Nekem volt s4em most 5st hasznalok.
Elotte i4s volt.
A jb barmikor egy restoreval eltunik, barmelyik verzion is van ios5-6-7
Ha ebben a samsung nyert akkor nem kerem mert ott ha ugrik akkor ugrik mig iosnel egy restore es kesz...
Nem olyan testreszabhato az ios, de latjak a hibakat es valtoztatnak is tobb kevesebb sikerrel.
Nekem ha nem lenne jb az ios7 alapbol is kielegitene az igenyeimet.
Lehet sokat vartam a samsungtol, de valahogy mikor novemberben megvettem az s4et, nem gondoltam volna h ismet iphonera valtok, es foleg ilyen hamar.
Mindenki maga valasztja ki igenyeinek megfeleloen azt amit szeret, en az s4et is csak miuival tudtam felhotlenul elvezni.
Ha szoftveres reszen javitana a samsung azt mondom lenne ra esely, de ezzel az irannyal es a knoxxal sok sok felhasznalo fog valtani samsungrol...
Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával
Software-ek tekintetében Samsung egy rémület (kivéve néhány megoldást), ezt sokszor hangoztattam sokakkal együtt. Nem csak telefonon, pl. TV-n is. Nekem egy eléggé felső kategóriás 3D-s TV-m van pár éve, nagyon rendben van, de a mai napig tudok anyázni egy logikátlan menüponton. Ráadásul, tilos a frissítés, mert még ostobább lesz, sőt kevesebb dolgot játszik le a drága. Soha nem is frissítettem ezért.
De!
A Knox biztonsági szempontból, bár inkább gari alól való kibújási lehetőségként, tehát a telefon user-babrálása ellen jobbnak bizonyult, mint Apple esetén.
Tehát: geek-eknek szívás-szívatás, amúgy meg diadal. Az ő döntésük, hogy kiktől fordultak el vele... és hogy kik felé fordultak.
Mindenkinek saját mérlegelés tárgya, megbékél-e a dologgal. Én nem szeretnék, így már csak azért sem engedem, hogy települjön nekem. Későbbi telefon választásánál komoly szempont lesz a Knox, mint visszatartó elem, ezért drukkolok nagyon a többieknek, akik ma nem a friss Samsung hozzáállással rendelkeznek. A régi Samsung hozzáállás félő, a múlté... Kapják be! Azzal (is) lettek a legnagyobb telefongyártóvá...