0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
köszi a tippet, úgy már müxik! át állítom gyárira, restart, és beállítom az új témát.
tedd gyárira,aztán nézd meg,müködnie kell,épp most váltottam szint,uncsi volt a sárga. You are not allowed to view links. Register or Login
Szia! Melyik iconpack-ot használod? Megtetszett a kinézete . A másik kérdésem, hogy le szeretném cserélni az indítómat egy sajátra, (Apex, vagy SPB SHELL) miután szétbontottam az RR romot amit jelenleg használok és bementem az app mappába, melyik fájlt kell törölnöm? Van ott egy pár darab, illetve a screen recordert hogy tudom működésre bírni, mert sehol nam találom az ikont, de az összes alkalmazások-nál viszont szerepel a program. :)Köszi a választ.
eztYou are not allowed to view links. Register or Loginrootexplorer,system,app,egy nova van ,valami furi néven,de ikonrol megismered,töröl,reboot,aztán rakhatod ,ha novát akarsz,fizetöst. a többit meg telepited aztán azt állitod be.én screenrec-re már ezt használom ,jobb mint ami benne van.You are not allowed to view links. Register or Login
Feldobtam én is egy tesztre, kíváncsi leszek. Eddig két gondom volt:1.: Az ajánlott temasek kernel nem ment fel, elhaslat CWM-ben. Nem ügy, jó az eredeti is.2.: Az alső navigációs gombsort el lehet tüntetni? Sajna csak testre szabást találtam, de engem az ott nagyon zavar.
mi a bajod tema kernel-el? nálam minden ok.rendszer beáll,resurrection tools,navigation bar,0 dpi.
ÁLLJ! Senki se mozduljon!Nem stimmelnek a checksum-ok!Tibor
Nem lehet, hogy csak Neked jött le rosszul? Mondjuk én nem ellenőriztem, de nem látok gondot, simán felment.
Köszönöm, eltűnt a sáv! A kernelnél (Philz touch v6.0.4.5 CWM) pedig ezt írja: assert failed: getprop ("ro.product.device") stb stb.. E: Error in storega/sdcard/...kernelneve.zipa végén pedig (status 7 )Installation aborted.Esetleg másik CWM-et próbáljak? (rémlik hogy status 7 hiba esetén ez a megoldás, de azt hittem, csak rom cserénél.) Ha igen, melyiket?
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy egy appot be lehet e tenni ugy hogy ne àlljon le.Van egy flip cover control fent és időnként újra kell indîtanom a programot.Màr próbàltam azt is hogy egy program mindig fusson de ugyanaz.
xposed,app setting,megkeresed,rányomizol,resident,pipa be,fent ment, nekem is az áll le mindig,azóta nem
Egyel régebbi RR van fent.Nincs benne xposed.Jó a playről?Ott van egy Wanam xposed.
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv! Feltettem wipe-okkal ezt a romot a ProBam-ra. Hivasnál hol a húzós, hol a nyomós gomb jön elő, de van, hogy mindkettő egyszerre, a hívószámot hol kijelzi, hol nem.Ötlet? Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
nyomj néki még 1 fctori,stb it,nem szabadna igy viselkednie,lehet nem ment le rendesen.és még bekavar az elöző rom.másmi a baj pro bim el?csak mert gondolkodtam megnézem,de mindenki othagyja ,miért?
Most van 2 galéria és indulásnál írja a galéria leáll. Van 2 kamera az egyiknél írja a galéria leált. az alkalmazások között csak 1-1 találok. hol keresem öket?