Sziasztok!
Vettem a G2-re egy fekete Nillkin flip tokot. Az a bajom vele, hogy fent, ahol van a hangszórónak a kivágása, mellette nincs kivágás a fényérzékelőnek. Mivel vannak olyan napok, amikor erősen süt a nap, és pont rám jön az, hogy megnézzem mennyi az idő, idegesít, hogy nem tudom megnézni, mert túl halvány a kis ablak fényereje. (Alapból automatán van a fényerősség, de emellett most rátettem, hogy 50%-ra erősítse fel az automatától függetlenül a fényerőt, így napsütésben épphogy, de látom.)
Próbálkoztam azzal is, hogy az elejét kicsit felnyitom, úgy hogy ne érzékelje még a felnyílást, és próbaképp belevilágítok a fényérzékelőbe, hátha akkor a kis ablak fényereje is erősebb lesz. Ám nem történt semmi. Maradt a régi. Amikor tok nélkül zárom le, és úgy világítok a fényérzékelőbe akkor érdekes módon a lezárt képernyő fényerejét fel tudja erősíteni.
A kérdésem: ilyen tokkal akkor semmi esélyem, hogy működésre bírjam az automata fényerőt a kis képernyőn? Gyári tokon láttam, hogy ott a hangszóró mellett van egy kis luk, de az sem az érzékelőé, hanem a ledé lesz, nemde? Illetve a gyári tokon is el-el mozdul a fedél enyhén?