Én most vettem hozzá egy Slim Armor tokot ( You are not allowed to view links.
Register or
Login ) és nagyon nagyon tetszik. Igaz kicsit megdobja méretben a telefont, de nem nagyon és mégis nagyon jó. Szerettem volna rá még tükörfóliát, ahogy vettem az előző telefonomra is (Lg optimus 2x) de nem igazán kapni itthon, csak külföldről... Így egy ezresért vettem egy sima átlátszó fóliát. Visszatérve a tokhoz, először mikor vettem a készüléket, vásároltam mellé egy ilyen oldalra nyíló tokot is. Otthon, aztán próbáltam, de nem ment bele rendesen a tokba. Megkérdeztem a neten is, utána is néztem. Azt írták, hogy erősebben próbáljam, de nem volt jó. Egy sarka mindig kifittyent. Visszavittem, megpróbáltak bele egy másikat, az sem volt jó. Jelzem, eredeti LG tok, nem utángyártott. Kérdeztem, hogy a telefonnal lehet baj? Azt a választ kaptam, hogy a telefonnak semmiképpen sem lehet baja. Ezután odajött egy eladó hölgy, hogy megkérdezze, mivel én vittem el az utolsó G2-t, kipróbálhatja-e a többi tokot, mert nincs másik amint megtehetné. Belementem. A 7 azaz hét tokból kettő volt jó. Egy rózsaszín és egy zöld. Ezután visszaadták a pénzem és gondoltam körbenézek a boltokban milyen tokok vannak. Egy gyenge szilikontokot akartak egy másik boltban rámsózni, azt inkább nem vettem meg. Ezután hallottam az s-line tokról. Megnéztem, pest szívében kapható egy ezresért. Elmentem érte. Láss csodát, ennek is a sarka kificeg... Kipróbáltam egy másikat, az is rossz volt. Ezután úgy döntöttem, hogy elviszek egyet, mert csak zavaró volt a hiba, a telefon nem esik ki belőle. Addig is legalább, még nem veszek egy normális tokot. Aztán a hölgy mondta a boltban, hogy van magasabb kategóriában is tokjuk, az mindig nagyon jó. (Nem értettem miért mondta ezt, mivel meséltem neki, hogy előző nap megjártam a 7500 Ft-os tokkal) Kipróbáltam, tökéletes vol. Ez az a slim armor tok. Nos így lett ilyen, de nem bántam meg. 5900 jó magyar dollár volt az ára + 990 a fólia. Elnézést a hosszú meséért.
Esetleg nem tudjátok Budapesten hol lehet rá tükörfóliát kapni?