0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Van akinek megjelenik a Facebook a Blinkfeedben a Sense 7-ben? Hiaba raktam fel a Facebook_for_HTC_Sense.zipet , nekem nem akar működni. Mi kerülhette el a figyelmemet?
You are not allowed to view links. Register or Login
Teljesen elkeseredtem nem megy a hivásrögzités a viper romon sem ráadásul a unlock animáció sem,,,, bár az utóbbi lenne a legkisebb gond ..
Szia Mindenki.Segitségre lenne szükségem.Újabban az M8-ra felteszek valamilyen alkalmazást s telepiteni akarom hiába akarok tapizni a telepitésre a gomb nem aktiv.A mégse gomb az aktiv.USB hibakeresés bekapcsolva, hamis helyek engedélyezve.Mi lehet a gond?
You are not allowed to view links. Register or LoginBeállítások >Biztonság>Ismeretlen források is?Ja es az sd-'re toltodik fel , nem lehet ,hogy az a gond ,hogy nem a gyokerbe megy?
You are not allowed to view links. Register or Login lehet hinni? Nyár végén lenne ota sense 7. Neked Nteeb sikerült jelszót beállitani a wifi megosztáshoz?
Neked Nteeb sikerült jelszót beállitani a wifi megosztáshoz?
ARHD-n se lehet.
Az ARHD-ről van szó.Viszont megosztottam a netet, és közbe hívott a főnököm és egyszerűen nem tudtam fogadni a hívást. Tök sötét volt a kijelző és semmire nem reagált. Amikor kikapcsoltam a net megosztást akkor rendbe lett.
Van még mit javítani a Sense 7 romokon...
Mindamellet nem rossz a rom. A hibáival meg együt lehet élni mivel nem nagyok.
Én végeztem a Sense 7-es romok kísérletezgetésével.Mindnek van valami baja.Ma erre ébredtem hogy nem ébreszt a telefon, csontra ki volt fagyva.Egy órája szintén kifagyott.Vissza ment a Viper 4.3.
SziasztokEgy kis kitérő után ismét vissza jöttem hozzátok.Remélem megbocsátható a bűnöm.Kipróbáltam az összes sense 7 romot , de én úgy vagyok vele hogy a viper az viper.Meg akku időben is jobb..
Attól függetlenül települnie kell, hogy hol van... Tudja olvasni a rendszered a külső sd-t?
igen mindent látok s ő is látja