0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
amugy kicsomagoltam a romot,és van benne boot signed.img nem az kell nekem???
23,3 mb
honnan tudom beszerezni eredeti boot img??
uhhh igy visszajött,most frissiti androidot.Hála neked!!!nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Még a viz is levert.Amugy erre érdemes más romot rakni??vagy gyári a legjobb??mármint erre nem lehet android 6.0 sense7?
Minek az eredeti boot.img, ha rootolni akarod? Gyári állapot kell root nélkül, vagy gyári rom, de rootolva, netán főzött rom???
Igen most van gyári rom,recoverym is.
Tehát amit linkeltél superusert rádobom belsö tárhelyre telón,mondjuk a download mapába,utána kikapcsolom,és twrp-böl install superuser.ugye???
Van twrp,jó minden ,root is megvan!!Nagyon kösz mindenkinek föleg ballának!köszönöm
Sziasztok! Nem tudom volt-e már téma,de szükségem lenne egy kis segìtsègre! Este vaku melletti fényképezésnél tiszta csìk lesz a kép szinte teljesen használhatatlan. Tudna valaki segìteni mi lehet a baj? Nappali képek jók de esti,éjszakai katasztrófa! Előre is köszi! Szép estét mindenkinek!
A másik kérdésem az lenne,hogy egy nyelvtanulòs programhoz szükségem lenne flash player- re de nem támogatj a telefon. Tudtok esetleg erre valami megoldást?