Szia! Üdv nálunk
Elég kellemetlenül kezdődik az ismerkedésed, remélem a továbbiakban csak pozitív tapasztalatok érnek a tellel kapcsolatban
Ha gondod adódna a rommal akkor rakj fel régebbit. Ha knox mentes root-ot szeretnél akkor úgyis régebbire kell vissza menni.
Köszi mindenkinek!
Eddig minden rendben, másfél év S3 után (amit nagyon szerettem és fájó szívvel váltunk el egymástól
) mondhatom ez most egy új világ. Brutál a kicsike.
Csak egy kérdés h helyre tegyek egy újdonságot: ez a know flag, lényegében mint az s2/s3-nál a flash counter ami kiváltotta a sárga háromszöget? Tehát léptet egy számlálót, amit minden samu app és frissítő figyel. Van még ennek valami hátránya, ha úgyis az ember kézzel frissítget?
Recovery: ahogy olvastam visszább, itt is van Philz meg cwm, de mindkettő léptet a knoxon. Milyen módon tudnék most egy gyári kezdő backupot csinálnom, amire ha bármi van visszatérhetek? Ezt minden samumnál eljátszottam eddig.
Rom: 4 év samuzásom alatt kb ha 1-1 hetet volt gyári rom telón, leginkább valamilyen CM vagy officialt használtam. Ahogy láttam az itt egyelőre felejtős, nagyon gyerek cipőben jár még és bugos. Viszont Alliance vagy Project Infinity-t használ valaki? Elég szépen tágítják, a már amúgy sem szegényes rendszert. Amúgy meglelő a TW, hulladék volt még S3 alatt is, de ezt most összekapták, elég sok mindent tud már és még gyors is bár már a Nova-ra lecseréltem...
Köszi!