gőzöm nincs. samu nálam már röhej,
idézet.
Több, különböző forrás is állítja, a Snapdragon 810 chipset nem hibátlan és túlmelegedésre hajlamos. Az LG szerint viszont ez nem igaz. A gyártó állítja, hogy az LG G Flex 2-nél, amelybe ez a processzor kerül, semmi problémát nem okozott a választás. A készülék bejelentésénél Woo Ram-chan, az LG mobil termékek tervezéséért felelős elnöke közölte: nem érti, hol tapasztalnak túlmelegedést.
Mindegyik melegszik, ez tény kérdés. Aki azt mondja nem így van, az hazudik. Ha max órajelen van pörgetve mit csináljon? Hűljön? Ez a vicc...
Az már egy másik kérdés, hogy a G Flex2-ben azért nem melegszik, mert ha lassan is, de csiszolódik az LG androidja. Szerintem sokkal jobban optimalizált mind a samu TW rendszere, de ezt szerintem pont Te tudod a legjobban, használtad mindkettőt.
Sokan használják pl itt a fórumon is a G2-t úgy hogy tiltják ami nem kell, slussz. Samsung user legelső feladata a root, majd bloatware mentesítés, takarítás.
Miért melegszik a samunál a 810? Hát ne tessék telebacni minden olyan xarral, amit a felhasználók 90%-a nem is használ. és fölöslegesen foglalják azt az nem kevés %-nyi processt. A haladó user legelső dolga úgyis a likvidálás. Aki meg nem akar szüttyögni meg garit veszteni 1 db root miatt (ez megint alig aljas, mikor nyílt androidról beszélünk...) az meg nemes egyszerűséggel vesz más kütyüt. Akár G3-at, vagy majd G4-et...
Nekem nagyon tetszik a Note4, fogtam is, használtam is kicsit, nagyon jó, ritka szép, lájk a Note világának is, de ez a gyártói hozzáállás minden csak nem szép... Ezzel meg hogy viszlát Snapdragon, hát nem tudom... Mondjuk ahogy olvasni, nem rossz az Exynos se , sőt.