Levi miben jobb nem értem
Azért mert olcsóbb, de csak 5 év gari van rá. Amit én linkeltem arra 10 év gari van
Nos ez érdekes, most más látható a linkeden.
Amit előtte láttam ott, az nem ez volt, ráadásul nem is volt raktáron.
A gariban amúgy igazad van, 10 év jobban hangzik, bár kétlem, hogy sokan használnak akár 4-5 éves SD-t ma, így kicsit marketing ízű a dolog. 5év feletti SD-ről kétlem, hogy sokan igyekeznének gariztatni, gyanítom, hogy kukázná a gazdája a mára igencsak muris méretű cuccát, mert annyit sem érne, amennyit az utánajárás elvinne.
De ez már egyéni mérlegelés kérdése.
Én az olcsobbat venném, ha kicsit vennék, márpedig ma 16-osat azért keres valaki, mert nem kíván sokat költeni rá és elég neki az. Így tehát az a 3 ezres igen nagy különbség. Szerintem.
Az a fontos, hogy Samsung legyen, nem márkab_ziságból, hanem, mert manapság az jó és még az ára is rendben van.
Ami kérdéses, az a kártya sebessége. A FullHD felvételhez class6-tól jók vagyunk, a leírt "akár" sebességek meg nem érhetők el úgysem, főleg telefonban. Sajnos. Egy jó notiban találhat az ember alkalmas kártyaolvasót, vagy egy esetleg kellően drága USB-s kártyaolvasó hozhatja a nagy értékeket, de ritkán használva ezekben nem lesz élvezhető a száguldás.