0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
nos ujra ellenőriztem,van egy eszközöm,egy sdcard,meg egy sdcard2,sdcardon van pl.a sygicem jól müködik,sdcard2-n vannak pl. hangoskönyvek jól müködnek.
Tulajdonképpen csak alkalmazást nem tudsz külső sd-ről telepíteni?
igen most pl. a navigont de mult héten különböző letöltött alkalmazásokat,ha google playról jön azzal semmi gondha a pc-röl teszem akkor eljutok addig,hogy telepitse? de már a telepités gombot nem tudom életre kelteni csak a mégsét
Ha jól értem rámásolod a memoriakártyára a kiválasztott alkalmazást és a telóról inditod a telepitést és akkor jön az, hogy nem aktiv a telepités gomb. Véletlenü nincs olyan gomb a telepités felet, hogy csomagtelepitö mellette ellenörzés és telepités?
És ha átmásolod a belső sd-re?
mindkettőn megpróbáltam
Sehol nem megy? A Hamis helyek engedélyezése nálam nincs bejelölve a Fejlesztői lehetőségekben. De ha bejelölöm, a telepítés akkor is megy...Valami el van nálad állítva, az biztos. Csinálj egy fact. resetet, szerintem az segíteni fog.
Ezt mondtam én is már az elején.
érdekes fejlemény,ha ujraindítok s rögtön telepitek akkor müködik,de később már nem,na majd meglátjuk,köszönöm a tanácsokat meg hogy foglalkoztatok velem
Ha gyári romod van akkor csak a factory reset segit. Valami nogyon beragadt, vagy el van állitva.
fr lesz
Esetleg próbáld meg, hogy le mész a szöveg aljára teljesen. Amikor klikkelsz a telepíteni kívánt alkalmazásra ugye fel jön egy ablak, benne hogy mihez kér engedélyt az alkalmazás na már most ha több mindenhez kér engedélyt addig amíg le nem mész az aljára, mintha el olvastad volna nem aktív a telepítő gomb. Próbáld meg. Lehet csak ennyi Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el
Megjott a kijelzom... JujjjujjjSent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Csak valami ügyes kezű szakival cseréltesd ki, mert már láttam gány munkát.
Magamnak tervezem Mar csinaltam ilyet, de unibodyt meg sosem
Gyári HTC jött, amúgy
Mennyi volt, ha nem titok?
20kSent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony
Komplett? Az nagyon jó.
Meglehet oldani Sense 7 alatt, a bejovo hivasfogadasi problemat?Van, hogy nem kapcsol be a kijelzo.De a pebble -rol se lehet felvenni. Mintha a phone app hangelne :-/ ARHD 40.3Sent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony