hat en egy telefonomat ejtettem le ez idaig..Az S2-öt, de tulelte, mert reflex szerüen ala tartottam a labam. Ha nem teszem az apro köves macska kövön landol pofaval..Minimum kijelzö csere lett volna..Ez felülettöl is függö, hogy mire es hogyan esik..Ennyi erövel mindenki hordja a nyakaban lancon.. Nekem fontos a külcsin. Vannak olyan femek is amik elnyelik, elvezetik az utest es visszanyerik az alakjukat. Pont nem regen volt rola szo a TV-ben.Vmi lukacsos fem(mint a hab) ami emlekezik hiaba eri behatas visszanyeri az alakjat. -de nem kell ez sem ha a Samsung is csinalna vmi format ama elönyös müanyagbol. Viszont nem teszi...Miert? Izlesficam es ettöl egyformak a Samsung keszülekek. Mas gyarto tud izlesesen is talalni.
Ettöl a vizprobatol is felallt a hajam. Több mint ket oran at a vizben!
Egy ilyen szitu azt abrazolja, hogy arrol mar ennyi idö mulva ugy is lemondtak..Szoval tök mindegy meddig van a vizben egyszer bedöglik. Mivel ha beleejtem a hidrol a folyoba azt mar ba...hatom. Az a 24 perc pont idealis az iPhone reszeröl..ha addig nem talalod meg akkor inkabb öngyilkos lesz a keszülek..
Picit figyelj!
iPhone nem 24 percig, hanem 24 MÁSODPERCIG bírta!
Amúgy, ez eléggé lényegtelen, mert egyikre sem állítják, hogy vízálló.
A parttalan vitába nagyon nem szállnék be, de pár dologra felhívnám a figyelmet:
- Bár a Knox feltörése és a JailBreak nem ugyanaz, de mégis eléggé hasonló a céljuk és azt kellene észrevenni, hogy ebben csúnyán lealázta Samsung az Apple megoldását!!! (Érdekes, hogy ezt a megállapítást még sehol nem olvastam... Levédhetem?
)
Akkor is, ha JailBreak-re is kellett azért várni minden iOS verzió esetén, tehát egy kis ideig tartotta magát.
Knox egyelőre stabilan tartja magát.
Ha pedig nem a mi, azaz a ROM-olók, tweak-elők szemszögéből nézzük, akkor ez óriási fegyvertény ám Samu részéről...
Az megint más téma, hogy jogilag mennyire állná meg a helyét a dolog bíróságon az EU szabályok fényében.
(Nyilván, nekem, mint a gyári állapottól erősen messze kalandozónak, nagyon nem gyere be a Knox történet, de azt el kell fogadni, hogy ha ők ezt így gondolják és megtehetik.
Bocsássuk meg ezt nekik addig, amíg a szifon butaságát, korlátozottságát és árát elfogadjuk!
Tehát, érdemes mindent mérlegre téve nézni a dolgokat.
Knox-szal együtt is szabadabb és mókolhatóbb egy Android, mint egy JB nélküli iEszköz!!!
Emiatt maradok én valószínűleg Android-on a következő prémium készülékemmel.
Az kérdéses, hogy a Note4 mit kínál majd az akkori konkurensekhez képest, de bár én nagyon drukkolok nekik, egyelőre tartok attól, hogy addigra még nem lesz TELJESEN elfogadható alternatíva helyette.
Nekem mindegy, amelyik jobb lesz, olyanom lesz, ha ki tudom majd fizetni.
Meglátjuk, hogy addigra a Sony, LG, Lenovo, Nokia, de a nekem leginkább szimpatikus kínaiak mit hoznak össze. Évek óta várok pl. a Huawei előretörésére, jósoltam is, de sajna, az nem jött be, valahol megtört a lendületük.
Sajnos, vagy szerencsére, abban nehéz biztosnak lenni ám, hogy Samsung kifújt volna.)
- Az S5 hoz pár jó dolgot, nem annyit persze, amennyit vártak sokan, ez is igaz. Sikeres lesz, meglátjátok.
- Pulzusmérő régóta van sima kis programként. Évek óta. A vaku fényét, nem melegét használja. Egyáltalán nem rossz és ez a része eléggé felesleges valóban az S5-ben,
részemről egyetlen centet se szívesen adnék eme hardware-es megoldásért pluszban.
- Az sokakat érdekes módon erősen befolyásol, hogy a készülékét majd milyen áron tudja eladni.
Van véleményem erről, de hagyjuk, csak annyit mondanék erről, hogy amikor olyanom támad, hogy csak vennék egy szifont is, hogy legyen egy (az én szemszögemből
) legócskább készülékem is, akkor mindig elriaszt a nevetséges ár, amit elkérnek egy használt iCucc-ért... Olyan árak hallatszanak, amennyit újonnan ér a dolog...