0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
akinek volt fent cm rom,gondolom emlékszik jó kis efectekre,xposeddel itt is megoldható,supi, ma bukkantam eme gyöngyszemre már csak témázást kéne.ez nekem is tetszett, köszi!
ma jön a Galaxy S5 Mini 6.0
hát ez az! itt a frissítés, lehet molyolni a gyomlálással. kíváncsi vagyok mekkora lesz a rom! nekem nincs hozzá türelmem, kétszer is olyat töröltem ami kellett volna....
Ha lesz, dobsz majd a közösbe egy linket? :-)
én az 5 öt se tettem,azok frissültek amit ugyis törlök ez meg lehet fehér lesz,na akkor ez se kell,
itt a link tessék elmenteni, néha ráfrissítesz és látod ha van új verza!You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm!Értettem a letolást Uram, és igaza van:-)Lementem!:-)
nem letolás csak tapasztalat! én is igyekszem elmenteni mindent, elfér a könyvjelzők mappa között!
Galaxy S5 Mini 6.0 (Black & White Edition)6.0 BLACK EDITION:mega.co.nz/#!3c0BUAiK!QDSZpXihdmKWL9xEVcZvFJAB-n7hag9DUGnda8w1QRA6.0 WHITE EDITION:mega.co.nz/#!iFU01S5C!unaglAJe0TfyniQUNJvcE2CDMSzuNZffuj65VgUbHHU
Galaxy S5 Mini 6.0 (Black & White Edition)6.0 WHITE EDITION:mega.co.nz/#!iFU01S5C!unaglAJe0TfyniQUNJvcE2CDMSzuNZffuj65VgUbHHU
nagyon jó a fehér változat! én amúgy is utáltam a feketét, mindig lecseréltem a png-t, de ez tökéletes, és jó minden.
Párom elkezdett lázongani a telefon miatt. Olyan baja van, hogyha telefonál vagy hívják, akkor elé gyakran nagyon lassan jön meg a hívásos képernyő... Lassan kapcsol be/vissza a képernyő. Ezzel a jelenséggel találkozott már valaki?
Nálam a fekete fut, ugyan nem gyomláltam még, és a Boeffla-t sem engedtem még rá, de ez is jó.Igaz, hogy 90% fölé nem akar menni az alvás, de csak picivel van alatta:-)
van benne bármi újdonság?én még itt állok a 4 el,és semmi okát nem látom cserének tehát tessék meggyözni
engem már hívtak mióta a 6.0 van fent még nem figyeltem. elkezd csörögni, mire ránézek ott a hívó képe. most kipróbáltam, hívnak jön a csörgés és kb. 2 mp. jön a kép. nem tudom eddig milyen volt sosem figyeltem.
Nem egyből jelentkezett hanem pár hét után...
na majd figyelem. de melyik rom?
boeffla5.3-beta1 tessék erre állitani You are not allowed to view links. Register or Loginnem lészen csalódás Szia!nem látom a hozzászólásod és a linked közötti kapcsolatot.