0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Uj CyanFox NightlyCyanFox-2.0.2-20140208-NIGHTLY-i9100You are not allowed to view links. Register or LoginJavított verzió:SetupWizard.apk törölve mert nem lehetett nyelvet választani és végigfuttatni!Recovery vel felrakni majd utána Full Wipe és ha fenn van akkor a Settings be beállítani magyarra!
Sziasztok!Érdeklődnék, hogy cm10.2-ben, valamint cm 11-ben honnan tudom, hogy mali v2-es, vagy mali v3-as driver van fennt? Dori miatt kellene, de eddig még nem találtam választ sehol...
Vagy felrakod az eredetit, a nyelv kiválasztás működik, utána hibát leokézod, majd a képernyő 4 sarkát megérintve továbblép (bal felső, jobb felső, jobb alsó, bal alsó). Csak ekkor mindent külön kell beállítani, ami amúgy egymás után következne.ÜdvG.
Az új nightly-t én a beállítások -> cyanfox frissités-sel raktam fel. Automatikusan újraindult, frissitette az alkalmazásokat, de semmilyen adatom nem állítodott el. Minden beállításom megmaradt. Lehet, hogy a fenti hiba csak a teljes új (cyanfox előzmény nélküli) telepítésnél jött elő?
a teljesítmény beállításnál nem enged felhúzni a procit, tudnátok segíteni? vagy jobb valami külön erre tervezett program? illetve mi a véleményetek róla?régebben gépen felhúztam, de ott egy idő után elkezdett hibázni, elején a számológépnél, aztán már össze-vissza nyitott meg programokat, itt nincsenek ilyen problémák? köszi előre is
Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék.TWRP-vel hogy lehet frissíteni? 4.4 NIGHTLY-van fent, megkeresi, letölti a frissítést, majd flash-gombra kattintva újraindul TWRP-be, de ott nem találom a frissítő file-t...(automatikusan meg nem megy vmiért)
Szia!A frissítést egy könyvtárba tölti le, ha jól emlékszem, cyanogenmod, vagy cm-update a könyvtár neve és mindenképpen a fiókkönyvtárban keresd akár belső akár külső tárton.ÜdvG.
Sziasztok!Tegnap raktam fel a CM 10.1.3 stabilt. Elöször csináltam ilyet, kérdésem az lenne h CM frissitöbe mutat nekem CM11-et nightly verziót. ha erre rámegyek hogy frissitse, akkor utána a hozzátartozó gapps-okat újra fel kell tennem majd recoveryből?
"Mire jó a slim pie?"visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginHa bekapcsolod akkor ez jön elő!
Nah, végre megszületett a kitkat alfórumunk is! Ha isten és a fórum motor is úgy kívánja akkor reggel meló után csinálok mindegyik romnak külön-külön topikot. Akkor átlátható lesz mint a többi.Szerk:Elvileg ami érdemes rá annak van saját topikja, ha valaki még tud arra érdemes egyéb verziót az kérem jelezze és annak is csinálok.
Hali,Szerintem a CyanFox-nak is van ezen az alfórumokon létjogosultsága, CM 11 alapú, KitKat 4.4.2Köszi, ha felteszed. Link (xda): You are not allowed to view links. Register or LoginNem értem a "[ROM] [NIGHTLY] [KitKat] [4.4] Unofficial CyanogenMod 11.0 nightlies" alfórumot, amikor már az "XDA"-an is van "[ROM] [OFFICIAL] CyanogenMod 11 Nightlies [4.4.2] [GT-I9100]" alfórum, nem ezzel a témával (vagy névre) kellene lecserélni? Nightly letöltési link: You are not allowed to view links. Register or Login
HitmanKöszi a munkádat!Örülök az alfórumoknak is de nagyon hiányolom a hivatalos SlimRom csapatot!You are not allowed to view links. Register or LoginHa lehet akkor nekik is legyen alforum.Köszi!
OmniROM-nak nem lesz külön topic? Ezt használom egy ideje, eddig jó tapasztalataim vannak.