0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
play ,cpu spy,állitani nem tudsz,ha xar akkor valami progi miatt az és nem alszik,irtás de látod van e és mennyi. 80% alatt xar valami bezavar.
Ok. lehúzom.Van viszont a Spy, Spy plusz, és a Spy reborn.Melyik a nyerőbb?
én a simát használom,de + is volt már fent,tök mindegy. rebom nem tudom mi
nem tudom de ezt figyuzd neteztem is telóztam is igaz nem sokat,nálam wifi,net csak akkor megy ha kell,greenfy-t használod? mert kell az. cm en ha hozzá se nyultam is többet zabált.
Na újra tettem a Romot, most MK6-al, az EMG4 helyett.Műkszik minden rendesen, viszont képernyőmentésem változatlanul nincs:-(
beáll.saját eszköz,mozgás, engedélyezve? azon belül,felvétel tenyérhúzással,ki van pipálva?
Sziasztok!Boefflában, ha engedélyezem a Zramot, akkor mi történik?Mit csinál az pontosan?És az NTFS modul?Bocsi, a kisiskolás kérdésért:-)
itt minden le van irva boeffla mi mi,You are not allowed to view links. Register or Login
Hello! Feltettem a 6.5-ös neat romot boeffla kernellel, titanium backuppal visszatettem az alkalmazásaimat meg beállításokat. A Play Áruház pedig nem hajlandó letölteni semmit, mindenre hibát ír.. Hogyan tudom életrehívni?köszi!
Telepítsd újra az egész Xposed Framework-öt az app-jából.
Mármint minek az appjából?
Az Xposed Framework-öt az app-jából. Keresd meg, és katt rá, és elindul.Kipipáltad ezeket a dolgokat telepítésnél?
Egyébként nem, de feltettem apk-ból megcsináltam de nem lett jó. Kitöröltem a google fiókomat meg a gyorsítótárat és újra bejelentkeztem és meggyógyult.
Sziasztok! Hogyan tudok neat-nél szimbólumokat varázsolni a billentyűzetre? Amíg angol volt megvoltak, de amint átváltottam magyarra eltűnt Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
nem tudom,én 1 böl ráraktam a note 3 bill-t nem is néztem ami volt benne,azon meg van,magyarnál is.
Felraktam de nem változott semmi.ötlet?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
sajna akkor gözöm nincs,nálam van,
SziasztokAzt kérdezném hogy tudom Netrom v6.5 - ről unrootolni és visszarakni 4.1.2 xxella-rá a telóm szerviz miatt?