2024, 12 19, 21:45:34

Szerző Téma: LG G2 - Off topik - Frissítve - 2015.02.05.  (Megtekintve 81966 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető tuning76

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: google nav / Waze
  • PDA: Huawei P10 plus
LG G2 - Off topik - Frissítve - 2015.02.05.
« Reply #425 Dátum: 2015, 04 21, 05:23:34 »
Találtam egy jó kis időjárás appot

Animált widget stb.

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tuning76

Re: LG G2 - Off topik - Frissítve - 2015.02.05.
« Reply #426 Dátum: 2015, 04 28, 17:57:13 »
vannak ám Vietnamban is nehézségek :)

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #427 Dátum: 2015, 05 07, 13:16:00 »
Kedves fórumtársak! Valakinek esetleg nincs elfekvőben egy galaxy s advance telefonja, aminek a kijelzőjétől szívesen megválna? Netán olyan vállalkozószellemű ember nincs esetleg eme nemes társaságban, aki a fent említett telefonom kijelzőjét ki tudná cserélni? Igen hálás volnék, a fizetség lehet sör, de pénzben is megegyezhetünk.
Attika esetleg?

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #428 Dátum: 2015, 05 09, 00:22:42 »
Nincs kedvetek szolidan támadni a szerveremet? port scan, ssh brute force vagy ddos vagy akármi phpmyadmin is van, apache, ftp, php. SQL injection-nel is lehet próbálkozni. Egyetemi labor témámban, ha nem támadják a szerveremet, nem tudom demózni a védelmét. :D

Nem elérhető tuning76

« Reply #429 Dátum: 2015, 05 11, 19:26:43 »
Na ,hogy jártam a samu s2-vel. felraktam rá a slim Lp 5.1.1-et béta 8 verziót és lezárta teljesen a simkártyát :(

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #430 Dátum: 2015, 05 11, 19:39:29 »
Nincs kedvetek szolidan támadni a szerveremet? port scan, ssh brute force vagy ddos vagy akármi phpmyadmin is van, apache, ftp, php. SQL injection-nel is lehet próbálkozni. Egyetemi labor témámban, ha nem támadják a szerveremet, nem tudom demózni a védelmét. :D
Ha Oroszországban lennék még... kapna olyat a szervered... :whistle:
Itthonról nem...  :D me' a végén letagadnád, hogy demóztuk csak a bajt... aztán, leves... XD
Na, jó olyat azért mégsem, de...  ;)
A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető tuning76

« Reply #431 Dátum: 2015, 05 11, 20:18:07 »
Na ,hogy jártam a samu s2-vel. felraktam rá a slim Lp 5.1.1-et béta 8 verziót és lezárta teljesen a simkártyát :(

errre tud nekem mondani valaki ,valami okosat,hogy lehetséges ez?
mitől blokkolódott a sim?

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #432 Dátum: 2015, 05 12, 07:43:21 »
Mindíg elkap a röhögés, amikor az XS-en zenét hallgatok, és eszembe jut egy XDA-s bejegyzés a Viper4 hőskorából, miszerint az illetőnek, aki szintén Xperia S-t hajtott: egy nyávogó kiscicából üvöltő oroszlánt csinált... :D
És, tényleg... ;)

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

A privát üzenetnek tartalmazni kell az alábbi karaktersorozatok legtöbbjét: Aprilia Dorsoduro 1200, majrécsík, lóerők éjszakája, körmös csülökpörkölt, 80C-100D, Johnnie Walker, nálad, nálam. Ellenkező esetben itt a fórum...

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #433 Dátum: 2015, 05 12, 12:39:06 »
Ha Oroszországban lennék még... kapna olyat a szervered... :whistle:
Itthonról nem...  :D me' a végén letagadnád, hogy demóztuk csak a bajt... aztán, leves... XD
Na, jó olyat azért mégsem, de...  ;)

Dehogy. :D Amúgy szerintem elég jó védelemmel sikerült ellatni a szervert, nem félek. Nagy intenzitású Dos/ddos támadás talán amitől letérdelne a rendszer.

Kár hogy megváltál a G2-tol, igy kevésbé lesz pörgős a fórum itt. Azért nézz majd be.

Az en aktivitásom megnő majd pár hét múlva. Csak először fejezzem be ezt,  meg a vizsgákat:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
« Reply #434 Dátum: 2015, 05 12, 13:10:52 »
Dehogy. :D Amúgy szerintem elég jó védelemmel sikerült ellatni a szervert, nem félek. Nagy intenzitású Dos/ddos támadás talán amitől letérdelne a rendszer.

Kár hogy megváltál a G2-tol, igy kevésbé lesz pörgős a fórum itt. Azért nézz majd be.

Az en aktivitásom megnő majd pár hét múlva. Csak először fejezzem be ezt,  meg a vizsgákat:
:D
Kitartást a tanulmányaidhoz, és a vizsgáidhoz!  ;)
Fél lábbal maradok, hiszen a megismert fejlesztők új munkáit ugyanúgy fogom ajánlani, mint eddig, talán, nem olyan intenzitással, és most már előzetes teszt nélkül...  :shock:
De, el se tudnátok zavarni... XD

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
Re: LG G2 általános beszélgetés
« Reply #435 Dátum: 2015, 05 15, 22:20:53 »
A zasszony Z3 Compact telóra megjött a Lollipop. Kíváncsi vagyok hogy muzsikál mert eddig veszett jól bírta az aksi...

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #436 Dátum: 2015, 05 22, 12:24:36 »
Hogyaza... 8GB ram, és az android fordítás elszáll ram hiány miatt. :D

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: LG G2 általános beszélgetés
« Reply #437 Dátum: 2015, 05 23, 16:55:22 »
A zasszony Z3 Compact telóra megjött a Lollipop. Kíváncsi vagyok hogy muzsikál mert eddig veszett jól bírta az aksi...
Jajj azzal szemeztem én is sojat. Mmint a z3 compacttal. Tetszetős jószág. Renélem megmarad a kis méret a jövőben is, mert az lg rááll a nagyobb telefonokra.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #438 Dátum: 2015, 06 08, 15:09:11 »
Kisett a zsebemből a G2, digitizer halott.
Note3-at kaptam kölcsön. Egyelőre no money a javításra. :\

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: LG G2 - Off topik - Frissítve - 2015.02.05.
« Reply #439 Dátum: 2015, 06 08, 23:21:38 »
Note3-at kaptam kölcsön. Egyelőre no money a javításra. :
Bassz......Téged is elért a végzet...
Valami infó a romodról?

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI MT7-L09-el

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #440 Dátum: 2015, 06 08, 23:37:06 »
Note3-at kaptam kölcsön. Egyelőre no money a javításra. :\
A bdsrstnt...  :shock: >:( az mennyi lesz?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
Re: Re: LG G2 - Off topik - Frissítve - 2015.02.05.
« Reply #441 Dátum: 2015, 06 09, 00:27:05 »
A bdsrstnt...  :shock: >:( az mennyi lesz?

Ha minden jól megy, sikerül megoldanom a javíttatás fedezését, holnap viszem be a központi szervizbe  :ima:

Bassz......Téged is elért a végzet...
Valami infó a romodról?

Slim-et fordítgatok rendszeresen.
Legutóbbi: You are not allowed to view links. Register or Login
Elértük végre hogy caf kerneles lett a slim is, ahogy a bliss és resurrection és AICP is. Most már megvan a stabil alap. Robbie repójából egy felszerelt slim lesz a következő lépcső. Olyan stuffokkal amik érkeznek a slimbe, de még hivatalosan nem kerültek bele. Slim Recents, SlimCenter, Slim Actions, stb stb. Emelett a Vexxo projektben segédkezem GalatikStryder-nek, lehet a az nyilvánosságra kerül, nem csinálok mást, mivel beszélgetve a sráccal, jó kis cucc lesz! ;) Egyelőre a fennmaradó vizsgáim hátráltatnak a romolásos terveimben.

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: Re: LG G2 - Off topik - Frissítve - 2015.02.05.
« Reply #442 Dátum: 2015, 06 09, 11:55:28 »
Ha minden jól megy, sikerül megoldanom a javíttatás fedezését, holnap viszem be a központi szervizbe  :ima:

Slim-et fordítgatok rendszeresen.
Legutóbbi: You are not allowed to view links. Register or Login
Elértük végre hogy caf kerneles lett a slim is, ahogy a bliss és resurrection és AICP is. Most már megvan a stabil alap. Robbie repójából egy felszerelt slim lesz a következő lépcső. Olyan stuffokkal amik érkeznek a slimbe, de még hivatalosan nem kerültek bele. Slim Recents, SlimCenter, Slim Actions, stb stb. Emelett a Vexxo projektben segédkezem GalatikStryder-nek, lehet a az nyilvánosságra kerül, nem csinálok mást, mivel beszélgetve a sráccal, jó kis cucc lesz! ;) Egyelőre a fennmaradó vizsgáim hátráltatnak a romolásos terveimben.
Azért, ahogy olvasom, sikerül aktívan tevékenykedned :ok:, gondolom, nem egyszerű...
A CAF-ról, nem hozzáértőként csak annyit tudok, hogy oda kerülnek a legfrissebb gyártói fejlesztések, kódok, amiből a rom fejlesztők dolgoznak. Jól tudom? És, RaymanFx (XDA-SonyXs) neve ugrik be, aki már annak idején CAF kernelt írt a CM 11 alá az XS-re.

Egy ismerősöm egyetemi tanára mondta annak idején: Egy nap 24 órából áll, és ott van még az éjszaka... :D

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
Re: Re: Re: LG G2 - Off topik - Frissítve - 2015.02.05.
« Reply #443 Dátum: 2015, 06 10, 15:51:46 »
Azért, ahogy olvasom, sikerül aktívan tevékenykedned :ok:, gondolom, nem egyszerű...
A CAF-ról, nem hozzáértőként csak annyit tudok, hogy oda kerülnek a legfrissebb gyártói fejlesztések, kódok, amiből a rom fejlesztők dolgoznak. Jól tudom? És, RaymanFx (XDA-SonyXs) neve ugrik be, aki már annak idején CAF kernelt írt a CM 11 alá az XS-re.

Egy ismerősöm egyetemi tanára mondta annak idején: Egy nap 24 órából áll, és ott van még az éjszaka... :D

A caf a code aurora forum roviditese. Az itt található repokban vannakba qualcomm fejlesztők által a chipsetekre a legujabb kodok. Innen szedik a gyartok,  a google is a kodot,  majd fejlesztik sajat maguknak tovább. A google is.  Csak a google utana a nexusokat folyamatosan karban tartja kernel ügyileg,  a cafban is halad tovább a fejlesztés, ezért egy idő után jelentosen elternek. A nexus 5re pl ezert van külön cafos es googleos forrasos cyanogenmod. A google altal nem tamogatott eszkozokre csak a caf repokbol lehet fejleszteni. Pl a g2re is az ezer eves lg kernel es a caf dolgok között akkora a különbség, hogy nem kompatibilisek egymással a cafos/nem cafos szoftver alapok. A rom-kernel közti interface is változik. Az lgs cuccba mergelni cafos fixeket kb lehetetlen,  ezert rashed full caf alapokon csinalta meg az uj kernelt. A nexus 5 hasonlosaga segitett ebben.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el

Nem elérhető perna

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
    • G+
Re: Re: Re: Re: LG G2 - Off topik - Frissítve - 2015.02.05.
« Reply #444 Dátum: 2015, 06 10, 16:22:49 »
A caf a code aurora forum roviditese. Az itt található repokban vannakba qualcomm fejlesztők által a chipsetekre a legujabb kodok. Innen szedik a gyartok,  a google is a kodot,  majd fejlesztik sajat maguknak tovább. A google is.  Csak a google utana a nexusokat folyamatosan karban tartja kernel ügyileg,  a cafban is halad tovább a fejlesztés, ezért egy idő után jelentosen elternek. A nexus 5re pl ezert van külön cafos es googleos forrasos cyanogenmod. A google altal nem tamogatott eszkozokre csak a caf repokbol lehet fejleszteni. Pl a g2re is az ezer eves lg kernel es a caf dolgok között akkora a különbség, hogy nem kompatibilisek egymással a cafos/nem cafos szoftver alapok. A rom-kernel közti interface is változik. Az lgs cuccba mergelni cafos fixeket kb lehetetlen,  ezert rashed full caf alapokon csinalta meg az uj kernelt. A nexus 5 hasonlosaga segitett ebben.

+1
Én csak "ugatom" :D ezt a szakmát, amit Te profi szinten űzöl!
Mindig mondtam, hogy sokat tanulunk itt a fórumon! ;)

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #445 Dátum: 2015, 06 15, 08:25:07 »
Ma bevittem a g2t a központi markaszervizbe a vaci utra.  28-30 lesz. Kérdeztem a nexus 5 oldalkeretenek repedeset (jacknel es hangeronel) gariban javitjak-e,  azt mondták végülis ja. Utana felvetettem hogy hombar gsm-es számlám van,  igy is atveszik-e. Azt mondta attol függ,  a szamla milyen,  imei szerepel-e rajta meg vmi hogy rajta van-e csak a bolt javithatja. Szoval kell a számla meg a remény.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #446 Dátum: 2015, 06 15, 08:29:00 »
Ja meg tobb napnyi allando romolassal a note3-on arra jutottam hogy 5.0 gyari,  5.1 aosp romok mind trék,   siralmas akkuidovel. Az agyon istenitett omega rom szintén kokany. Egy 4.4.2es gyari alapu cuatom romot használok.  Az aromaban szenne lehetett állítgatni,  de remek au eredmény. A note3 szintén 480dpi alapbol. Valami elmebeteg lehetett aki ezt ekkora kijelzon igy hagyta. A g2-n se jo,  max gyengenlatoknak. 361dpivel popec.  Akkuido:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #447 Dátum: 2015, 06 15, 11:47:22 »
Diiiiikkkkk

10:44-kor már küldték az SMS-t, hogy készen van a telefon. :D
2,5 óra alatt kész is. Ezt már szeretem. :D LG szerviz <3

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #448 Dátum: 2015, 06 15, 15:26:09 »
Diiiiikkkkk

10:44-kor már küldték az SMS-t, hogy készen van a telefon. :D
2,5 óra alatt kész is. Ezt már szeretem. :D LG szerviz <3
Ollé, üdv újra! :ok: Nekem is kisimultak a ráncaim mikor visszakaptam... ;D ;D

Az LG szerviz előtt meg sokadszorra hajlunk meg.  :ima: :taps:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #449 Dátum: 2015, 06 15, 17:45:54 »
Összehasonlítva a note3 es a g2-t, a note 3 kijelzoje sokkal világosabb automata fenyeron mint a g2 automata es 60%on. Az uzemido viszont kb megegyezik. :(