2024, 12 01, 01:53:42

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba  (Megtekintve 72120 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #150 Dátum: 2014, 03 02, 22:14:10 »
igazábol lássuk be szidjuk a samu egy két ujitását... legyezgetés, szemmel lapozás(mondjuk ennek én se vettem még gyakorlati hasznát :D), pulzus mérö stb:). sztem hamarabb használják ezeket emberek minden napi gyakorlatban mint ujjlenyomat olvaso stb egyelöre  a 64 bit meg emlékszem mobilarénás tesztre mekkora császárnak tartották az applét hogy alulra rakta a füllhallgato dugot :D. Én pl a legegyezgetös lapozást sokszor használom otthon asztalon meloban irodában kihangositva kettöt csapok felette és már megy is a trécs, képeket is szoktam igy mutogatni vagy magamnak lapozni.. akkor a rárakom a tenyerem és csöndbe marad a csörgés vagy a telefon felé viszem a kezem és elöjön egy alap káp amin rajta a legfontosabbak.. ezeket mind napi használatban használom:). Ezek mind olyab dolgok amik álltalába feleslegesnek tartottak de ha az ember elkezdi használni rájön hogy igenis nagyobb könnyités sok helyzetben mint a kettöt koppintok a kijelzöre és felébred.:) De ezek egyéni dolgok .. a pulzus méröt is szerintem sokan fogják használni akik edzésnél a telefont használják zenére :) . appléban nem vagyok otthon nekem még nem volt csak pár napra meg ismerösöknél nyomogattam kocsmázás vagy nyaralás alatt.. de kényelmi funkciokkal nem igazán találkoztam benne... devalszeg csak nekem nem tünt fel:). Megvanak az elönyei az iphonak is egy kezes kezelhetöség szép marha szép kijelzö stabil a rendszer és gyors, lényegében cserben nem hagy.. androidrol meg tudjuk hogy lehet az akármelyik gyártoé képes néha megadni magát ujrainditást kérni vagy nem jelezni hivást stb:D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #151 Dátum: 2014, 03 03, 02:41:46 »
hali! így végigolvasva az összes oldalt.. írtatok párd érdekes dolgot.. nagyjából minden átjött kivéve az eFuse és ez a knox.. mi ez? azt tudom h mire való, és h miért csinálta a samu.. de h működik ez? S4 be is van? vagy csak Note3 ba? akkor most itt a triangle away már nem ér semmit? s4 nél se? vagy most mivan akkor? :) hogy az S5 höz is szóljak: annyi pénzt nem ér mint amennyi, ugyan az mint az s4, kizárt h s4 helyett megvenném.. az az F es cucc az majd adja.. de ez.. hát én többet vártam.. tudásilag az s3 asom is tökéletes de az a +1 szenzor a gesztikulálás érzékelő azért hiányzik.. meg a kinézet is jobb az s4-s5 ön.. azon kívül nemérnek az én szemembe többet... tudásra..

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #152 Dátum: 2014, 03 03, 09:46:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hali! így végigolvasva az összes oldalt.. írtatok párd érdekes dolgot.. nagyjából minden átjött kivéve az eFuse és ez a knox.. mi ez? azt tudom h mire való, és h miért csinálta a samu.. de h működik ez? S4 be is van? vagy csak Note3 ba? akkor most itt a triangle away már nem ér semmit? s4 nél se? vagy most mivan akkor? :) hogy az S5 höz is szóljak: annyi pénzt nem ér mint amennyi, ugyan az mint az s4, kizárt h s4 helyett megvenném.. az az F es cucc az majd adja.. de ez.. hát én többet vártam.. tudásilag az s3 asom is tökéletes de az a +1 szenzor a gesztikulálás érzékelő azért hiányzik.. meg a kinézet is jobb az s4-s5 ön.. azon kívül nemérnek az én szemembe többet... tudásra..
triangle már knox elött se ért semmit s4en, legalábbis nálam nem nullázott.. akkor elég volt feltolni odinbol egy gyári romot az nullázott. knox ota meg igen (most már rootnál is egyelöre) ugrik a knox számlámo 0x0 rol 0x1 re amivel nem lehet kezdeni semmit.. ha feltolsz custom recoveryt vagy fözelék romot . s5 meg igen ez igy ebben a formában kevés de ahogy nézzük htc se és a sony se eröltette meg magát igy év elején és sztem az lg se fogja... mind ráül a cuccaira sztem és majd ősszel dobnak nagyot:)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #153 Dátum: 2014, 03 03, 09:54:03 »
triangle már knox elött se ért semmit s4en, legalábbis nálam nem nullázott.. akkor elég volt feltolni odinbol egy gyári romot az nullázott. knox ota meg igen (most már rootnál is egyelöre) ugrik a knox számlámo 0x0 rol 0x1 re amivel nem lehet kezdeni semmit.. ha feltolsz custom recoveryt vagy fözelék romot . s5 meg igen ez igy ebben a formában kevés de ahogy nézzük htc se és a sony se eröltette meg magát igy év elején és sztem az lg se fogja... mind ráül a cuccaira sztem és majd ősszel dobnak nagyot:)

Májusra várható a "nagy" Galaxy S5 Pro vagy F néven...
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #154 Dátum: 2014, 03 03, 11:14:26 »
Májusra várható a "nagy" Galaxy S5 Pro vagy F néven...

hehe akkor majd jön ősszel a szuper pro
 változat..:D

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #155 Dátum: 2014, 03 03, 11:27:52 »
hehe akkor majd jön ősszel a szuper pro
 változat..:D

Télen meg a Hyper Pro :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #156 Dátum: 2014, 03 03, 13:12:24 »
Télen meg a Hyper Pro :D
jövő januárba meg jövök én.. mint.. INSANE! :D

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #157 Dátum: 2014, 03 03, 19:05:27 »

Picit figyelj!

iPhone nem 24 percig, hanem 24 MÁSODPERCIG bírta!

Amúgy, ez eléggé lényegtelen, mert egyikre sem állítják, hogy vízálló.

A parttalan vitába nagyon nem szállnék be, de pár dologra felhívnám a figyelmet:

- Bár a Knox feltörése és a JailBreak nem ugyanaz, de mégis eléggé hasonló a céljuk és azt kellene észrevenni, hogy ebben csúnyán lealázta Samsung az Apple megoldását!!! (Érdekes, hogy ezt a megállapítást még sehol nem olvastam... Levédhetem?  :D)

Akkor is, ha JailBreak-re is kellett azért várni minden iOS verzió esetén, tehát egy kis ideig tartotta magát.
Knox egyelőre stabilan tartja magát.
Ha pedig nem a mi, azaz a ROM-olók, tweak-elők szemszögéből nézzük, akkor ez óriási fegyvertény ám Samu részéről...
Az megint más téma, hogy jogilag mennyire állná meg a helyét a dolog bíróságon az EU szabályok fényében.

(Nyilván, nekem, mint a gyári állapottól erősen messze kalandozónak, nagyon nem gyere be a Knox történet, de azt el kell fogadni, hogy ha ők ezt így gondolják és megtehetik.
Bocsássuk meg ezt nekik addig, amíg a szifon butaságát, korlátozottságát és árát elfogadjuk!

Tehát, érdemes mindent mérlegre téve nézni a dolgokat.
Knox-szal együtt is szabadabb és mókolhatóbb egy Android, mint egy JB nélküli iEszköz!!!

Emiatt maradok én valószínűleg Android-on a következő prémium készülékemmel.
Az kérdéses, hogy a Note4 mit kínál majd az akkori konkurensekhez képest, de bár én nagyon drukkolok nekik, egyelőre tartok attól, hogy addigra még nem lesz TELJESEN elfogadható alternatíva helyette.
Nekem mindegy, amelyik jobb lesz, olyanom lesz, ha ki tudom majd fizetni.
Meglátjuk, hogy addigra a Sony, LG, Lenovo, Nokia, de a nekem leginkább szimpatikus kínaiak mit hoznak össze. Évek óta várok pl. a Huawei előretörésére, jósoltam is, de sajna, az nem jött be, valahol megtört a lendületük.
Sajnos, vagy szerencsére, abban nehéz biztosnak lenni ám, hogy Samsung kifújt volna.)

- Az S5 hoz pár jó dolgot, nem annyit persze, amennyit vártak sokan, ez is igaz. Sikeres lesz, meglátjátok.

- Pulzusmérő régóta van sima kis programként. Évek óta. A vaku fényét, nem melegét használja. Egyáltalán nem rossz és ez a része eléggé felesleges valóban az S5-ben, részemről egyetlen centet se szívesen adnék eme hardware-es megoldásért pluszban.

- Az sokakat érdekes módon erősen befolyásol, hogy a készülékét majd milyen áron tudja eladni.
Van véleményem erről, de hagyjuk, csak annyit mondanék erről, hogy amikor olyanom támad, hogy csak vennék egy szifont is, hogy legyen egy (az én szemszögemből  ;) ) legócskább készülékem is, akkor mindig elriaszt a nevetséges ár, amit elkérnek egy használt iCucc-ért... Olyan árak hallatszanak, amennyit újonnan ér a dolog...
Nekem volt s4em most 5st hasznalok.
Elotte i4s volt.
A jb barmikor egy restoreval eltunik, barmelyik verzion is van ios5-6-7
Ha ebben a samsung nyert akkor nem kerem mert ott ha ugrik akkor ugrik mig iosnel egy restore es kesz...
Nem olyan testreszabhato az ios, de latjak a hibakat es valtoztatnak is tobb kevesebb sikerrel.
Nekem ha nem lenne jb az ios7 alapbol is kielegitene az igenyeimet.
Lehet sokat vartam a samsungtol, de valahogy mikor novemberben megvettem az s4et, nem gondoltam volna h ismet iphonera valtok, es foleg ilyen hamar.
Mindenki maga valasztja ki igenyeinek megfeleloen azt amit szeret, en az s4et is csak miuival tudtam felhotlenul elvezni.
Ha szoftveres reszen javitana a samsung azt mondom lenne ra esely, de ezzel az irannyal es a knoxxal sok sok felhasznalo fog valtani samsungrol...

Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #158 Dátum: 2014, 03 03, 20:57:56 »
Nekem volt s4em most 5st hasznalok.
Elotte i4s volt.
A jb barmikor egy restoreval eltunik, barmelyik verzion is van ios5-6-7
Ha ebben a samsung nyert akkor nem kerem mert ott ha ugrik akkor ugrik mig iosnel egy restore es kesz...
Nem olyan testreszabhato az ios, de latjak a hibakat es valtoztatnak is tobb kevesebb sikerrel.
Nekem ha nem lenne jb az ios7 alapbol is kielegitene az igenyeimet.
Lehet sokat vartam a samsungtol, de valahogy mikor novemberben megvettem az s4et, nem gondoltam volna h ismet iphonera valtok, es foleg ilyen hamar.
Mindenki maga valasztja ki igenyeinek megfeleloen azt amit szeret, en az s4et is csak miuival tudtam felhotlenul elvezni.
Ha szoftveres reszen javitana a samsung azt mondom lenne ra esely, de ezzel az irannyal es a knoxxal sok sok felhasznalo fog valtani samsungrol...

Küldve az én iPhone-ről Tapatalk használatával

Software-ek tekintetében Samsung egy rémület (kivéve néhány megoldást), ezt sokszor hangoztattam sokakkal együtt. Nem csak telefonon, pl. TV-n is. Nekem egy eléggé felső kategóriás 3D-s TV-m van pár éve, nagyon rendben van, de a mai napig tudok anyázni egy logikátlan menüponton. Ráadásul, tilos a frissítés, mert még ostobább lesz, sőt kevesebb dolgot játszik le a drága. Soha nem is frissítettem ezért.

De!

A Knox biztonsági szempontból, bár inkább gari alól való kibújási lehetőségként, tehát a telefon user-babrálása ellen jobbnak bizonyult, mint Apple esetén.

Tehát: geek-eknek szívás-szívatás, amúgy meg diadal. Az ő döntésük, hogy kiktől fordultak el vele... és hogy kik felé fordultak.

Mindenkinek saját mérlegelés tárgya, megbékél-e a dologgal. Én nem szeretnék, így már csak azért sem engedem, hogy települjön nekem. Későbbi telefon választásánál komoly szempont lesz a Knox, mint visszatartó elem, ezért drukkolok nagyon a többieknek, akik ma nem a friss Samsung hozzáállással rendelkeznek. A régi Samsung hozzáállás félő, a múlté... Kapják be! Azzal (is) lettek a legnagyobb telefongyártóvá...

- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #159 Dátum: 2014, 03 04, 15:38:10 »
Ha már vágyószoba:

nekem amúgy egyre jobban tetszik :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #160 Dátum: 2014, 03 04, 17:07:51 »
Ha már vágyószoba:

nekem amúgy egyre jobban tetszik :D
fullra ugyanolyan, mint az s4,csak nagyobb és hátlap más. Remélem lesz f sorozat, nem akarok szifont vagy htc-t venni.

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #161 Dátum: 2014, 03 04, 17:19:38 »
fullra ugyanolyan, mint az s4,csak nagyobb és hátlap más. Remélem lesz f sorozat, nem akarok szifont vagy htc-t venni.

Valami biztos lesz , nem hiszem hogy nem rakják bele semelyik termékükbe a snapi 805-öt , meg ha igaz amit olvastam már csak a guglira (android 64 bit) vár a samu a 64 bit kapcsán...
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #162 Dátum: 2014, 03 04, 22:55:51 »
Valami biztos lesz , nem hiszem hogy nem rakják bele semelyik termékükbe a snapi 805-öt , meg ha igaz amit olvastam már csak a guglira (android 64 bit) vár a samu a 64 bit kapcsán...
vagy kiad 3 féle verziót, mint s4-ből,idővel kiderül, addig várunk

Nem elérhető Segal

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #163 Dátum: 2014, 03 05, 11:59:58 »
vagy kiad 3 féle verziót, mint s4-ből,idővel kiderül, addig várunk

Tutira lesz belőle 805-ös változat (bár ez nem 64 bites) tehát hiába készül el a 64 bites exynos-al a Samsung az szerintem már az S6-ra marad.
Viszont nem lepődnék meg egy 3GB-os változaton meg persze ha a Note 4 valamiféle más hátlappal jön akkor előbbutóbb abba átcsomagolva ez is.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #164 Dátum: 2014, 03 05, 12:07:27 »
Tutira lesz belőle 805-ös változat (bár ez nem 64 bites) tehát hiába készül el a 64 bites exynos-al a Samsung az szerintem már az S6-ra marad.
Viszont nem lepődnék meg egy 3GB-os változaton meg persze ha a Note 4 valamiféle más hátlappal jön akkor előbbutóbb abba átcsomagolva ez is.
Szerintem a 64bites az a Note 4-ben fog startolni..
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #165 Dátum: 2014, 03 05, 13:59:44 »
Szerintem a 64bites az a Note 4-ben fog startolni..

Szerintem meg lesz s 5 pro az lesz a csúcs. 64 bit,3-4giga menő, meg a s nap 805. Kèpstabi..
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #166 Dátum: 2014, 03 06, 11:46:01 »
én napi szinten nézem mikor lesz s4 re olyan hátlap mint s5 kékben :D csak az tetszik belöle :DD . És igen ahogy elöttem irtam le vente mindenki döntse el mire kell neki a telo.. sztem az android is kiszolgál egy átlag juzert root nélkül. Másik ha kezelöfelületet akarsz és abban jo az ios sp vagy ami tetszik kis millio launcher van ami lockscreentöl a menüig, status bárig mindent olyanná tesz mint a többi op rendszer:). És igen a miuit is ezért szeretik sokan:) a kezdö témája lényegében ekte ios csak más szinekkel hátha még leszeded az ios témát hozzá:). am tényleg ebböl nincs valahol neten egy felmérés hogy kb 40 milla s4 tulajbol hány rootolta és kb mennyi embernek van fogalma arrol mi az a root ? vagy ugy egyálltalán összeségébe az android tulajoknak
?:D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #167 Dátum: 2014, 03 06, 14:39:12 »
én napi szinten nézem mikor lesz s4 re olyan hátlap mint s5 kékben :D csak az tetszik belöle :DD . És igen ahogy elöttem irtam le vente mindenki döntse el mire kell neki a telo.. sztem az android is kiszolgál egy átlag juzert root nélkül. Másik ha kezelöfelületet akarsz és abban jo az ios sp vagy ami tetszik kis millio launcher van ami lockscreentöl a menüig, status bárig mindent olyanná tesz mint a többi op rendszer:). És igen a miuit is ezért szeretik sokan:) a kezdö témája lényegében ekte ios csak más szinekkel hátha még leszeded az ios témát hozzá:). am tényleg ebböl nincs valahol neten egy felmérés hogy kb 40 milla s4 tulajbol hány rootolta és kb mennyi embernek van fogalma arrol mi az a root ? vagy ugy egyálltalán összeségébe az android tulajoknak
?:D

Tavaly volt egy felmeres az angoloknal, amiben a tulajok 70-80%-at nem erdekli mi is az a root..-ha megtalalom a cikket akkor be fogom linkelni.
Azert a MIUI-t nem vonnam ekkora parhuzamba az Apple iOS-val, mivel eg es föld a különbseg!  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #168 Dátum: 2014, 03 06, 14:58:19 »
Tavaly volt egy felmeres az angoloknal, amiben a tulajok 70-80%-at nem erdekli mi is az a root..-ha megtalalom a cikket akkor be fogom linkelni.
Azert a MIUI-t nem vonnam ekkora parhuzamba az Apple iOS-val, mivel eg es föld a különbseg!  ;)
én csak kinézetröl beszéltem és igen minden másban igazad van;)

igen 70 80% ot nem érdekel 10 % tudja mi az de nincs rá szüksége  a maradék 10% böl 3% meg elviseli ha nem tudja, a 7% toporzékol max érte de ebböl megin 3% igyis ugyis megveszi a samut továbbra is szal talán buk nagy vonalakba 4-5% vásárlot:D kicsit hasra ütés de jahm igy tudom elképzelni:D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #169 Dátum: 2014, 03 06, 15:27:35 »
én csak kinézetröl beszéltem és igen minden másban igazad van;)

igen 70 80% ot nem érdekel 10 % tudja mi az de nincs rá szüksége  a maradék 10% böl 3% meg elviseli ha nem tudja, a 7% toporzékol max érte de ebböl megin 3% igyis ugyis megveszi a samut továbbra is szal talán buk nagy vonalakba 4-5% vásárlot:D kicsit hasra ütés de jahm igy tudom elképzelni:D

Sz.em jol es realisan fejtegeted!  :ok: Kb ez lehet az arany. Viszont azt a 70-80%-ot a marketing es a desing befolyasolja a döntesben, milyen markat valasszon.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #170 Dátum: 2014, 03 06, 16:38:46 »
Sz.em jol es realisan fejtegeted!  :ok: Kb ez lehet az arany. Viszont azt a 70-80%-ot a marketing es a desing befolyasolja a döntesben, milyen markat valasszon.
többieket is érdekelné mi az a root, ha reklámozva lenne, hogy hé te bolond ezzel jobbá teheted a telefonod, ami valljuk be igencsak gáz, hiszen számítógépben nincs ilyen alkatrész :D

Nem elérhető Segal

• PDA: Samsung Galaxy S8+
« Reply #171 Dátum: 2014, 03 06, 21:36:05 »
többieket is érdekelné mi az a root, ha reklámozva lenne, hogy hé te bolond ezzel jobbá teheted a telefonod, ami valljuk be igencsak gáz, hiszen számítógépben nincs ilyen alkatrész :D

Ez nem feltétlenül igaz.
Amikor még S2-esem volt akkor 2 kollégámnak is már hármasa volt, összeségébe mégis az enyém volt az okosabb. Nézték is milyen lehetőségek nyilnak meg és tetszett is nekik de amikor szóba hoztam hogy azon is simán megoldható és szivesen megcsinálom nekik akkor kézzel lábbal tiltakoztak annak ellenére hogy azt is mondtam minden visszaállítható ha baj van. Melóhelyen kívül is minden ismerettségembe levő ugyanígy gondolkodott.

"Viszont azt a 70-80%-ot a marketing es a desing befolyasolja a döntesben, milyen markat valasszon."
Itt a pont. Főleg a marketing. Evégett fogynak leginkább a Samsung telefonok mert reklámozva vannak méghozzá jól.
Az agasztóbb inkább az hogy az új telefon annyi előnnyel jár hogy nagyobb képernyőn futhat az fb, viber, meg pár casual játék ami abszolute nem igényelné az erősebb telefont.
Elég sokszor kérnek meg hogy csináljak némi rendet a telefonon hogy gyorsabb legyen persze szigorúan factory reset nélkül és ugye ilyenkor látja a telepített appokat az ember.
Sokszor el szoktam gondolkodni a listán hogy ehez mégis mi a fenének kell snapdragon 600/800 szintű telefon...

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #172 Dátum: 2014, 03 06, 22:43:05 »

Elég sokszor kérnek meg hogy csináljak némi rendet a telefonon hogy gyorsabb legyen persze szigorúan factory reset nélkül és ugye ilyenkor látja a telepített appokat az ember.
Sokszor el szoktam gondolkodni a listán hogy ehez mégis mi a fenének kell snapdragon 600/800 szintű telefon...
[/quote] igen, inkább az android rendszert kellene végre összehozniuk úgy, hogy normális fusson egy gyengébb telefonon is egy alap alkalmazás. Szegény s1 néha kezem közé kerül de legszívesebben földhöz verném annyira lassú és szenved pl. Egy fb alatt.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #173 Dátum: 2014, 03 09, 18:03:49 »
Külföldében ennyi az ára!You are not allowed to view links. Register or LoginKB:192000 péz!Persze nálunk bőven 200ezer felett lesz az ára!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #174 Dátum: 2014, 03 09, 22:39:04 »
Külföldében ennyi az ára!You are not allowed to view links. Register or LoginKB:192000 péz!Persze nálunk bőven 200ezer felett lesz az ára!
kettőt kérnék