0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Megkaptad.
Hát..... még nem csengetett az ajtómon sörrel a kezében.
Sziasztok!Nagyon kezdő vagyok és kéne egy kis segítség! Hogyan tudom a háttérképet a kijelző méretére igazítani? Szegény macskából csak egy nagy orrot látok
Akkor próbáld a kutyát! Photo shop-al át tudod méretezni! 240X400-ra
Köszi! Na hát ez a problem. Van rajta olyan kép ami akkora, és mégis amikor beállítom háttérnek csak a negyede látszik.
A PC-n tudom hogy kell, a telefonon nem lehet?
Telefonon nem igazán, de pocket pc-n (mint az Omnia) lehet, csak fel kell tenni valamilyen képszerkesztő alkalmazást hozzá. Így letölthetsz a pda-ra képeket a netről és a képszerkesztő alkalmazással átméretezheted, szabhatod, szerkesztheted... Pl You are not allowed to view links. Register or Login de van számos másik is
MS3 háttérképek helye: You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Visszatértem! De i8gen arra! De menet közben rájöttem h csak én lehetek ilyen nemnormális Peersze így könnyű rájönni mi a bibi, h te már tudtad h előtte min ügyködtem
omen es nomen
Csak most találtam ezt a gyöngyszemet... ez vmi vicc, vagy azt akartad mondani, hogy a név kötelez? Nomen est omen?
Hüüüü megint összekevertem :-(((Errare humanum est.
Sziasztok!Kitől lehet kérni egy nagy felbontású PDAFanClubos logót?Ha valaki tud, akkor küljön egyet. Ha meg kellene indokolni, ogy miért kell, akkor PÜ-ben. Köszi
Nem viseli el a nyilvánosságot, hogy mire kell Neked a logo?
Gondolom Gabesnek bejön mármint a néni ja, ordítsd le a hajam, ha nem publikus, de akkor így késő este engedd meg.... HAPPY BIRTHDAY
SziasztokLehet h full hülye vagyok de sehol nem találtam meg az omnia 2 zöld hátterét Valaki fel tudná tenni? Előre köszi