Enyhén audiofil beallitottsagukent (studio monitorok otthon, pro hangkartya mert zenet csinaltam, illetve hangsugarzokat epitettem, meg djzes volt a hobbim igy PA rendszerekkel isntalalkoztam) mondom, hogy elektronikus zenére a Soundmagic E10 Bestbuy. Elotte cx300am volt, talalkoztam cx300 II-vel, cx200zal, sony mdr-ex50lp-vel. A Soundmagic megeszi ham hamm reggelire őket. Viszont a Sony médiában polisban 3 ezért kapható, annyiert szintén remek választás! Aki olcsón akar jót, ezt vegye. A dobozra irt bármilyen adatok jelentéktelenek, kamu az összes illetve a hangkepet sehogy sem lehet számokban kifejezni.
Tapatalk-kal küldve az én Nexus 5-el
Itt is köszi az ajánlást Tarsy!
Több Viper profil mellett írják hogy ki mit hallgat. Amiket hallgatok egy alap legkisebb módosítással, csakis minőség, és nem teljesítmény irányban: Andrea Olivia, Chris Liebing, Adam Beyer, Carlo Lio, Karotte, Klaudia Gawlas, Monika Kruse, és egyéb pl Sloterpark-ban is játszott zenék, koncertek, etc., etc.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginRemek darab, egy pillanatig nem bántam meg. Aki hezitál, gondolkodik, annak halkan jegyzem meg az E10M mikorofonos kivitel, jelenleg akciós, és ugyanannyi mint a képen látható sima (a saját).
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA csomagolás, a füles kialakítása, a felszereltség, az összeszerelés minősége, a webáruház, az eladó hozzáállása, csillagos ötös.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login