A fizikai gombot már S 1 - tol használom, így az ismerős Semmilyen mappa változás nem történt és ezért nem értem. Greenify is be van állítva. Szóval passzolom a nem ertesem
8as on vacilalok, de lassan itt a 9es is, itt sem tudok dönteni
Valahol olvastam hogy az alkalmazások 64%-a 4.3on fut és 4.4re még csak 8-10%ot írnak. Amiket én használok az meg elfut mind a kettőn. Döntésre 2 hetem van, hogy stabil Legyen a telo, mert utána utazás és akkor nem lesz időm ilyennel foglalkozni.
Ha ismered a fizikait, akkor érd be azzal, minden plusz app akksi, és memória igényes, és ezek szerintem feleslegesen.
Tibivel akkor csinálj még egy mentést. A belső memóriában kell lennie egy "Titanium Backup" mappának, abba kellene, hogy mentsen. Én ezt átmásolom mindig a külső sd-re is, és nagytakarításkor, vagy rom cserekor csak visszamásolom, és mehet belőle a helyreállítás.
A 8-at, csak javasolni tudom. Mióta kijött az van, és nagyon jó, megy minden, akksi még soha nem volt ilyen jó.
Szóval 8+Boeffla, és pár nap alatt beáll minden szépen. Nem fogsz csalódni!
De a 7 is stabil, és jó. Limahl kolléga még azon van, és nagyon elégedett vele, és én is az voltam.