2024, 12 01, 01:48:03

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba  (Megtekintve 72119 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #125 Dátum: 2014, 03 01, 06:35:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
itt mostt tény hogy nem de s4 forumbajárva orrba szájba a g2-t isteníted vagy nem így van?:) de ezzel nincs baj és nem is támadásnak kéne felfogni de akkor vagy beszéljünk egy témáról ami a forumhoz vagy az adott telóhoz tartozik vagy semmiről... azért felesleges beírni hogy minden 3-4 hsz a samsung vmilyen fikázása legyen :) tényleg nem raktak le sokat most az s5-el... de valszeg meglesz az oka:) sztem készülnek valamire ;)
hogy mire? A "majusban,juniusban" bemutatasra kerülö Samsung Galaxy S5 Pro (F)-ra!
es ez mennyibe fog fajni(1000Euro?), ha a sima S5 700Euro-val startol?(nemet Amazonon is 700)
Annyit viszont nem er egyik sem!  ;) Legalabb egy ev mire le fog menni elfogadhato arra.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #126 Dátum: 2014, 03 01, 07:11:30 »
Nem akartam leirni, mert tutira megköveznek, de  szerintem innen fogja elszurni a Samsung. Belepett a Nokia is az Android piacra. Jo persze eleg alsokategorias, de meg dobbhatnak vmi nagyot is idövel...Most mar az arkepzesen is mulik majd.. Sony, Lg mar igy is sokkal olcsobb uolyan vagy megközelitöleges parameterekkel.
Kinabol ott a Lenovo ami terjeszkedni akar. A ZTE mar elerhetö es megtöbb energiat szannak azok is a terjeszkedesre es ezek azonos parametrü felsökategorias keszülkek mint a Samsung.(söt, szebbek is!)
-nem en fogom megjosolni mi lesz, de en mint Samsungos x ev utan ezt latom.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #127 Dátum: 2014, 03 01, 08:39:39 »
Ha ennyire a pulzusmérőre vagytok rákattanva, akkor vegyetek egy vérnyomásmérőt. Sokkal olcsóbb és pontosabb lesz. :D

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el

I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #128 Dátum: 2014, 03 01, 08:48:36 »
Nem akartam leirni, mert tutira megköveznek, de  szerintem innen fogja elszurni a Samsung. Belepett a Nokia is az Android piacra. Jo persze eleg alsokategorias, de meg dobbhatnak vmi nagyot is idövel...Most mar az arkepzesen is mulik majd.. Sony, Lg mar igy is sokkal olcsobb uolyan vagy megközelitöleges parameterekkel.
Kinabol ott a Lenovo ami terjeszkedni akar. A ZTE mar elerhetö es megtöbb energiat szannak azok is a terjeszkedesre es ezek azonos parametrü felsökategorias keszülkek mint a Samsung.(söt, szebbek is!)
-nem en fogom megjosolni mi lesz, de en mint Samsungos x ev utan ezt latom.
Én biztos hogy nem foglak...sajnos a samu nálam is kiverte a biztosítékot a knoxal. :hmm: :(
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #129 Dátum: 2014, 03 01, 10:24:35 »
hogy mire? A "majusban,juniusban" bemutatasra kerülö Samsung Galaxy S5 Pro (F)-ra!
es ez mennyibe fog fajni(1000Euro?), ha a sima S5 700Euro-val startol?(nemet Amazonon is 700)
Annyit viszont nem er egyik sem!  ;) Legalabb egy ev mire le fog menni elfogadhato arra.

Ezt én is olvastam , 1000€ irreális 500ra azt mondom ha tényleg fém lesz meg amit várhatunk hogy 805ös snap , 3-4giga ram , képstabi , 2K kijelző , 64bit... kb. ezt fogja hozni de akkor sem ér többet 500€-nál.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #130 Dátum: 2014, 03 01, 10:29:16 »
Én biztos hogy nem foglak...sajnos a samu nálam is kiverte a biztosítékot a knoxal. :hmm: :(
Ajjaj...  :geek:  O->-
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Scipio

• PDA: G930F
« Reply #131 Dátum: 2014, 03 01, 10:52:38 »
Ezt én is olvastam , 1000€ irreális 500ra azt mondom ha tényleg fém lesz meg amit várhatunk hogy 805ös snap , 3-4giga ram , képstabi , 2K kijelző , 64bit... kb. ezt fogja hozni de akkor sem ér többet 500€-nál.
Nemtudom miért vagytok oda a fémházért ???
A műanyag felveszi és csillapítja a rezgést ha leejted, de a fémtől még intenzív lesz az ütés ami a belső tizedmilliméter nyáknak nem igazán tesz jót mert pillanatok alatt megszakad.
Több ismerősömmnek a HTC-je halt meg ettől, pl megszünt a wifi vétel meg a bluetooth.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #132 Dátum: 2014, 03 01, 12:55:48 »
Nemtudom miért vagytok oda a fémházért ???
A műanyag felveszi és csillapítja a rezgést ha leejted, de a fémtől még intenzív lesz az ütés ami a belső tizedmilliméter nyáknak nem igazán tesz jót mert pillanatok alatt megszakad.
Több ismerősömmnek a HTC-je halt meg ettől, pl megszünt a wifi vétel meg a bluetooth.
hat en egy telefonomat ejtettem le ez idaig..Az S2-öt, de tulelte, mert reflex szerüen ala tartottam a labam. Ha nem teszem az apro köves macska kövön landol pofaval..Minimum kijelzö csere lett volna..Ez felülettöl is függö, hogy mire es hogyan esik..Ennyi erövel mindenki hordja a nyakaban lancon.. Nekem fontos a külcsin. Vannak olyan femek is amik elnyelik, elvezetik az utest es visszanyerik az alakjukat. Pont nem regen volt rola szo a TV-ben.Vmi lukacsos fem(mint a hab) ami emlekezik hiaba eri behatas visszanyeri az alakjat. -de nem kell ez sem ha a Samsung is csinalna vmi format ama elönyös müanyagbol. Viszont nem teszi...Miert? Izlesficam es ettöl egyformak a Samsung keszülekek. Mas gyarto tud izlesesen is talalni.
Ettöl a vizprobatol is felallt a hajam. Több mint ket oran at a vizben!
Egy ilyen szitu azt abrazolja, hogy arrol mar ennyi idö mulva ugy is lemondtak..Szoval tök mindegy meddig van a vizben egyszer bedöglik. Mivel ha beleejtem a hidrol a folyoba azt mar ba...hatom. Az a 24 perc pont idealis az iPhone reszeröl..ha addig nem talalod meg akkor inkabb öngyilkos lesz a keszülek.. :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #133 Dátum: 2014, 03 01, 13:06:44 »
igen , ezt modom en is, de biztos lehetsz benne, hogy közel fog jarni hozza az " F "  szeria.
500 meg csak egy ev mulva lesz...Tyuhuuu, de tartjak az arukat!  :p Jöhetnek ez ügyben velem szemben az iPhone gyülölök!  :p
Kijön meg egy  "F " kategorias keszülek, addigra mar lassan masfel eves az elsö es akkor lesz 400. Köszöntem , de NEM! :) Ertekallosag az=0 ! Konkret pelda. Note2 699Euro-val startolt. Egy ev es negy honap utan az uj ara 330Euro!(es akkor mennyi egy hasznalt???)  :ok: Bravo Samsung!  :taps: Meg lehet nezni egy iPhone 4S vagy 5-nek az arat amik ucsak nem mai gyerekek!  :p

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #134 Dátum: 2014, 03 01, 13:24:28 »
igen , ezt modom en is, de biztos lehetsz benne, hogy közel fog jarni hozza az " F "  szeria.
500 meg csak egy ev mulva lesz...Tyuhuuu, de tartjak az arukat!  :p Jöhetnek ez ügyben velem szemben az iPhone gyülölök!  :p
Kijön meg egy  "F " kategorias keszülek, addigra mar lassan masfel eves az elsö es akkor lesz 400. Köszöntem , de NEM! :) Ertekallosag az=0 ! Konkret pelda. Note2 699Euro-val startolt. Egy ev es negy honap utan az uj ara 330Euro!  :ok: Bravo Samsung!  :taps: Meg lehet nezni egy iPhone 4S vagy 5-nek az arat amik ucsak nem mai gyerekek!  :p
nem kövezés de az iphone a divat és mestéreges ár tartás miatt tartja az árát:)
a samsung enged gyorsan mert sok készüléket dob kiés kéthavonta ujat ad ki a csucsokbol... persze hogy lemegy az ára :) az apple ki ad évente egyett.. kinek ez a minöség kinek az.. iphont nem vennék mert akármennyire is knox ide vagy oda az androidot kakira buherálhatod témázhatod... knox csak annyi mint iphonál a jail break.. amiatt mégse hisztiznek az iphone tulajok:) lejár a garid már romolhatsz.. iphonaál gari lejárta után se tudod nagyon szét buherálni.  A Samsung meg ebbe fog belefulladni:) . én nem ugy veszek telefont hogy két év mulva is 150 ért tudjam eladni mert anno vettem 250ért. belegondolsz oké hogy mennyiért van iphone 4 de meg is ér annyit ennyi év után?;) nah mindegy kinek mi. és inkább veszek samsungot mikor lentebb megy az ára mint 2 évente ugyan ennyiért iphont :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #135 Dátum: 2014, 03 01, 13:46:30 »
a samsung enged gyorsan mert sok készüléket dob kiés kéthavonta ujat ad ki a csucsokbol... persze hogy lemegy az ára :) az apple ki ad évente egyett.. kinek ez a minöség kinek az.. iphont nem vennék mert akármennyire is knox ide vagy oda az androidot kakira buherálhatod témázhatod... knox csak annyi mint iphonál a jail break.. amiatt mégse hisztiznek az iphone tulajok:) lejár a garid már romolhatsz.. iphonaál gari lejárta után se tudod nagyon szét buherálni.  A Samsung meg ebbe fog belefulladni:) . én nem ugy veszek telefont hogy két év mulva is 150 ért tudjam eladni mert anno vettem 250ért. belegondolsz oké hogy mennyiért van iphone 4 de meg is ér annyit ennyi év után?;) nah mindegy kinek mi. és inkább veszek samsungot mikor lentebb megy az ára mint 2 évente ugyan ennyiért iphont :)

Én az S4 black editional szemezek most 130 kijön az s5 és meg lehet majd kapni 100-110körül annyiért meg nem rosz vétel szerintem
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #136 Dátum: 2014, 03 01, 14:00:23 »

Ezrt mondom..Egy kicsit elfogult vagy es tajekozatlan iOS ügyben. Vagy nem aktualizalod a vele kapcsolatos tudasod.
Idézet
knox csak annyi mint iphonál a jail break.. amiatt mégse hisztiznek az iphone tulajok:) lejár a garid már romolhatsz.. iphonaál gari lejárta után se tudod nagyon szét buherálni.
-Ez szerinted igy van?
Knox es Jailbreak nem uaz. A Jailbreak android nyelven : root !  ;)  -amit a vasarlas napjan is megtehetek garanciavesztes nelkül es ugy allitom vissza, hogy senki meg nem mondja, hogy volt JB rajta es szarra buheralom a JB alatt! Ez uaz mint a root Androidon, csak a Samsung a Knox-val korlatozza a gari idöre a buherat!!!! Mi ez ha nem lehuzas az arral együtt! Adjon ki kevesebb keszüleket mint az elejen. A joletben az ilyen vevök miatt mar azt sem tudjak mi penzt kerjenek egy premier keszülekert...Tölem nem fogjak...
Kerlek hanyagold az Apple temat, mert minden egyes Samsung ellenes revansodban nalad szerepel. Bekülj meg vele. Premium kategoria, ami igen is jo a maga nemeben. Itthon van egy iPhone 3GS(nem mai gyerek) egy iPhone 5 egy iPad 3-as es karacsony ota egy iPad Air. Nekem nem kell mar bemutatni az iOS elönyeit es hatranyait mert persze van az is.
de..kerlek magyarazd el nekem  az Android szabadsagat a Samsung reszeröl. Amit mas gyarto nem korlatoz(egyenlöre) horribilis aron. Megertem en a fejlsztes a sok csicsa(pulzusmerö) mind költseg, de hagy ne keressem elö a sammobilerol a cikket amiben levezettek azt hiszem pont az S4  költseget. Olyan 250 penzbe fajt nekik a gyartasa amit ucsak ha jol emlekszem 699-ert pakoltak ki legelöször. Most a nemet MM-ben egy femkosarban ömlesztve(nem vitrinben) 369-ert aruljak. Köszi!  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #137 Dátum: 2014, 03 01, 15:18:56 »
Ezrt mondom..Egy kicsit elfogult vagy es tajekozatlan iOS ügyben. Vagy nem aktualizalod a vele kapcsolatos tudasod.-Ez szerinted igy van?
Knox es Jailbreak nem uaz. A Jailbreak android nyelven : root !  ;)  -amit a vasarlas napjan is megtehetek garanciavesztes nelkül es ugy allitom vissza, hogy senki meg nem mondja, hogy volt JB rajta es szarra buheralom a JB alatt! Ez uaz mint a root Androidon, csak a Samsung a Knox-val korlatozza a gari idöre a buherat!!!! Mi ez ha nem lehuzas az arral együtt! Adjon ki kevesebb keszüleket mint az elejen. A joletben az ilyen vevök miatt mar azt sem tudjak mi penzt kerjenek egy premier keszülekert...Tölem nem fogjak...
Kerlek hanyagold az Apple temat, mert minden egyes Samsung ellenes revansodban nalad szerepel. Bekülj meg vele. Premium kategoria, ami igen is jo a maga nemeben. Itthon van egy iPhone 3GS(nem mai gyerek) egy iPhone 5 egy iPad 3-as es karacsony ota egy iPad Air. Nekem nem kell mar bemutatni az iOS elönyeit es hatranyait mert persze van az is.
de..kerlek magyarazd el nekem  az Android szabadsagat a Samsung reszeröl. Amit mas gyarto nem korlatoz(egyenlöre) horribilis aron. Megertem en a fejlsztes a sok csicsa(pulzusmerö) mind költseg, de hagy ne keressem elö a sammobilerol a cikket amiben levezettek azt hiszem pont az S4  költseget. Olyan 250 penzbe fajt nekik a gyartasa amit ucsak ha jol emlekszem 699-ert pakoltak ki legelöször. Most a nemet MM-ben egy femkosarban ömlesztve(nem vitrinben) 369-ert aruljak. Köszi!  ;)
hm lehet akkor én vagyok lemaradva ebben.. elismerem.. igazábol mindkettöt szeretem és utálom is egyben... de számomra az iphona ára is tulzás.. annak a gyártása se kerül sokkall többe..:) és kicsi stb.. ujjlenyomat olvasot is teljesen feleslegesnke tartom .. mert minek.. nah mindegy apple alapbol elvan szállva szerintem a semmire a samsung meg most kezd elröppenni:)már el is van.. de én ettöl független maradok samsung. de inkább android.. de azt ki tudja ha tényleg kijön 4.7 es iphone lehet megnézem azt is.. de biztos leszek benne hogy egy 100 sal minimum drágulni fog..:D nah mendegy ez van lehetne ezen vitázni orákig :D de inkább üljünk be egy kocsmába és ott :Dd

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #138 Dátum: 2014, 03 01, 16:00:35 »
Megvárom az új szifont, az új xiaomit és ha lesz új samu azt is, és választok
200 k egyért sem adok, azért laptopot kap az ember. Télen már leesik mind ára, habár szifon erről nem híres, lehet h szifon lesz a befutó, mert azt el tudom adni normális áron.

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #139 Dátum: 2014, 03 01, 17:41:42 »
hm lehet akkor én vagyok lemaradva ebben.. elismerem.. igazábol mindkettöt szeretem és utálom is egyben... de számomra az iphona ára is tulzás.. annak a gyártása se kerül sokkall többe..:) és kicsi stb.. ujjlenyomat olvasot is teljesen feleslegesnke tartom .. mert minek.. nah mindegy apple alapbol elvan szállva szerintem a semmire a samsung meg most kezd elröppenni:)már el is van.. de én ettöl független maradok samsung. de inkább android.. de azt ki tudja ha tényleg kijön 4.7 es iphone lehet megnézem azt is.. de biztos leszek benne hogy egy 100 sal minimum drágulni fog..:D nah mendegy ez van lehetne ezen vitázni orákig :D de inkább üljünk be egy kocsmába és ott :Dd

en is utalom mind a kettöt, mert nekem kell velük foglalkozni..  :D Ez van. Vhol össze sem lehet hasonlitani a ket rendszert. Nem veszekszek en veled, csak ilyen vagyok, hogy nem türöm egyik rendszer pocskondariazasat sem. Kivetel a Samsung, aki megszabja hogyan nyomjam garancia idöben a gazpedalt. Nem es nem..-es ezt jol kijatszak a Knox-val!  >:(
Az Androidrol nem mondok le. Ezert valtok gyartot egyenlöre.
Elöben biztosan röhöges közepette targyalnank, igy elnezest ha irasban kemenyebben fogalmaztam..  :ok: :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #140 Dátum: 2014, 03 01, 18:07:18 »
hat en egy telefonomat ejtettem le ez idaig..Az S2-öt, de tulelte, mert reflex szerüen ala tartottam a labam. Ha nem teszem az apro köves macska kövön landol pofaval..Minimum kijelzö csere lett volna..Ez felülettöl is függö, hogy mire es hogyan esik..Ennyi erövel mindenki hordja a nyakaban lancon.. Nekem fontos a külcsin. Vannak olyan femek is amik elnyelik, elvezetik az utest es visszanyerik az alakjukat. Pont nem regen volt rola szo a TV-ben.Vmi lukacsos fem(mint a hab) ami emlekezik hiaba eri behatas visszanyeri az alakjat. -de nem kell ez sem ha a Samsung is csinalna vmi format ama elönyös müanyagbol. Viszont nem teszi...Miert? Izlesficam es ettöl egyformak a Samsung keszülekek. Mas gyarto tud izlesesen is talalni.
Ettöl a vizprobatol is felallt a hajam. Több mint ket oran at a vizben!
Egy ilyen szitu azt abrazolja, hogy arrol mar ennyi idö mulva ugy is lemondtak..Szoval tök mindegy meddig van a vizben egyszer bedöglik. Mivel ha beleejtem a hidrol a folyoba azt mar ba...hatom. Az a 24 perc pont idealis az iPhone reszeröl..ha addig nem talalod meg akkor inkabb öngyilkos lesz a keszülek.. :D

Picit figyelj!

iPhone nem 24 percig, hanem 24 MÁSODPERCIG bírta!

Amúgy, ez eléggé lényegtelen, mert egyikre sem állítják, hogy vízálló.

A parttalan vitába nagyon nem szállnék be, de pár dologra felhívnám a figyelmet:

- Bár a Knox feltörése és a JailBreak nem ugyanaz, de mégis eléggé hasonló a céljuk és azt kellene észrevenni, hogy ebben csúnyán lealázta Samsung az Apple megoldását!!! (Érdekes, hogy ezt a megállapítást még sehol nem olvastam... Levédhetem?  :D)

Akkor is, ha JailBreak-re is kellett azért várni minden iOS verzió esetén, tehát egy kis ideig tartotta magát.
Knox egyelőre stabilan tartja magát.
Ha pedig nem a mi, azaz a ROM-olók, tweak-elők szemszögéből nézzük, akkor ez óriási fegyvertény ám Samu részéről...
Az megint más téma, hogy jogilag mennyire állná meg a helyét a dolog bíróságon az EU szabályok fényében.

(Nyilván, nekem, mint a gyári állapottól erősen messze kalandozónak, nagyon nem gyere be a Knox történet, de azt el kell fogadni, hogy ha ők ezt így gondolják és megtehetik.
Bocsássuk meg ezt nekik addig, amíg a szifon butaságát, korlátozottságát és árát elfogadjuk!

Tehát, érdemes mindent mérlegre téve nézni a dolgokat.
Knox-szal együtt is szabadabb és mókolhatóbb egy Android, mint egy JB nélküli iEszköz!!!

Emiatt maradok én valószínűleg Android-on a következő prémium készülékemmel.
Az kérdéses, hogy a Note4 mit kínál majd az akkori konkurensekhez képest, de bár én nagyon drukkolok nekik, egyelőre tartok attól, hogy addigra még nem lesz TELJESEN elfogadható alternatíva helyette.
Nekem mindegy, amelyik jobb lesz, olyanom lesz, ha ki tudom majd fizetni.
Meglátjuk, hogy addigra a Sony, LG, Lenovo, Nokia, de a nekem leginkább szimpatikus kínaiak mit hoznak össze. Évek óta várok pl. a Huawei előretörésére, jósoltam is, de sajna, az nem jött be, valahol megtört a lendületük.
Sajnos, vagy szerencsére, abban nehéz biztosnak lenni ám, hogy Samsung kifújt volna.)

- Az S5 hoz pár jó dolgot, nem annyit persze, amennyit vártak sokan, ez is igaz. Sikeres lesz, meglátjátok.

- Pulzusmérő régóta van sima kis programként. Évek óta. A vaku fényét, nem melegét használja. Egyáltalán nem rossz és ez a része eléggé felesleges valóban az S5-ben, részemről egyetlen centet se szívesen adnék eme hardware-es megoldásért pluszban.

- Az sokakat érdekes módon erősen befolyásol, hogy a készülékét majd milyen áron tudja eladni.
Van véleményem erről, de hagyjuk, csak annyit mondanék erről, hogy amikor olyanom támad, hogy csak vennék egy szifont is, hogy legyen egy (az én szemszögemből  ;) ) legócskább készülékem is, akkor mindig elriaszt a nevetséges ár, amit elkérnek egy használt iCucc-ért... Olyan árak hallatszanak, amennyit újonnan ér a dolog...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - vágyószoba
« Reply #141 Dátum: 2014, 03 01, 18:36:22 »
en is utalom mind a kettöt, mert nekem kell velük foglalkozni..  :D Ez van. Vhol össze sem lehet hasonlitani a ket rendszert. Nem veszekszek en veled, csak ilyen vagyok, hogy nem türöm egyik rendszer pocskondariazasat sem. Kivetel a Samsung, aki megszabja hogyan nyomjam garancia idöben a gazpedalt. Nem es nem..-es ezt jol kijatszak a Knox-val!  >:(
Az Androidrol nem mondok le. Ezert valtok gyartot egyenlöre.
Elöben biztosan röhöges közepette targyalnank, igy elnezest ha irasban kemenyebben fogalmaztam..  :ok: :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
mit veszel helyette? Kínai?

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #142 Dátum: 2014, 03 01, 18:39:12 »
- Bár a Knox feltörése és a JailBreak nem ugyanaz, de mégis eléggé hasonló a céljuk és azt kellene észrevenni, hogy ebben csúnyán lealázta Samsung az Apple megoldását!!! (Érdekes, hogy ezt a megállapítást még sehol nem olvastam... Levédhetem?  :D)

Oké, copyright a tied.  :ok:
Egyébként a Knox is más biztonsági megoldásként, mint a rootolás vagy custom recovery miatt átváltó Knox flag. Bocs, de mintha látnék ebben keveredést.
A Samu/Android rootolását és a iPhone jaibreaket állították párhuzamba, és ez így is van. A Knox nem ebben a kategóriában játszik.
Magának a Knox biztonsági rendszernek a feltöréséről is voltak már hírek, de úgy néz ki, hogy nem a titkosítást, a "Knoxot" törték fel, hanem egy exploittal le tudták figyelni a nem titkosított adatforgalmat.
Egyébként Knox jellegű megoldást tényleg nem tudok az Apple-nél egyelőre, bár kevésbé figyelem őket, így ebben a Samu vezet.
Ami meg a Knox flaget illeti, egyesek szentül meg vannak győződve, hogy a rootolók, ROM-olók ellen találta ki a Samsung a garancia érvénytelenítésére.
Én inkább egyfajta következményének, "mellékterméknek" látom csak, mert szerintem a Knox konténeres titkosítás védelmére, integritásának biztosítására alkalmazzák.

Ami meg a Knox flag "feltörését", nullázását illeti, azt már sokszor kiveséztük, hogy gyakorlatilag szoftveres úton lehetetlen, mert hardveres változás.

Idézet
Az megint más téma, hogy jogilag mennyire állná meg a helyét a dolog bíróságon az EU szabályok fényében.

Ezt már én is pedzegettem. Szerintem is sérti a vásárlói jogokat a rootolás tiltása vagy garancia megvonása.
Valaki indíthatna egy próbapert az EU-ban. ;)

Idézet
- Az S5 hoz pár jó dolgot, nem annyit persze, amennyit vártak sokan, ez is igaz. Sikeres lesz, meglátjátok.

Majd kiderül. A kérdés, hogy hányan hajlandók lecserélni korábbi és milyen típusú készüléküket S5-re, és milyen áron, illetve hány teljesen új felhasználó lesz, ha létezhet még ilyen.
Ha csak az S5 és S4 közül lehetne választani, nekem egyértelműen az S5 lenne a választás. De lecserélni nem cserélném le az S4-ről, pláne meg nem a Note 3-ról.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #143 Dátum: 2014, 03 01, 19:43:52 »
Majd kiderül. A kérdés, hogy hányan hajlandók lecserélni korábbi és milyen típusú készüléküket S5-re, és milyen áron, illetve hány teljesen új felhasználó lesz, ha létezhet még ilyen.
Ha csak az S5 és S4 közül lehetne választani, nekem egyértelműen az S5 lenne a választás. De lecserélni nem cserélném le az S4-ről, pláne meg nem a Note 3-ról.

Azért látod rengetegen váltunk S1-től folyamatosan felfelé és mindegyiknél, mikor megjelent az újabb azt mondtam nekem nem kell, hiszen szeretem és megfelel a régi. Majd nem sokkal később váltottam és igazából nem bántam meg. Ugyan nem romolok már közel sem annyit mint az "ősidökben" sőt az S4-en még gyári van és azt valahol sajnálom, de biztos vagyok benne elérkezik majd az upgrade időpontja. Az első Android készülékem X10 volt és egy minőségi ugrásnak éreztem a Samu S1-es megvételét ( Bocsi Sony tulajok ) Ezért is lennék bizonytalan más gyártók termékei felé kacsingatni. Szidom-szidom, de szeretem is.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #144 Dátum: 2014, 03 01, 21:52:14 »
Le_vente es Time!

Gondolom erre a vegzesre gondoltok:

Lehet, hogy megerne egy probat!  :D

Idézet
Amúgy, ez eléggé lényegtelen, mert egyikre sem állítják, hogy vízálló.
-Jol beneztem(atlapozva nezem az ilyeneket)..  :D es leirtad az igazat.
Idézet
Knox-szal együtt is szabadabb és mókolhatóbb egy Android, mint egy JB nélküli iEszköz!!!
-Ez igy van es eppen ezert nem uaz a ket rendszer, akar hanyszor is egy kalap ala probaljak vonni. Azert is Jailbreak a neve a rendszer szabadda tetelenek. Viszont ennyi erövel lehetne parhuzamot vonni barmi mas OS-vel, Windows, Bada es föleg BlacBerry. Ennek ellenere minden androidos azt a szerencsetlen Apple iOS-t latja ellensegnek vagy estleg etalonnak?  :p Ez azert erthetetlen szamomra, mert össze sem tudom hasonlitani a kettöt. Levi! Vegyel most mar egy iPadot legyszives!-es meglatod a különbseget.  ;)
A Samsung is kiadna egy evben egy keszüleket uez lenne azzal is. Akar zart akar nem kritizalnak az ertektartossagat(mert akkor nem zuhanna egy ev alatt 60-70%-ot az ara) es a rendszeret..Ennyi.
Viszont mi premium keszülek tulajoknak lejjebb is kene nezni az Androidos rangletran.
El sem tudnam kepzelni, hogy mit csinalnanak azok az also es közepkategorias keszülek tulajok akik nem tudnak idövel es föleg kenyszerüsegböl rootolni  telefonjukat. Miert? Mert idövel megtelik a belsö memoriajuk es mar egy alkalmazast sem tudnak telepiteni. Vagy utana jarnak es rootoljak, hogy a megfelelö app-ok segitsegevel kitakaritsak a rendszert, vagy factory  es vagy eladas azoknal, akik nem foglalkoznak a rootolas örömevel. Vannak böven akik ilyen cipöben jarnak es pont ök azok akiket a buhera nem erdekli. Ezert amikor eladjak vagy egy felsökategorias Android vagy Apple termek lesz a mercejük a mar megtapasztalt rendszer hibai miatt. Azok akik egy kicsit ralatnak a ket rendszer különbsegeire azok Androidot, akit meg nem erdekel a buhera es csalodott az Androidban es csak az umond megbizhatosag erdekli az Apple termeket vasarol legközelebb.-Szerintem... :)
Az arak ezert ilyenek, de ami sok az sok a Samsung reszeröl. Az S5 nem er 700-at ezeknek a függvenyeben plane, hogy mar emlegetik az "F" szeriat mellette.
Szoval lehetne ezt ragozni...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #145 Dátum: 2014, 03 01, 22:11:52 »
Igen erröl én is hallottam valsmit hogy több ország és régio már vizsgálja a mobil és egyéb rendszerek azon részét milyen jogon zárja ki felhasználnot a megvásárolt termékének teljes körü ugy mond rendszergazdai jogaibol... ha nem ö a rendszergazdája az adott készüléknek akkor ki?:) de azt nem tudtam hogy erröl vagy ehez hasonlot már fogadtak is el felénk:) akkor mi is ez?:) am sztem pl az s5 jo választás s2 talán még s3 rol váltoknak is...söt megmerem rizikosztatni hogy régebbi i tulajoknak is akik vágynak ukra pont a knox miatt ugyse akarnak buherálni de azért az android root nélkül is több lehetöséget tart a testreszabásban mint a ios. pl launcherek stb. am föleg az olyan itulajok szokták már dicsérni a note és hasonlo droidos készülékeket akik már megunták hogy az apple egyhelyben totyorog és innováciokat akar ledugni a vásárloi torkán.. de egy jutubos filmet nem tudnak még végég nézni mert kicsi a kijelzö pl.. és most sajnos kezd erre az utra lépni a samsung is erösen...:( de legalább nö a kijelzö:DDD.am kijelzönél anno marha nagyot röhögtem az i5 ön amikor megnövelték fél collal a kijelzöt és azzal reklámozták hogy innovácio mert wide screen és tökéletes filmezésre :Dd.. nah mindegy idén sztem apple már kifog tenni magáért és remélem is mert az seggbe rugja a samut és lehet felébrednek kicsit :DD

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #146 Dátum: 2014, 03 01, 22:32:28 »
Igen erröl én is hallottam valsmit hogy több ország és régio már vizsgálja a mobil és egyéb rendszerek azon részét milyen jogon zárja ki felhasználnot a megvásárolt termékének teljes körü ugy mond rendszergazdai jogaibol... ha nem ö a rendszergazdája az adott készüléknek akkor ki?:) de azt nem tudtam hogy erröl vagy ehez hasonlot már fogadtak is el felénk:) akkor mi is ez?:) am sztem pl az s5 jo választás s2 talán még s3 rol váltoknak is...söt megmerem rizikosztatni hogy régebbi i tulajoknak is akik vágynak ukra pont a knox miatt ugyse akarnak buherálni de azért az android root nélkül is több lehetöséget tart a testreszabásban mint a ios. pl launcherek stb. am föleg az olyan itulajok szokták már dicsérni a note és hasonlo droidos készülékeket akik már megunták hogy az apple egyhelyben totyorog és innováciokat akar ledugni a vásárloi torkán.. de egy jutubos filmet nem tudnak még végég nézni mert kicsi a kijelzö pl.. és most sajnos kezd erre az utra lépni a samsung is erösen...:( de legalább nö a kijelzö:DDD.am kijelzönél anno marha nagyot röhögtem az i5 ön amikor megnövelték fél collal a kijelzöt és azzal reklámozták hogy innovácio mert wide screen és tökéletes filmezésre :Dd.. nah mindegy idén sztem apple már kifog tenni magáért és remélem is mert az seggbe rugja a samut és lehet felébrednek kicsit :DD

Na vhol ezert tetszik a Miui. Odafigyelnek a felhasznalokra. Kerdöiveznek, hogy mit szeretnenek stb..Allando kontaktus van a Xiaomi mernökök es a forumok között. A mobilarenas tesztben lathato launcher februar elejei. A mai meg mar meg többet tud rengeteg extraval(ami masban  nincs) amik a közönseg kereseiböl kerültek ki..

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #147 Dátum: 2014, 03 02, 04:56:10 »
Le_vente es Time!

Igen erre. De tovább kellene gondolni és menni, mert ez csak érinti a root kérdését a másolásvédelem felől. Plusz még a tagállamoknak is be kell illeszteni a jogrendbe.

Analógiaként én olyanra gondolok, hogy ez az Android root tiltás vagy korlátozás olyan, mintha vennék egy Samsung laptopot előtelepített Windows vagy Linux rendszerrel, és nem tudnék rendszergazdaként/rootként teljes joggal belépni, csak korlátozott jogú userként.
Na ilyen nincs, ott fel sem merül.
Kicsit talán más a helyzet a Google féle Androidnál. :hmm: De miért más? Ezt a vonalat kellene tovább vinni a vásárlói jogok érvényesítésére.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #148 Dátum: 2014, 03 02, 10:13:42 »
Igen erre. De tovább kellene gondolni és menni, mert ez csak érinti a root kérdését a másolásvédelem felől. Plusz még a tagállamoknak is be kell illeszteni a jogrendbe.

Analógiaként én olyanra gondolok, hogy ez az Android root tiltás vagy korlátozás olyan, mintha vennék egy Samsung laptopot előtelepített Windows vagy Linux rendszerrel, és nem tudnék rendszergazdaként/rootként teljes joggal belépni, csak korlátozott jogú userként.
Na ilyen nincs, ott fel sem merül.
Kicsit talán más a helyzet a Google féle Androidnál. :hmm: De miért más? Ezt a vonalat kellene tovább vinni a vásárlói jogok érvényesítésére.
Ezek alapjan nem ter el, viszont a Knox-val csavartak meg ezt a kerdest a Samsung reszeröl. Ez jo nekik, mivel kevesebben aldozzak fel a garit miatta. Szoval vhol tudjak Ök ezt..Nem csak az adatvedeleme volt a föszerep. Ezert nem Opcionalis a Knox telepitese..
A felhasznaloi jogokat a vegzest tekintve ezert dönthetne el a felhasznalo, hogy szükseges-e vagy sem.  :hmm:
Elvileg nem befolyasolhatna a garit.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #149 Dátum: 2014, 03 02, 20:59:05 »
Le_vente es Time!

Lehet, hogy megerne egy probat!  :D
-Jol beneztem(atlapozva nezem az ilyeneket)..  :D es leirtad az igazat.-Ez igy van es eppen ezert nem uaz a ket rendszer, akar hanyszor is egy kalap ala probaljak vonni. Azert is Jailbreak a neve a rendszer szabadda tetelenek. Viszont ennyi erövel lehetne parhuzamot vonni barmi mas OS-vel, Windows, Bada es föleg BlacBerry. Ennek ellenere minden androidos azt a szerencsetlen Apple iOS-t latja ellensegnek vagy estleg etalonnak?  :p Ez azert erthetetlen szamomra, mert össze sem tudom hasonlitani a kettöt. Levi! Vegyel most mar egy iPadot legyszives!-es meglatod a különbseget.  ;)
A Samsung is kiadna egy evben egy keszüleket uez lenne azzal is. Akar zart akar nem kritizalnak az ertektartossagat(mert akkor nem zuhanna egy ev alatt 60-70%-ot az ara) es a rendszeret..Ennyi.
Viszont mi premium keszülek tulajoknak lejjebb is kene nezni az Androidos rangletran.
El sem tudnam kepzelni, hogy mit csinalnanak azok az also es közepkategorias keszülek tulajok akik nem tudnak idövel es föleg kenyszerüsegböl rootolni  telefonjukat. Miert? Mert idövel megtelik a belsö memoriajuk es mar egy alkalmazast sem tudnak telepiteni. Vagy utana jarnak es rootoljak, hogy a megfelelö app-ok segitsegevel kitakaritsak a rendszert, vagy factory  es vagy eladas azoknal, akik nem foglalkoznak a rootolas örömevel. Vannak böven akik ilyen cipöben jarnak es pont ök azok akiket a buhera nem erdekli. Ezert amikor eladjak vagy egy felsökategorias Android vagy Apple termek lesz a mercejük a mar megtapasztalt rendszer hibai miatt. Azok akik egy kicsit ralatnak a ket rendszer különbsegeire azok Androidot, akit meg nem erdekel a buhera es csalodott az Androidban es csak az umond megbizhatosag erdekli az Apple termeket vasarol legközelebb.-Szerintem... :)
Az arak ezert ilyenek, de ami sok az sok a Samsung reszeröl. Az S5 nem er 700-at ezeknek a függvenyeben plane, hogy mar emlegetik az "F" szeriat mellette.
Szoval lehetne ezt ragozni...

Értjük mi egymást, mint mindig!  :ok:

De!

Eszemben nincs iPad-et venni, mert minek?

10"-os cucc továbbra sem kell, nem hurcolnám, itthon meg 24" és 27" helyett nemigen választanám.

Van egy kis 7"-os Samu Tab3 WiFi, egy kis butus, de valami kis pénzt fizetek érte 2 évig havonta a barátomnak, a Tele(atökömvelehogycsakazvanittbakker)kom-nak.  :)

Arra teljesen elég, hogy a kocsiban kiváltja a NoteII-t a navi alól (ha nem lenne Glonass támogatás benne, nem kellene) és az ágyban egy kis netelés néha, de még párom se kívánja annyira.

A kocsiban netet a Galaxy Mini 2-ről kap és még az is képes egy navit futtatni, ha kell.
(Asszony kész is van a három kirakott kütyütől, de nagyjából megszokta a baromságaimat...)

Természetesen minden azonnal root-olva vagyon!  ;)

Ezt csak azért írom, hogy érzékeltessem, látom a butuskább készülékeket is. Komolyan bénábbak, ez tény, de van talán mindenki igényének megfelelő készülék, hiszen pár ismerősöm fő telefonként használ ilyen, számomra csak kiegészítőnek elegendő készüléket.

A két rendszer meg azért a felhasználás szempontjából nagyon hasonló, nyilván vannak különbségek, de a gyártói hozzáállást szépen lehet látni, ami mára a Samsung esetében kissé Apple követésbe megy át.
Ez megosztja a tömegeket, kivéve azokat, akiknek ezekről, amit mi tárgyalunk néha, gőzük sincs.
Annyit talán az átlag felhasználó is észrevesz, hogy a két rendszer lehetőségei eléggé messze vannak és ez még a Knox esetén is nagyon így van.

Ami még nagyon fontos, hogy látni kell, mi a Google és mi a Samu okossága, vagy szemétsége esetenként, mert sokan összetévesztik, vagy nem is ismerik ezeket a körülményeket.
Egyik céget sem kell félteni, sem pedig isteníteni.

"Ennek ellenere minden androidos azt a szerencsetlen Apple iOS-t latja ellensegnek vagy estleg etalonnak?"

Mert etalonná és ellenséggé vált, lássuk be. Etalon, mert több dolog miatt mérhető a legtöbb egyéb megoldás hozzá, ráadásul eléggé stabilan olyan, amilyen...  ;)
Ellenség, mert egyrészt maga Jobs is ellenségként nézett az Android-ra és azt, hogy mennyire más a kettő, éppen neki kellett volna elmagyaráznia valakinek...
Másrészt, mert akik AlmaElvakultak, magukévá tették e nézetet és nem csodálható, ha hasonló a fogadtatás.

Helyes lenne persze megmosolyogni a dolgokat, csak azért néha vicces azt tűrni, hogy a korlátozottabb, de marhára drágább és lehúzóbb rendszer - amelynek igenis vannak előnyei is, nem tagadom -  hívői elvtelen fikázásba merészkednek, pláne, ha a hozzáértés hiánya fémjelzi a gondolatmeneteiket...

Nos, a témától kicsit eltértünk. Sajnos, Samu a trónon fészkelődve már kicsit máshogyan viselkedik, ezt tudtuk és jósoltuk előre.

Nem korszakalkotó az S5, de sajna még mindig nem látom azt a készüléket, amelyik ha nem is minden szempontból, de összességében jobb lenne.

De nagyon várom és szerintem ez a lényeg!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...