A szétszedés nem a vicces része a dolognak, jó forrasztgatást ha megjött a cucc, és majd mesélj mi hogy sikerült
Sziasztok!
Megérkezett az S2-höz a bekapcsoló gomb és az USB panel. Kicseréltem mindkettőt, remegő kézzel összeraktam a telefont. Még remegőbb kézzel tettem a készülékbe az akkut és vártam bekapcsol-e magától? Nem kapcsolt be ahogy ezelőtt mindig tette. egyelőre örültem, de még nem tudhattam, hogy nem-e örökre maradt alva. Még mindig remegő kézzel, de már hőhullámok kíséretében tettem az első javítás utáni bekapcsolási kísérletet. Benyomtam 3 mp-re és elengedtem. Hosszúnak tűnt az a kb.2mp, míg előjött a Samsungos felirat, de rettenetesen boldog voltam. Nem rontottam el. Tudom, ez a profiknak nagyon bután hangzik, de vállalom, hogy nem vagyok az. Szépen működik a készülék. Kikapcsolom és nem kapcsol be újra magától, ahogy szokott. egyelőre pár órája tesztelgetem, de stabilan működik minden. Bár így maradhatna.
Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólását, ötletét! Kicserélve a két hardver elemet látszólag megszűnt a probléma. Természetesen még nem abszolút biztos hogy jó lesz, de eddig a hiba stabil volt. Nem tudom melyik alkatrész cseréje segített, mert nem kísérleteztem, kicseréltem mindkettőt és kész.
Még egyszer köszönöm!