hogy érted ,hogy bejárattam-e és melyiket?
a denont használtam eddig aztán kollégám erősködött próbáljam ki, aztán láttam elindult itt a téma a gumi harang miatt,na mondom előveszem megnézem ,nekem is 3 pár volt. Aztán kipróbáltam az Lg fülest a Madonna - Frozen című számmal teszteltem flac formátummal,hát nagyon szépen dübörgött
a vélemények megoszlanak az alábbi sorok valóságtartalmával kapcsolatban...Ugye, hallottad már a bejáratást, mondjuk az autónál...?
Gyakorlatilag itt is ilyesmiről beszélünk. az apró, de mechanikus alkatrészek összekopásáról, a membrán lazításáról. Amikor a polcról levesszük a fülest, akkor a hangja nyers, hideg, nagyon messze van attól, amit a mérnökök megálmodtak neki. Lehet olvasni sokféle számot az időtartamra, én a gyári fülesnek 50 órát adtam, a Sennheiser-nek 20-at, és nyúztam nappal is. A gyárin többet javított.
A folyamat abból áll, letöltesz mintahangokat, fehér, barna, rózsaszín zajokat, stb... You are not allowed to view links.
Register or
Login vagy You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Register or
Login amelyek a legalsó és legfelső frekvencia között megszólaltatják a fülest. A telefonon belerakod egy mappába, elindítod, folyamatos lejátszásra állítod, a G2 meg megy egy zoknis fiókba éjszakára.
Az első 20 óra 50%-os hangerőn. Utána növeled.
Aztán, majd mondod...
Hajrá...!