2024, 11 24, 12:45:07

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284865 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #150 Dátum: 2014, 06 03, 18:43:46 »
Sziasztok!
Root nélkül lehet-e CSC kódot cserélni? Ha igen akkor hogyan?  :shock:
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #151 Dátum: 2014, 06 03, 21:20:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Galaxy S5, driverek nem tudtak települni, azóta nem is látja a telefont a PC. Mi lehet a gond? Minden USB ki lett próbálva, meg se nyekken rá a PC, gyári kábel.
masik gepen jo ? Probald uninstalalni a drivereket es a kiest ( ha fent van) es telepitsd ujra az egeszet hatha

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #152 Dátum: 2014, 06 04, 08:07:57 »
masik gepen jo ? Probald uninstalalni a drivereket es a kiest ( ha fent van) es telepitsd ujra az egeszet hatha
Köszi, közben megoldottam, a jelek szerint régi driver pack volt fenn, leszedtem egy másikat és rögtön látta a PC!  :taps:

Nem elérhető dieseé

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Gt I9505
  • PDA ROM: gyári
« Reply #153 Dátum: 2014, 06 14, 09:34:28 »
üdv s5 nél miért nem tudom a helyszíni javítást választani??? Valaki járt még így??

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #154 Dátum: 2014, 06 14, 14:23:46 »
üdv s5 nél miért nem tudom a helyszíni javítást választani??? Valaki járt még így??
én sem.. de szerintem ha szolgáltatós vagy, akkor azért nem.. ha független a készülék akkor meg azért nem.  Még hivatalosan XEH kódos s5 nincs.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #155 Dátum: 2014, 06 14, 18:08:06 »

Szerintem a vízhatlanság miatt.
A s4 active-omat sem javították helyszínen. A samus szervizben azt mondta az úriember, hogy nem tudják a vízhatlanságot visszaállítani. Ezért csak szerviz, ott is pár napot kell rá várni.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #156 Dátum: 2014, 06 14, 23:04:01 »
Ez érdekes.Nekem engedte egészen az adatok elküldéséig.Tovább nem próbáltam mert egyelőre nincs miért mert remekül működik a kütyü.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #157 Dátum: 2014, 06 15, 20:51:46 »
én sem.. de szerintem ha szolgáltatós vagy, akkor azért nem.. ha független a készülék akkor meg azért nem.  Még hivatalosan XEH kódos s5 nincs.
S4nel tmobilosert kihozzak de lehet azert mert rogton elso nap hoztam ki es olyankor elofordul meg hogy fuggetlen imeist kapsz... bar meg sose probaltam mas kartyaval:)

Nem elérhető dieseé

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Gt I9505
  • PDA ROM: gyári
« Reply #158 Dátum: 2014, 06 18, 20:09:17 »
Ez érdekes.Nekem engedte egészen az adatok elküldéséig.Tovább nem próbáltam mert egyelőre nincs miért mert remekül működik a kütyü.
Hát szerintem csak a Prémium assistance-t engedte neked is mert felhívtam őket és azt mondták hogy, túlságosan  új a készülék, és ezért nem jönnek ki!

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #159 Dátum: 2014, 06 18, 23:30:07 »
Hát szerintem csak a Prémium assistance-t engedte neked is mert felhívtam őket és azt mondták hogy, túlságosan  új a készülék, és ezért nem jönnek ki!
Ez azért elég gyenge kifogás a részükről mert mi van ha valakinek tényleg szüksége volna rá.

Enyimé Galaxy S5

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #160 Dátum: 2014, 06 20, 08:27:01 »
De amugy az s3 s4nel is az elso 2 3 honapban kijovetel utan nem volt meg helyszini javitas...:)

Nem elérhető bordosattila

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: Alexandr BNL9
« Reply #161 Dátum: 2014, 06 21, 11:34:25 »
Üdv mindenkinek!
Szert tettem egy S5 re én is. S3 ról váltottam.
Egy kérdésem lenne! S3 nál a saját böngészőjében ki lehetett választani,hogy a weboldalt hova szeretném menteni! A telóra vagy a .....@gmail.com-ra! S5 nél nincs ilyen lehetőség?.Mert vissza szeretném kapni  a mentett könyvjelzőimet. Keresgettem S5 nél de nem találom,lehet én vagyok láma hozzá :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #162 Dátum: 2014, 06 21, 16:39:40 »
Üdv mindenkinek!
Szert tettem egy S5 re én is. S3 ról váltottam.
Egy kérdésem lenne! S3 nál a saját böngészőjében ki lehetett választani,hogy a weboldalt hova szeretném menteni! A telóra vagy a .....@gmail.com-ra! S5 nél nincs ilyen lehetőség?.Mert vissza szeretném kapni  a mentett könyvjelzőimet. Keresgettem S5 nél de nem találom,lehet én vagyok láma hozzá :)

Használd a Chrome böngészőt, avval simán megy. A gyárit még soha nem használtam.  :)
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető bordosattila

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: Alexandr BNL9
« Reply #163 Dátum: 2014, 06 21, 17:11:53 »
Viszem vissza gariba,mert megjelent egy szép csík a kijelzőn :(
Használd a Chrome böngészőt, avval simán megy. A gyárit még soha nem használtam.  :)

Nem elérhető Mardel85

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo, Navitel
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: JB 4.1.2
« Reply #164 Dátum: 2014, 06 23, 18:06:30 »
Sziasztok!

Hátha találkozott már valaki a következő problémával:

Ma reggel óta az S5-m hiába csatlakozik wifire, net nincsen rajta. Másik telefon tökéletesen működik róla.
Eddig semmi probléma nem volt vele, nem változtattam semmilyen beállítást sem a telefonon, sem a routeren. Egyik napról a másikra nem akar netet.

Mi lehet a hiba oka, tudna valaki segíteni?

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #165 Dátum: 2014, 06 23, 18:35:21 »
Sziasztok!

Hátha találkozott már valaki a következő problémával:

Ma reggel óta az S5-m hiába csatlakozik wifire, net nincsen rajta. Másik telefon tökéletesen működik róla.
Eddig semmi probléma nem volt vele, nem változtattam semmilyen beállítást sem a telefonon, sem a routeren. Egyik napról a másikra nem akar netet.

Mi lehet a hiba oka, tudna valaki segíteni?

Nekem mostanában volt hasonló probléma, nem tudom nálad is ez e a gond , de router wifi probléma volt a gond.Néha az is elég ha újra indítod a telefont. Szerintem néha a router nem jól osztja szét a netet és annak ellenére , hogy azt mutatja telefon, hogy van wifi még se megy a net . Próbáld meg máshol a wifit mondjuk 1 free wifi pontot vagy ismerősnél ha ott megy akkor lehet csak simán resetelni kell a routert . Nálam néha akkor is szórakozik ha pl számítógép előtt próbálok felmenni wifire akkor is szokta írni , hogy nincs net , de telefon újra indítás után ment. Nem tudom ezeket próbáltad e de 1 próbát megér. De így a leírtak alapján router lesz a ludas mint nálam.

Nem elérhető Mardel85

• PFC Fan
« Reply #166 Dátum: 2014, 06 23, 19:19:00 »
Nekem mostanában volt hasonló probléma, nem tudom nálad is ez e a gond , de router wifi probléma volt a gond.Néha az is elég ha újra indítod a telefont. Szerintem néha a router nem jól osztja szét a netet és annak ellenére , hogy azt mutatja telefon, hogy van wifi még se megy a net . Próbáld meg máshol a wifit mondjuk 1 free wifi pontot vagy ismerősnél ha ott megy akkor lehet csak simán resetelni kell a routert . Nálam néha akkor is szórakozik ha pl számítógép előtt próbálok felmenni wifire akkor is szokta írni , hogy nincs net , de telefon újra indítás után ment. Nem tudom ezeket próbáltad e de 1 próbát megér. De így a leírtak alapján router lesz a ludas mint nálam.

Telefon restart megvolt párszor, router szintén. Sajnos ezek nem segítettek.
Másik routerrel még nem volt alkalmam kipróbálni, holnap elmászok valahova ahol van free wifi.
Mindenesetre remélem neked lesz igazad.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #167 Dátum: 2014, 06 23, 20:34:14 »
Telefon restart megvolt párszor, router szintén. Sajnos ezek nem segítettek.
Másik routerrel még nem volt alkalmam kipróbálni, holnap elmászok valahova ahol van free wifi.
Mindenesetre remélem neked lesz igazad.

Mondjuk igazán én se értem miért csinálja, Kicsit idegesítő. Esetleg kapcsold ki 1 30 percre a routert meg a modemet mikor nem vagy otthon, néha akkor is magához tér. De ha máshol megy rendesen akkor legalább tudod szűkíteni a kört, nekem bejött.

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #168 Dátum: 2014, 06 24, 18:16:09 »
S5-öt nem lehet helyszínen szervizelni! Érdeklődtem futárnál..... Csak szerviz!

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Koon

Nem elérhető hzoli4

« Reply #169 Dátum: 2014, 06 24, 20:21:02 »
Az android 5.0 tényleg 64bites rendszer lesz? Mert akkor az idei csúcsmodell telefonok nem sok frissítést fognak kapni hisz ezek egyike se 64 bites.

Nem elérhető Mardel85

• PFC Fan
« Reply #170 Dátum: 2014, 06 24, 21:24:26 »
Mondjuk igazán én se értem miért csinálja, Kicsit idegesítő. Esetleg kapcsold ki 1 30 percre a routert meg a modemet mikor nem vagy otthon, néha akkor is magához tér. De ha máshol megy rendesen akkor legalább tudod szűkíteni a kört, nekem bejött.

Szerencsémre igazad lett, munkahelyen kipróbáltam és itt működik tökéletesen.
Éjszakára offoltam a routert, kiváncsi vagyok reggel észhez tér-e.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #171 Dátum: 2014, 06 24, 21:37:18 »
Szerencsémre igazad lett, munkahelyen kipróbáltam és itt működik tökéletesen.
Éjszakára offoltam a routert, kiváncsi vagyok reggel észhez tér-e.

Örülök , hogy tudtam segíteni. Mellesleg lehet a telo veszíti el a wifi jelet ,mert nekem is volt , hogy egyik pillanatról a másikra veszítettel a jelet. De legalább megtudtam nem egyedi esettel van dolgom.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #172 Dátum: 2014, 06 25, 07:58:31 »
Az android 5.0 tényleg 64bites rendszer lesz? Mert akkor az idei csúcsmodell telefonok nem sok frissítést fognak kapni hisz ezek egyike se 64 bites.
iphone 5 es 4 se 64bites megis megkaptak a az ios7et... a rendszer tud butulni... csak ha tobb ramod van mint 4gb akkor tudja kezelni...:) lenyegeben mobilon foleg iosen az 1gb rammal eros nepbutitas az egesz :)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #173 Dátum: 2014, 06 25, 15:15:40 »
iphone 5 es 4 se 64bites megis megkaptak a az ios7et... a rendszer tud butulni... csak ha tobb ramod van mint 4gb akkor tudja kezelni...:) lenyegeben mobilon foleg iosen az 1gb rammal eros nepbutitas az egesz :)

Mondjuk igen erre hirtelen nem is gondoltam. De mondjuk tényleg nem sok értelme van 1 64bites rendszernek ha 1gb memória van rajta. Én már új telefonokat nem is adnék ki 1gb-al pláne nem samsungot samsungnál lassan 3gb-nak kéne lenni a minimumnak annyi programot rak memóriába .Némelyik más gyártónál annyi a szabad memória mint amennyit a samsung használ :)

Nem elérhető Mardel85

• PFC Fan
« Reply #174 Dátum: 2014, 06 25, 19:01:43 »
Örülök , hogy tudtam segíteni. Mellesleg lehet a telo veszíti el a wifi jelet ,mert nekem is volt , hogy egyik pillanatról a másikra veszítettel a jelet. De legalább megtudtam nem egyedi esettel van dolgom.

Sikerült megcsinálni :). Valamiért a másik készülék ip cimét akarta kiosztani ennek a telefonnak is, ezért nem működött. Legalább körbenéztem kicsit a router beállításaiban, tanultam újat :).
Köszi a helpet