0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Egy időre pihentetem a 4.4.2-t. Először nagyon bejött és nem volt vele semmi probléma, de tegnap 3-szor csontra kikapcsolt magától a telefon. A legrosszabb az, hogy észre sem veszem, csak amikor előveszem a telefont megnézni pl az időt, akkor látom hogy nem reagál semmire mert kikapcsolt állapotban van. Ezt tegnap sikerült úgy is produkálnia, hogy fájlokat másoltam át gépről a telefonra. Az lenne a kérdésem, hogy a régi buildek közül szerintetek melyik a legmegmegbízhatóbb? 4.3, 4.2 vagy 4.1? A mostani 4.4.2-re full wipe-al rátelepíthetem ezeket a ROM-okat vagy kell hozzá valamit varázsolni?
Adtam egy esélyt a CM11-nek is. Ha ezzel is gond lesz, akkor visszamegyek valami régebbi build-re.
Reméltem egy kernel cseréhez nem kell full wipe, ez nekem még új. Mind1 nem nyúlok hozzá, mert egyelőre jól működik. Külön örülök, hogy van benne power widgets.
elérhető a weekly 3.8 + új gapps
You are not allowed to view links. Register or Login
3.10-el se jó a kamera :/ lefagy vagy gondol egyet és megllíííja a felvételt stb.
Én vissza raktam egy régebbi verziót a 2.6otDe mivel a kamera nem jó így kiszedtem a 3.10ből a kamera alkalmazást és a kamera data mappát és kicseréltem. De nem történt változás ugyan úgy rossz maradt. Nem lehet zoomolni. Miért? :-( Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el