0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Remélem, a HTC nálunk kihagyja az 5.0.2-t és egyből az 5.1-re frissít. Nexus 10-re most tettem fel, a gyorsulást nem lehet nem észrevenni!Tapatalk-kal küldve az én Nexus 10-el
Abban nem kételkedem, hogy a következő OTA tartalmazni fogja a Sense7 UI-t, az android-verzió a kérdés mindössze...
Már kétszer flasheltem a SkyDragon romot és egyszer feltette a TitaniumBackup-ot ezyszer nem, és ugyan azt nyomkodtam az aroma installerba.
Ez mist mi is akar lenni tulajdonképpen?
Érdekességképpen irtam, hogy hogy lehet azt nem tudom.Most full wipe-t csináltam aszt megint feltolom.
Már van You are not allowed to view links. Register or Login!
Ez honnan jött? Az xda-n nem találom...
You are not allowed to view links. Register or Login
Ja...ez egy public béta...Ezért nincs az OP-ben?Köszi!
És egész jó a rom! És az Xtended Settingsel igen jól testre lehet szabni, mármár Viperes a Tweaks!
Hétvégén megnézem én is.
Tudtam én, hogy nem hagyod ki.
Régebben volt, hogy naponta cserélgettem a romokat, mostanra ez már elmúlt. De azért a kíváncsiság maradt...
Nem rossz ez a rom! Végre egy custom kernel, ami tökéletes összhangban van a rommal!
Hátha még felrakod a többit. Xpoxed,Xtended na akkor lehet mit testre szabni csak bird idővel.
Csináltam már ilyent, talán ez sem ver földhöz...
Na ismét belebotlottam egy egy problémába.. Nevezetesen nem müködik a 2 oldali hivás rögzités!! pedig ez nekem életbe vágóan fontos lenne!! Valami tanácsot adjatok Amugy szerintem nagyon jó ez a romocska..
Engedélyezted az Xtendedbe? Tapatalk-kal küldve az én HTC One_M8-el