles. a masik fele a samsung erosen atalakitja a szoftvert sajat otletekekkel pakol bele sajat licenszekkel ugy vedi ahogy akarja akar toled akar barki mastol:) es beszeltem itt egy szervizfutarossal akitol hallottam erdekes sztorikat mert elrontottak a kisverpistik a szetromolassal stb aztan megpampognak hogy mar pedig ok nem nyultak hozza ... :) mert kene ezert cserelni :) innentol ha pl beazott a telefonod de szoftveresen nem modositottad de masreszt beleberheltel a garancia levelben benne van mi az ami garancia vesztessel jar... vedi a szoftveret amit levedetett ennyi:) sony is megcsinalta rootnal stbnel elszall a kamera szoftvere a z3nak pl:) lassan mindegyik gyarto megcsinalja sot az alap droidnal is mar torekednek a rootmentessegre :) minden gyarto garancia leveleben benne van hogy a szotfvermodositas garancia vesztessel jar ... innentol barmelyiket rootolod a garanciad eldobasat jelenti max vissza tudod allitani:) ezt elkell fogadni... android l-t egyelore rootolni se lehrt majd ;) es ez se a samu hibaja lesz

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
« Reply #1538 Dátum: 2014, 11 04, 14:03:47 »
a twrp manager progiban,  meg a cm-ben is melyik device name a s5 g900f típus jelölése?
s4 ben jfltexx volt a szolgáltató által forgalmazott.

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #1539 Dátum: 2014, 11 04, 14:24:41 »
Milyen megoldás?

Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1540 Dátum: 2014, 11 04, 14:40:20 »
Milyen megoldás?
szerintem a mobilodinos modem es bootloader cserlegetos dologra gondol:) vagy max arra hogy  a knox appot lehet torolni:D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #1541 Dátum: 2014, 11 04, 14:56:43 »
a twrp manager progiban,  meg a cm-ben is melyik device name a s5 g900f típus jelölése?
s4 ben jfltexx volt a szolgáltató által forgalmazott.

Csak simán klte ha van más is mögötte, az az egyéb verziókra utal.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1542 Dátum: 2014, 11 04, 16:47:10 »
Milyen megoldás?

Ha a knoxra gondolsz azt már korábban , le lett írva, hogy melyik verziót kell felrakni a romból és utána mit kell csinálni.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #1543 Dátum: 2014, 11 04, 21:10:23 »
Napokkal ezelőtt volt szó a kamera hibáról!Már akinek volt,köztük nekem is!Nekem olyankor is elő jött mikor wifi-n neteztem.E közben pedig elég rendesen melegedet a hangszóró feletti rész.Persze újraindítás után már jó volt!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

« Reply #1544 Dátum: 2014, 11 05, 07:15:12 »
szerintem a mobilodinos modem es bootloader cserlegetos dologra gondol:) vagy max arra hogy  a knox appot lehet torolni:D

A towelrootos megoldásra gondoltam amit korábban szépen levezettek, hogy és mint kell megoldani , hogy kiiktassa a knoxot.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #1545 Dátum: 2014, 11 05, 09:21:08 »
vicces gondolat , mint 1 kirakós játék:)

Nem elérhető Enderson

• PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
« Reply #1546 Dátum: 2014, 11 05, 11:30:53 »
Sziasztok! Ismeri valaki az aptoide nevű alkalmazást? Tegnap este keresgéltem a valamit a neten és véletlenül sikerült letöltenem a telefonra. Írnék róla szívesen hogy mire tudtam eddig használni de az szabályzatot sértene!  :D

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #1547 Dátum: 2014, 11 05, 13:45:52 »
Sziasztok! Ismeri valaki az aptoide nevű alkalmazást? Tegnap este keresgéltem a valamit a neten és véletlenül sikerült letöltenem a telefonra. Írnék róla szívesen hogy mire tudtam eddig használni de az szabályzatot sértene!  :D
B....market hez hasonló lenne?

Nem elérhető Enderson

• PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
« Reply #1548 Dátum: 2014, 11 05, 13:52:54 »
Nem egy alkalmazás gyüjtemény? Akárhogy nézem, felsorol alkalmazásokat, és ha le akarom tölteni iplayre irányít. Azaz én iplay ből töltöttem le. B....market hez hasonló lenne?
Igen. B markethez hasonló csak ez tényleg működik. Nekem az sosem ment normálisan ez viszont igen. Kb minden fent van rajta ami play áruházban. Meg is vásároltam gyorsan a poweramp-ot!  :D Meg egyéb más dolgokat. Eddig hibátlan minden.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1549 Dátum: 2014, 11 05, 15:07:19 »
Igen. B markethez hasonló csak ez tényleg működik. Nekem az sosem ment normálisan ez viszont igen. Kb minden fent van rajta ami play áruházban. Meg is vásároltam gyorsan a poweramp-ot!  :D Meg egyéb más dolgokat. Eddig hibátlan minden.
Bakker, hogy én ezekhez szőke vagyok. Már a BM-et sem értettem.  :D