Sziasztok!
Újra megpróbálkozom ezzel a rommal hátha nekem ez idáig a neatrom volt a legstabilabb leggyorsabb. De volna 2 gyors kérdésem. Deep Sleep ez mi. Annyit látok a hozzászólásokból hogy valami alvó idő de hol látom mi méri, hol keressem? Másik greeniflyt. Nekem csak az általam telepített appokat (2-3 app)ajánlja fel fagyasztásra, de ezekre szükségem lenne. A többire azt mondja rendszer, fontos. Akkor mi a teendő?
A Deep Sleep, mint a neve mutatja, mély alvás, azt jelenti, hogy konkrétan alszik a teló, nem fut, nem dolgozik rejtve, vagy a háttérben semmi. Akkor nincs nagy gáz, ha 80% feletti ez az érték. A CPU SPY nevű appot szedd le a play-ről, és ez fogja Neked szépen mutatni, az alvás értéket is, és a procit is, hogy hágy MHz-n mennyit forog, időben és %-ban.
A Greenify, egy fagyasztós progi, ami teszi szépen a dolgát, amit kijelölsz, azt fogja automatikusan fagyasztani. Én minden app-ot kijelöltem, nincs semmi gondom, szépen ébred és dolgozik a teló, nem lassít be semmit. Ha valami mondjuk a Launcher lassabban ébredne, akkor azt hagyd ki, és kész. Én Apex-et használok, annak nincs baja a fagyóval. Mindkét app hasznos, és mondhatni szükséges. Asszem minden lényegeset leírtam:-)