Akkor nagyjából együtt vagyunk:-), annyi különbséggel, hogy nekem a samuk nagyon bejöttek.
A gs1 és a gs3 is. Az egyesek is megvannak még, nekem is, és a páromnak is azt vettem anno, és semmi gond velük. Még az akksik is eredetiek. Annyi van, hogy kevesebbet van nyúzva az enyém mióta a hármas megvan, de ez is hibátlan hardverileg:-) Így aztán ha váltok én is rövidesen, nem érzek késztetést a típusváltásra. Lehet, hogy samu lesz az is. Nem tudom még:-) Vagy LG, vagy valami nexus:-)
nekem is meg van s1 hugomé,s2 öcsémé,s 3 enyém, lg g2 lányomé mert elkobozta
nálam is több volt az öröm mint,bosszuság,mind müxik is rendesen,de samu felett eljárt az idő pl g2 root van,más nincs alap tökéletes,samu meg knox,meg többi xarsága ,használhatatlan root nélkül.g3 meg odaba.... neki .samu uncsi ,minden ugyan az,s4 fémszerü müanyag keret
s 5 pöttyös undoritó hátlap,ezen kivül semmi. nexus 6,vagy lg g3 ,de inkább lg g3.htc one öröm ránézni.sose láttam szebb telót,samu uncsi,elég volt belölle.bár jópár szép évet töltöttünk eggyüt,s1,,,s2,,s3,,,, de most volt elég,uncsi,,,uncsi,,,uncsi,semmi.