2024, 11 26, 23:42:44

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285132 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1325 Dátum: 2014, 10 15, 14:58:03 »
tényleg azt mondjátok, az iGO-tól jobb a Here? eddig nem találkoztam az iGO-tól jobbal Mo-ra, a legrészletesebb és pontosabb navigáció szerintem itthonra.
holnap úton leszek, kipróbálom, kössz a tippet, nem tudtam hogy samu marketban van.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1326 Dátum: 2014, 10 15, 15:43:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
tényleg azt mondjátok, az iGO-tól jobb a Here? eddig nem találkoztam az iGO-tól jobbal Mo-ra, a legrészletesebb és pontosabb navigáció szerintem itthonra.
holnap úton leszek, kipróbálom, kössz a tippet, nem tudtam hogy samu marketban van.
hat en anyam igojaval mindig csak kinlodok terkep frissites utan.. ez nem jo az nem jo az nem oda mutat ahova kell stb... mondjuk jo anyam hasznalja :D nala minden baj:D de elszoktam t..lni egy kis idot mire eljutok odaig hogy nincs gondja egy map frissites utan...:D

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

« Reply #1327 Dátum: 2014, 10 15, 16:01:36 »
Navonos térképeket használom iGO-val, nem volt még gondom soha vele, városi szinten nagyon részletes és pontos. Úgy tudom a HERE egy önálló saját térképük - tehát nem más nagy térképgyártó térképét használja. Mondjuk ezt igazolja az is, hogy láttam HERE térképet iGO-hoz is. Nem tudom, a Navon már sok éve ezzel foglalkozik, a HERE nem tudom mióta. De ki fogom próbálni iGO-val is meg akkor ezzel az új béta navigációval is.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

« Reply #1328 Dátum: 2014, 10 15, 16:07:04 »
Samu hozza szokásos balfék formáját, sosem tudtak gyorsan reagálni egy új droid verzióra, most se számítsunk nagy tempóra. Na de ilyet, hogy október végén még csak a 4.4.4-et kapjuk meg az L helyett...
bízom benne nem nagyon fogják szétcseszni az L-jüket

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1329 Dátum: 2014, 10 15, 16:20:35 »
Navonos térképeket használom iGO-val, nem volt még gondom soha vele, városi szinten nagyon részletes és pontos. Úgy tudom a HERE egy önálló saját térképük - tehát nem más nagy térképgyártó térképét használja. Mondjuk ezt igazolja az is, hogy láttam HERE térképet iGO-hoz is. Nem tudom, a Navon már sok éve ezzel foglalkozik, a HERE nem tudom mióta. De ki fogom próbálni iGO-val is meg akkor ezzel az új béta navigációval is.
nokia terkepek mar akkor voltak amikor a nokia volt az elso aki gpst pakolt a telefonokba ;) es ez nem ma volt:D

« Reply #1330 Dátum: 2014, 10 15, 16:22:40 »
igen, most olvasom 2007-ben vették meg a Navteq-et, és azóta fejlődik a térképük. tehát akár ez is már kiforrott lehet.

nokia terkepek mar akkor voltak amikor a nokia volt az elso aki gpst pakolt a telefonokba ;) es ez nem ma volt:D

« Reply #1331 Dátum: 2014, 10 15, 16:46:53 »
na felraktam. hát ott kezdődik házszámra nem is lehet keresni...:(
beléptem a here.com-ra, mert olvastam amit ott megtervezel, rögtön a belépett accounton át tudja venni. A weben a here keresőben sem tud házszámra állni. Google simán, sőt az ha írom be, már fel is ajánlja pl a város vagy utcanevet, míg here-ben végig kell írni mindent. szóval ez így elég gáz már most.
(ja, és hiába mentettem el a weben megtervezett utam, telón nem látja)

igen, most olvasom 2007-ben vették meg a Navteq-et, és azóta fejlődik a térképük. tehát akár ez is már kiforrott lehet.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #1332 Dátum: 2014, 10 15, 16:56:33 »
Samu hozza szokásos balfék formáját, sosem tudtak gyorsan reagálni egy új droid verzióra, most se számítsunk nagy tempóra. Na de ilyet, hogy október végén még csak a 4.4.4-et kapjuk meg az L helyett...
bízom benne nem nagyon fogják szétcseszni az L-jüket
Okt végén, ha független vagy. Én T-s vagyok. Minimum +1hónap.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1333 Dátum: 2014, 10 15, 17:03:14 »
Okt végén, ha független vagy. Én T-s vagyok. Minimum +1hónap.
nem is ez a gond,hanem az optimalizálás, ;) samu sik hülye hozzá,csak menj fel yotube,és nézz meg pár vidit, s5 speed test vs ,és látod , minden veri,még a gyengéb  teló is,ha samurol ,samura váltasz nem tünik fel,de a mással nézed,röhejes, :D s5 már egész jó,de még mindig sehol nincs,OPTIMALIZÁLJANAK már végre. ;)pl.note 4 az ász :taps: de van még kismill.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1334 Dátum: 2014, 10 15, 17:44:00 »
na felraktam. hát ott kezdődik házszámra nem is lehet keresni...:(
beléptem a here.com-ra, mert olvastam amit ott megtervezel, rögtön a belépett accounton át tudja venni. A weben a here keresőben sem tud házszámra állni. Google simán, sőt az ha írom be, már fel is ajánlja pl a város vagy utcanevet, míg here-ben végig kell írni mindent. szóval ez így elég gáz már most.
(ja, és hiába mentettem el a weben megtervezett utam, telón nem látja)
házszámban úgy megy mint a guugliban... megvan az utca név utána írod rögtön a  házszámot nem igo hogy külön rublikát kell rá keresni ;) Letöltötted a térképet? Nálam simán dobálja ki az utca neveket már 2. 3. betűnél...:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1335 Dátum: 2014, 10 15, 17:52:56 »
nem is ez a gond,hanem az optimalizálás, ;) samu sik hülye hozzá,csak menj fel yotube,és nézz meg pár vidit, s5 speed test vs ,és látod , minden veri,még a gyengéb  teló is,ha samurol ,samura váltasz nem tünik fel,de a mással nézed,röhejes, :D s5 már egész jó,de még mindig sehol nincs,OPTIMALIZÁLJANAK már végre. ;)pl.note 4 az ász :taps: de van még kismill.

ebben a videoban nézd az animációs sebességet... lg g3 gyors nem hiszem hogy kirakott minta note4 ben lehúzta volna a fejlesztőiben az animációs sebességeket... de ezt pont néztük még talán s3 topikba hogy a samsung tw animáicós sebességei lassabbak direkt mint a legtöbb telefoné... olyan kis nyálas májas mint az apple...:D de ezt már ugye ott észreveszed ha launchert cserélsz:) addig nem lassabb amíg nem szaggat nem akad ;) ez azért nagy különbség. és most nem azért... de ezek  a tized másodpercek se van akit érdekelnek?:D azért láttam a  g3-mal megszenvedtél mire elérted hogy ne laggoljon stb...:) és ahogy olvasom kismillió más probléma is van még az lg-el. Nah mindegy én mindig csak annyit kérek hogy egy launcher animációinak skálázsi sebességét ne keverjük már össze azzal hogy valami alul optimalizált ;) egyszerűen lassabbra van belőve mert így a mikro laggok kevésbé látszanak mint egy gyors launcher esetében ugyan ezt használja az apple is:)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #1336 Dátum: 2014, 10 15, 18:16:04 »
ebben a videoban nézd az animációs sebességet... lg g3 gyors nem hiszem hogy kirakott minta note4 ben lehúzta volna a fejlesztőiben az animációs sebességeket... de ezt pont néztük még talán s3 topikba hogy a samsung tw animáicós sebességei lassabbak direkt mint a legtöbb telefoné... olyan kis nyálas májas mint az apple...:D de ezt már ugye ott észreveszed ha launchert cserélsz:) addig nem lassabb amíg nem szaggat nem akad ;) ez azért nagy különbség. és most nem azért... de ezek  a tized másodpercek se van akit érdekelnek?:D azért láttam a  g3-mal megszenvedtél mire elérted hogy ne laggoljon stb...:) és ahogy olvasom kismillió más probléma is van még az lg-el. Nah mindegy én mindig csak annyit kérek hogy egy launcher animációinak skálázsi sebességét ne keverjük már össze azzal hogy valami alul optimalizált ;) egyszerűen lassabbra van belőve mert így a mikro laggok kevésbé látszanak mint egy gyors launcher esetében ugyan ezt használja az apple is:)
Nálam az az első, hogy minden animációt kikapcsolok. Androidban is és novában is. (Nekem nova jött be). Laggal még nem is találkoztam.
A teszteket meg nem értem. Bal és jobb kézbe másik telefon. Kiírja hány ms-al lassabb a másik, de azt senki se kérdezi, hogy a két keze mitől mozog pontosan egyszerre? Tudomásom szerint minden páros szervünk különbözik, illetve valamelyik reakcióideje mindig eltér. Az a pár milisec itt el is tünt :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1337 Dátum: 2014, 10 15, 19:50:08 »
Nálam az az első, hogy minden animációt kikapcsolok. Androidban is és novában is. (Nekem nova jött be). Laggal még nem is találkoztam.
A teszteket meg nem értem. Bal és jobb kézbe másik telefon. Kiírja hány ms-al lassabb a másik, de azt senki se kérdezi, hogy a két keze mitől mozog pontosan egyszerre? Tudomásom szerint minden páros szervünk különbözik, illetve valamelyik reakcióideje mindig eltér. Az a pár milisec itt el is tünt :)
ennyi :) meg most kerdem en 2 miliseccel.kesobb jon elo a nevlista a kontaktba ... huhha...:) a szaggatna megallna megfagyna ujraindulgatna memoria kezelesi gondjai lennenek.. azt mondanam ok alljon meg a menet... de ez nincs csak lassabbra van belove a tv lagyabra .. es ezt tudja a tobvi gyarto is ;) szoval ezzel csabitanak at " me fel masodpercel gyorsabbak vagyunk":)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #1338 Dátum: 2014, 10 15, 21:18:26 »
ennyi :) meg most kerdem en 2 miliseccel.kesobb jon elo a nevlista a kontaktba ... huhha...:) a szaggatna megallna megfagyna ujraindulgatna memoria kezelesi gondjai lennenek.. azt mondanam ok alljon meg a menet... de ez nincs csak lassabbra van belove a tv lagyabra .. es ezt tudja a tobvi gyarto is ;) szoval ezzel csabitanak at " me fel masodpercel gyorsabbak vagyunk":)

Jaja. Szerintem ez az idei legjobban összerakott telefon. Persze mindenkinek más jön be, de nekem tökéletes. Android L mégtöbbet ki fog tudni hozni belőle.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #1339 Dátum: 2014, 10 16, 10:45:03 »
Android L Play Store: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1340 Dátum: 2014, 10 16, 11:51:18 »

0.5-re állítottam az értéket. Nagyon nem vettem észre változást.
Egészen addig amíg újra nem indítottam a telefont. Nagyon Brutál lett :)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1341 Dátum: 2014, 10 16, 12:17:38 »
0.5-re állítottam az értéket. Nagyon nem vettem észre változást.
Egészen addig amíg újra nem indítottam a telefont. Nagyon Brutál lett :)
Es ha meg rootolod esetleg es xdarol leszeded a modositott twt amiben alapbol magaban a tvben vannak gyorsabbra huzva sokkal az animaciok pont annyira hogy meg latszanak de nem lustalkodva uszkalnak:D szintr elore tudja mit akarsz nyomni ugy ugranak ..:) igy azert melle raknam egy g3nak ujra :D
Jo persze maguk az appak ettol nem toltenek gyorsabban de sztem neha az animaciok betoltese tovabb tartott mint ahogy a nevjegy stb betoltott :) szoval igyis ugyis gyorsabbnak latszik:)

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1342 Dátum: 2014, 10 16, 16:50:21 »
Mire jó ez a másodlagos megjelenítők szimulálása.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1343 Dátum: 2014, 10 16, 21:21:47 »
lol nah asszem ha jönnek kifelé az appok kerülnek felfele az s5re.. de erősen gondolkozok a váltáson...:D

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1344 Dátum: 2014, 10 17, 07:24:59 »

lol nah asszem ha jönnek kifelé az appok kerülnek felfele az s5re.. de erősen gondolkozok a váltáson...:D

A ceruzát kivéve sok különbség nincs. A szoftveres dolgokat szerintem megkapjuk frissítéskor..... vagy nem :)

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1345 Dátum: 2014, 10 17, 08:10:25 »

A ceruzát kivéve sok különbség nincs. A szoftveres dolgokat szerintem megkapjuk frissítéskor..... vagy nem :)

Amúgy azt vettem miltkor észre , hogyha elindítom az s note programot akkor a telefont lazán kezelem tollal , de ha be van zárva egyáltalán nem érzékeli tollat az s5.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1346 Dátum: 2014, 10 17, 09:52:02 »
Amúgy azt vettem miltkor észre , hogyha elindítom az s note programot akkor a telefont lazán kezelem tollal , de ha be van zárva egyáltalán nem érzékeli tollat az s5.
Sms iras menu kezeles kozben is lehet hasznalni tollat a radir vegut...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1347 Dátum: 2014, 10 17, 09:53:10 »

Hat se s4 se s3 nem kapta anno lenyegeben semelyik szoftveres dolgot ami nem tollal kapcsolatos a note szeriakrol..:D maxha olyan fozott romot raktal fel... azert van portolgatva xdan mindig..

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #1348 Dátum: 2014, 10 17, 10:48:58 »
Hat se s4 se s3 nem kapta anno lenyegeben semelyik szoftveres dolgot ami nem tollal kapcsolatos a note szeriakrol..:D maxha olyan fozott romot raktal fel... azert van portolgatva xdan mindig..

Note 4 ből csak az ujjlenyomat kezelését várom s5re. Weboldalakra jelszó helyett ujjlenyomattal belépést :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1349 Dátum: 2014, 10 17, 11:30:41 »
Note 4 ből csak az ujjlenyomat kezelését várom s5re. Weboldalakra jelszó helyett ujjlenyomattal belépést :)
Hat azt csak megkapjuk... gondolom ha kijon a 4.4.4 benne lesz...