2024, 11 29, 20:18:54

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285429 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1075 Dátum: 2014, 09 22, 14:54:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
De hol van abba 2900 as akksi :DDDDDDDD

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
ne izgasd magad 2000 proci,sincs :D de akinek ez kell,és veszi az ugyis vadbarom aa telefonokhoz,jó ez nekik.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1076 Dátum: 2014, 09 22, 15:16:59 »
ne izgasd magad 2000 proci,sincs :D de akinek ez kell,és veszi az ugyis vadbarom aa telefonokhoz,jó ez nekik.
Mar varom oket a metron es buszon es hasonlokon:D

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1077 Dátum: 2014, 09 22, 17:04:20 »
4G-t se tudja ennyi pénzért? lol

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1078 Dátum: 2014, 09 22, 17:17:27 »
4G-t se tudja ennyi pénzért? lol
Azt az 5s is tudja meg sztem a sima 5is... de ezekkel nem kel foglalkzni mivel a belso speckekrol nem mondanak semmit soha.. igy minden bolt azt ir ki amit akar :D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1079 Dátum: 2014, 09 22, 18:50:43 »

5s után kellett a GG-t lecserélni...szánalmas ennyi pénzért.
Eddig S, S2, és S3-am volt, egyikre sem voltam hajlandó soha fóliát tenni és mindig zsebben hordtam őket. Mind a 3-at úgy adtam el, egy hajszál karc nem volt a kijelzőn. Holnap jön az új S5-öm, arra sem fogok...
én sem használtam soha, és össze van karcolva, gg is egyenlő a semmivel, nulla, hiába óvtam, igaz ilyen nagy dög karcok nincsenek, de kicsik vannak

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1080 Dátum: 2014, 09 22, 19:19:30 »
én sem használtam soha, és össze van karcolva, gg is egyenlő a semmivel, nulla, hiába óvtam, igaz ilyen nagy dög karcok nincsenek, de kicsik vannak

Én tollal szórakoztam s5-el , hogy kipróbáljam lehet e vele írni és azzal nem karcolódott kijelző. Egy ilyen volumenű cég nem engedheti meg magának , hogy kategóriájú telefon ilyen legyen.  Nem a kijelzőn kéne spórolni.

Nem elérhető lackaba

• Navigáció / Navigation: 3 Betűs.
  • PDA: G935F.7.BTU
  • PDA ROM: Nougat 7.
« Reply #1081 Dátum: 2014, 09 22, 19:41:37 »
             Én sem szeretem az Iphont,de ha az a vadbarom pofán vágna nem tudom mit szólnál?Finomabban is lelehet irni.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #1082 Dátum: 2014, 09 22, 21:39:55 »

Én ezért fóliázok. Félévente csere ha szükséges és újra szép a kijelző :-)
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1083 Dátum: 2014, 09 22, 22:08:14 »
Én ezért fóliázok. Félévente csere ha szükséges és újra szép a kijelző :-)
következő telefonomon már lesz

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1084 Dátum: 2014, 09 23, 07:47:37 »

nekem s4en most egy 8 hónapos kijelző van semmi fólia nem volt... zsebben hordtam ... szinte karctalan megkapta asszony és vége ne tudjátok meg hogy néz ki. Amúgy oké hogy semmi... de a lén yeg itt az volt hogy az nap vette és csak a szobába nyomkodta az asztalnál... mondjuk nem értem akkor esetleg körmöt kéne vágni vagy azt a rongyot elfelejteni... mert azért a tisztogatástól meg nyomkodástól egy nap alatt nem lesz olyan mint gyalunak használta volna az asztalon egy sima hagyományos minden réteg nélkül ellátott üveglap sem..... szóval van ebben a videóban vmi stikli.. :) meg egy másik videóban a  srác azt vallja androidos akkor minek vett volna magának egy i6+ amikor sokkal jobb alternatívák vannak arra  a méretre.. oké teszter értem én de itt nagyon azt hangoztatja hogy az övé..

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #1085 Dátum: 2014, 09 23, 09:41:05 »
használ valaki alu hátlapot esetleg? vajon a wifi vagy gps-re mennyi lehet hatással? htc one is alu hátlapos pl, gondolom akkor nem lehet vészes...
már csak órák kérdése, és meghozza a futár az új társamat :)
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1086 Dátum: 2014, 09 23, 13:07:40 »
Hali!
Tudok olyan progit a gyári fényképezőhöz, ami csak bizonyos színeket mutat a fotón. Úgy értem, hogy pl. csak a kék színek látszanak (már a kész fotón is) a többi fekete fehér.
Az S4 active-ban van ilyen gyárilag.
Köszi.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1087 Dátum: 2014, 09 23, 13:50:56 »
HÁt ez knagy:DDDDDDDDDD

« Reply #1088 Dátum: 2014, 09 23, 15:21:26 »
Srácok!
most jött meg a vatta új lezárt dobozos, de nem tudom bekapcsolni a WIFIt!!!! A neten olvasva másnak is volt ilyen gondja, de egy factory reset megoldotta. Nekem nem!!! Mi a  censored , ez most komoly???  :shock:

(FXXU1ANG9 a rom verzió)

Szerk: 2. fr után jó lett. de már több külföldi helyen olvasom, ezzel a legújabb verzióval vannak wifi és frissítési gondok...szuper :(
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #1089 Dátum: 2014, 09 23, 16:13:03 »
Srácok!
most jött meg a vatta új lezárt dobozos, de nem tudom bekapcsolni a WIFIt!!!! A neten olvasva másnak is volt ilyen gondja, de egy factory reset megoldotta. Nekem nem!!! Mi a  censored , ez most komoly???  :shock:

(FXXU1ANG9 a rom verzió)

Szerk: 2. fr után jó lett. de már több külföldi helyen olvasom, ezzel a legújabb verzióval vannak wifi és frissítési gondok...szuper :(
Szia! Üdv nálunk :)
Elég kellemetlenül kezdődik az ismerkedésed, remélem a továbbiakban csak pozitív tapasztalatok érnek a tellel kapcsolatban :)
Ha gondod adódna a rommal akkor rakj fel régebbit. Ha knox mentes root-ot szeretnél akkor úgyis régebbire kell vissza menni.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1090 Dátum: 2014, 09 23, 16:21:21 »
Srácok!

(FXXU1ANG9 a rom verzió)

kamerát is teszteld,mert azzal is szoktak gondok lenni,remélem nincs de nézd át.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1091 Dátum: 2014, 09 23, 16:39:17 »
Srácok!

(FXXU1ANG9 a rom verzió)

Nekem a hatlap huppogott... addig csereltettem az uzletben amig olyat nem hoztak ki ami tokeletesen illeszkedik:)

Nem elérhető wonthy

• Navigáció / Navigation: Sygic iGO
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: DriodDMester V4.0
« Reply #1092 Dátum: 2014, 09 23, 17:05:29 »
Sziaszto! Pár napja  újra vissza tértem a Samsunghoz eddig minden Ok még nem akarom rootolni ANG8 fut rajta csak egy dolog idegesít, de nagyon! A kijelző forgatás iszonyat lassú!  >:( Lehet ezzel valamit kezdeni 2-3 mp míg elfordítja a kijelzőt !

Nem elérhető hzoli4

« Reply #1093 Dátum: 2014, 09 23, 17:48:53 »
HÁt ez knagy:DDDDDDDDDD

Nókás ezt már láttam. Amúgy nem jön be iphone, de 1 dolog tetszik benne amit eddig androidba nem igazán tudtak összehozni benne, hogy magyarul diktálok neki és azt beilleszti üzenetbe.Teszt alapján elég jól érti a magyart. Androidnál eddig max a keresőt érti magyarul , de az s voice már nem tud magyarul. Ismer 1 rakat nyelvet rohadtul megoldhatnák már , hogy magyarul is értsen.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #1094 Dátum: 2014, 09 23, 18:00:01 »
Nókás ezt már láttam. Amúgy nem jön be iphone, de 1 dolog tetszik benne amit eddig androidba nem igazán tudtak összehozni benne, hogy magyarul diktálok neki és azt beilleszti üzenetbe.Teszt alapján elég jól érti a magyart. Androidnál eddig max a keresőt érti magyarul , de az s voice már nem tud magyarul. Ismer 1 rakat nyelvet rohadtul megoldhatnák már , hogy magyarul is értsen.
JB óta támogatott ez a funkció, magyarul is tud :-) . Ha jobban megnézed a gyári samsung billentyűzeten alul ott a mikrofon jel. Tedd az elsődleges nyelvet magyarra a google asszisztensben és ereszd ki a hangod :-)

« Reply #1095 Dátum: 2014, 09 23, 19:29:03 »
Szia! Üdv nálunk :)
Elég kellemetlenül kezdődik az ismerkedésed, remélem a továbbiakban csak pozitív tapasztalatok érnek a tellel kapcsolatban :)
Ha gondod adódna a rommal akkor rakj fel régebbit. Ha knox mentes root-ot szeretnél akkor úgyis régebbire kell vissza menni.

Köszi mindenkinek!
Eddig minden rendben, másfél év S3 után (amit nagyon szerettem és fájó szívvel váltunk el egymástól :) ) mondhatom ez most egy új világ. Brutál a kicsike.

Csak egy kérdés h helyre tegyek egy újdonságot: ez a know flag, lényegében mint az s2/s3-nál a flash counter ami kiváltotta a sárga háromszöget? Tehát léptet egy számlálót, amit minden samu app és frissítő figyel. Van még ennek valami hátránya, ha úgyis az ember kézzel frissítget?

Recovery: ahogy olvastam visszább, itt is van Philz meg cwm, de mindkettő léptet a knoxon. Milyen módon tudnék most egy gyári kezdő backupot csinálnom, amire ha bármi van visszatérhetek? Ezt minden samumnál eljátszottam eddig.

Rom: 4 év samuzásom alatt kb ha 1-1 hetet volt gyári rom telón, leginkább valamilyen CM vagy officialt használtam. Ahogy láttam az itt egyelőre felejtős, nagyon gyerek cipőben jár még és bugos. Viszont Alliance vagy Project Infinity-t használ valaki? Elég szépen tágítják, a már amúgy sem szegényes rendszert. Amúgy meglelő a TW, hulladék volt még S3 alatt is, de ezt most összekapták, elég sok mindent tud már és még gyors is bár már a Nova-ra lecseréltem...

Köszi!

Nem elérhető hzoli4

« Reply #1096 Dátum: 2014, 09 23, 19:32:19 »
JB óta támogatott ez a funkció, magyarul is tud :-) . Ha jobban megnézed a gyári samsung billentyűzeten alul ott a mikrofon jel. Tedd az elsődleges nyelvet magyarra a google asszisztensben és ereszd ki a hangod :-)

Ok köszi megnézem , de úgy tudtam nem tud magyarúl így nem is próbáltam. De úgy működik , hogy amit mondok azt beírja? mert annál beírta magyarul amit mondott. Offline is működhetne magyarul :(

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #1097 Dátum: 2014, 09 23, 20:15:16 »

Köszi mindenkinek!
Eddig minden rendben, másfél év S3 után (amit nagyon szerettem és fájó szívvel váltunk el egymástól :) ) mondhatom ez most egy új világ. Brutál a kicsike.
.....

Szintén S3 volt az előzőm. 2 éves ciklus sokunknál van úgy látom :-)
És igen ez már egy új generáció. S3 családban maradt jó telefon, de S5 után tiszta lassú már nekem. :-)
Touchwizt nagyon eltalálták, pörög szépen a rendszer.

Knox a garancia miatt szívás. Itt nincs még nullázás. Ha 1-re vált akkor necces a garid....
Ha bevállalod a custom romokat akkor ugrik egyet a számláló. ..
Szerintem nem ér annyit az egész. Így is veszett gyors minden. Max root után Titaniummal kipuculsz kicsit.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #1098 Dátum: 2014, 09 24, 09:37:37 »
Sziasztok. Egy kis apró zavaró dologgal találkoztam. Beállítottam egy hangot az értesítésekhez, tehát ha smsem jön saját csipogás legyen. Egy darabig megmarad, de egy kis idő után vissza áll a gyári csipogásra. Beállításokban megnéztem és az általam vállasztott csengöhang nevét írja ki, de mégis a gyári csipog. Gondoltam,az lehet a gond,hogy az sdn van a hang és ha kiveszem a kártyát és visszarakom akkor biztos nem tudja ujra használni. De nem. Átmásoltam telefon memóriába és ugyan ez a bibi. Valaki találkozott már ilyen buggal?
Apró hiba, de ne ezért kelljen már rootolni....:)

Tmobile romból a legfrissebb van a készüléken.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1099 Dátum: 2014, 09 24, 10:05:23 »
Sziasztok. Egy kis apró zavaró dologgal találkoztam. Beállítottam egy hangot az értesítésekhez, tehát ha smsem jön saját csipogás legyen. Egy darabig megmarad, de egy kis idő után vissza áll a gyári csipogásra. Beállításokban megnéztem és az általam vállasztott csengöhang nevét írja ki, de mégis a gyári csipog. Gondoltam,az lehet a gond,hogy az sdn van a hang és ha kiveszem a kártyát és visszarakom akkor biztos nem tudja ujra használni. De nem. Átmásoltam telefon memóriába és ugyan ez a bibi. Valaki találkozott már ilyen buggal?
Apró hiba, de ne ezért kelljen már rootolni....:)

Tmobile romból a legfrissebb van a készüléken.
Hol állítod be neki a beállításokban hangok között értesítésnek? Próbáld meg hogy belépsz az üzenetekbe ott nyomsz egy beállítást és ott adod hozzá csengőhangnak