2024, 11 28, 19:40:20

Szerző Téma: [ROM][I9300] Resurrection Remix [4.4.2]  (Megtekintve 40828 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: [ROM][I9300] Resurrection Remix [4.4.2]
« Reply #200 Dátum: 2014, 02 03, 06:28:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megoldódott a gondom már nem fagy le az a kettő volt csak :D Egyébként jó kernel nagyon jóval gyorsabb a telefon :D De akkuban az ami a romban van simán oda veri ezt :D Nálam tétlenül este a tema alapja 2-3-4%-kot
na ez lazán le merült 10% pedig semmit nem csinált :D

várj pár napot,mig beáll. pegasq, pegasq-boeffla batterysaving,nézd meg igy.

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S1 - Galaxy TAB 3 8.0 LTE - CC5500
  • PDA ROM: Cyanogenmod
« Reply #201 Dátum: 2014, 02 03, 08:13:19 »
akad a telód,laggol? stb,antutu az minek?tán gs1 en néztem utoljára,de ott se érdekelt,baromság az egész. kb semmire se jó,de ha téged ez érdekel, nem az amit saját szemeddel látsz,az már baj. :D

Semmi gond a telóval, móta rábeszéltetek erre a "szr" RR romra, és valszeg nem is teszek rá mostanában mást, mert gyors, stabil, akksi barát. Antutut néha végig futtatom, csak úgy egyfajta ellenőrzés-megnyugtatás képpen.
Mondhatni megszokásból, néha amikor eszembe jut. De akkor is furi kicsit ez az eredmény. Kétszer is eljátszottam, az eredeti kernellel is, és a boefflával is. Lehet, hogy alapban (eltekintve a sok beállítási lehetőségtől), jobb az eredeti kernel? :-)

Nem elérhető hemoot

« Reply #202 Dátum: 2014, 02 03, 09:15:13 »
Nekem a saját kernellel egy nap alatt több mint 60% -ot merült az akksi, a Boeffla megoldotta a problémát most már 1-2%-nál nem több az esés és a hangzás is gyönyörű!  :taps:
Navigation: Wayteq x960
PDA: SGS3
PDA ROM: Neatrom v8.0 4.4.4

Nem elérhető monasz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Ics
« Reply #203 Dátum: 2014, 02 03, 09:44:10 »
Üdv
Valaki nem tudja hogy az inteligens szemfigyelést miként lehet aktiválni vagy a főzött romokon felejtős a dolog.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #204 Dátum: 2014, 02 03, 10:58:55 »
Üdv
Valaki nem tudja hogy az inteligens szemfigyelést miként lehet aktiválni vagy a főzött romokon felejtős a dolog.

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
CM-ben nincs, play-en van hozzá valami, olvass vissza. Gyári főzeten van alapból.

Nem elérhető hemoot

« Reply #205 Dátum: 2014, 02 03, 11:47:57 »
CM-ben nincs, play-en van hozzá valami, olvass vissza. Gyári főzeten van alapból.

vagy

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
  • PDA: Lg g4
  • PDA ROM: Stock 6.0 V20b
« Reply #206 Dátum: 2014, 02 03, 15:14:22 »
Várok pár napot de szerintem marad nagyon bejön hogy lehet állítani szinte mindent :) A teljesítmény oltárán fel kell áldozni egy kis akku időt!:D hemoot te hogy érted azt az 1-2%os csökkenést?:) Mivel érted el?:D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #207 Dátum: 2014, 02 03, 15:18:47 »
Várok pár napot de szerintem marad nagyon bejön hogy lehet állítani szinte mindent :) A teljesítmény oltárán fel kell áldozni egy kis akku időt!:D hemoot te hogy érted azt az 1-2%os csökkenést?:) Mivel érted el?:D

legjobb kernel a boeffla,már anno temaseken is ezt használtam,csak ugyi áttértem rr -re azon meg nem volt megfelelö verza,most van hál isten,8-10 % ot pity pugy le tud enni,de utána,verhetetlen,ne ad fel,aokp,mint rr is meg mindig is jobb volt aksiidöben. ;) várj pár lemerülés,feltöltést,rr is más meg temasek is.

Nem elérhető hemoot

« Reply #208 Dátum: 2014, 02 03, 15:24:05 »

A kernelt cseréld ki Boefflára!
NE a checksumot tedd fel!
Majd playről -> You are not allowed to view links. Register or Login 
zzmoove, zzmoove-battery extrém yank, beállitással

Nem elérhető hemoot

« Reply #209 Dátum: 2014, 02 03, 15:28:48 »
FM radió működik? Tudom cyanogenmodon nem szokott, de esetleg hátha mégis?  :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #210 Dátum: 2014, 02 03, 15:30:11 »
FM radió működik? Tudom cyanogenmodon nem szokott, de esetleg hátha mégis?  :D
spirit fm,mindig is müxött,az új meg nagyon jó.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #211 Dátum: 2014, 02 03, 20:28:17 »
Sziasztok!
Nekem baromi nagy nyűgöm van!
Ma délután 15:00-r tettem fel a kütyüt kikapcsolt állapotban töltőre és azóta is fent  van  és kb 20%-t töltődött!
Ez azért egy kicsit durva 5 és fél óra alatt 20%!
Ilyenkor mi van?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #212 Dátum: 2014, 02 03, 20:50:53 »
Sziasztok!
Nekem baromi nagy nyűgöm van!
Ma délután 15:00-r tettem fel a kütyüt kikapcsolt állapotban töltőre és azóta is fent  van  és kb 20%-t töltődött!
Ez azért egy kicsit durva 5 és fél óra alatt 20%!
Ilyenkor mi van?
Én is hülyén néztem, de próbáld meg egy másik USB kábellel. A gyári helyett egy kínaival tölt ugyanúgy mint új korában..............

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #213 Dátum: 2014, 02 03, 21:06:17 »
Én is hülyén néztem, de próbáld meg egy másik USB kábellel. A gyári helyett egy kínaival tölt ugyanúgy mint új korában..............
Volt egy Galaxy Ace töltőm míg el nem adtam a készüléket,azzal remekül töltött!Most viszont csak egy sima mezei adatkábelem van ami valamilyen noname meg az alap samus hálózati és egy autós töltő!
Na,de majd kombinálom a kettőt és meg nézem mi lesz!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
« Reply #214 Dátum: 2014, 02 04, 07:36:51 »
Sziasztok!

Izgalmas új dologra lettem figyelmes, nem tudom más tapasztalt e már ilyet vagy hasonlót.
Feltettem a legújabb RR-t (v5.0.0) megjelenése után, majd limahl kollega által ajánlott Boeffla kernelt, az általa ajánlott beállításokkal.(zzmoove; zzmoove-battery extreme yank) Teszem hozzá, sose csalódtam az ajánlott beállításaiban.

Akkor az érdekesség, tegnap zenehallgatás, beérek a munkahelyemre gyári fülhallgatón legalsó gomb megnyom zene leáll, majd amikor kihúzom a telefonból a jack-dugót zene megy tovább. Nem foglalkozom vele, megállítom. (ilyen eddig nem volt)
Tegnap délután a Boeffla-Config V2 frissült, megnéztem a beállítások minden maradt ugyanúgy.
Ma reggel zene elindít és nem rendszeres időközönként 5 sec, 8 sec változóan szaggatja a zenét, amik tegnap simán mentek. Viszont csak akkor csinálta, ha a képernyőt lezártam, amikor fel volt oldva a képernyőzár nem szaggatott. Próbáltam telefon kikapcs-bekapcs, nem oldódott meg. Utána wipe cache, dalvik továbbra is szar.
Kezdtem volna földhöz vágni, amikor megnéztem a Boeffla-Config-ot visszaállítottam zzmoove-ról pegasusq-ra és megoldódott a probléma.
A zene megállítás és jack-dugó kihúzásra folytatódó zene továbbra is fennálló probléma.

Nem tudom mitől lehet, hogy azonos beállítás mellett tegnap szépen ment a zene ma meg szaggatott, de zavaró.

Bocsánat a hosszú megjegyzésért de érthetetlen számomra ez a dolog és ki kellett írnom magamból, különben a telefon bánta volna.  :)

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #215 Dátum: 2014, 02 04, 14:38:37 »
Nálam valami nagyon nagy gáz van :D Véletlenül elnyomtam a gpu beállításban a feszültséget de tényleg teljesen véletlenül és megfagy a telefon próbáltam újra rakni meg minden de ugyan úgy fagy mivel a beállításokat mentette a telefon valahova és nem tudom hova szóval ment vissza a temasek ekrnele :s Valaki tudja hova ment a boeffla ???

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #216 Dátum: 2014, 02 04, 14:42:02 »
Nálam valami nagyon nagy gáz van :D Véletlenül elnyomtam a gpu beállításban a feszültséget de tényleg teljesen véletlenül és megfagy a telefon próbáltam újra rakni meg minden de ugyan úgy fagy mivel a beállításokat mentette a telefon valahova és nem tudom hova szóval ment vissza a temasek ekrnele :s Valaki tudja hova ment a boeffla ???

ha bemész a boeffla configba,amit el lehet állitgatni,mindnél ott van ,hogy visszaállitás.

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #217 Dátum: 2014, 02 04, 14:42:48 »
Nem tudok be lépni próbáltam amint a telefon elindul be bútolja a beállításomat és vége kifagy a telefon

Nem elérhető hemoot

« Reply #218 Dátum: 2014, 02 04, 16:14:26 »
Nem tudok be lépni próbáltam amint a telefon elindul be bútolja a beállításomat és vége kifagy a telefon

Odinnal vissza 4.3 gyári. Én ezt próbálnám ki!

Nem elérhető hemoot

« Reply #219 Dátum: 2014, 02 04, 16:16:49 »
Sziasztok!

Izgalmas új dologra lettem figyelmes, nem tudom más tapasztalt e már ilyet vagy hasonlót.
Feltettem a legújabb RR-t (v5.0.0) megjelenése után, majd limahl kollega által ajánlott Boeffla kernelt, az általa ajánlott beállításokkal.(zzmoove; zzmoove-battery extreme yank) Teszem hozzá, sose csalódtam az ajánlott beállításaiban.

Akkor az érdekesség, tegnap zenehallgatás, beérek a munkahelyemre gyári fülhallgatón legalsó gomb megnyom zene leáll, majd amikor kihúzom a telefonból a jack-dugót zene megy tovább. Nem foglalkozom vele, megállítom. (ilyen eddig nem volt)
Tegnap délután a Boeffla-Config V2 frissült, megnéztem a beállítások minden maradt ugyanúgy.
Ma reggel zene elindít és nem rendszeres időközönként 5 sec, 8 sec változóan szaggatja a zenét, amik tegnap simán mentek. Viszont csak akkor csinálta, ha a képernyőt lezártam, amikor fel volt oldva a képernyőzár nem szaggatott. Próbáltam telefon kikapcs-bekapcs, nem oldódott meg. Utána wipe cache, dalvik továbbra is szar.
Kezdtem volna földhöz vágni, amikor megnéztem a Boeffla-Config-ot visszaállítottam zzmoove-ról pegasusq-ra és megoldódott a probléma.
A zene megállítás és jack-dugó kihúzásra folytatódó zene továbbra is fennálló probléma.

Nem tudom mitől lehet, hogy azonos beállítás mellett tegnap szépen ment a zene ma meg szaggatott, de zavaró.

Bocsánat a hosszú megjegyzésért de érthetetlen számomra ez a dolog és ki kellett írnom magamból, különben a telefon bánta volna.  :)

A zenével nekem is van bajom! Annyira torzít hogy el nem lehet mondani.... Először azt hittem h elszállt a fülesem, de füles nélkül is gyalázat....

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #220 Dátum: 2014, 02 04, 16:24:09 »
Odinnal vissza 4.3 gyári. Én ezt próbálnám ki!
Nincs gondom a temasek rommal és a benen lévő kernellel :D szóval patent a telefon csak a boeffla ki üti mert valamit véletlenül el állítottam és mi előtt be tudnék lépni kifagy így ment vissza a tema rom :) De én akarom ezt a boefflát mert baromi jó :S Valaki segíthetne :S

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #221 Dátum: 2014, 02 04, 16:27:40 »
Nincs gondom a temasek rommal és a benen lévő kernellel :D szóval patent a telefon csak a boeffla ki üti mert valamit véletlenül el állítottam és mi előtt be tudnék lépni kifagy így ment vissza a tema rom :) De én akarom ezt a boefflát mert baromi jó :S Valaki segíthetne :S

újra raktad tema romot is? vagy csak kernelt?

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #222 Dátum: 2014, 02 04, 16:31:50 »
újra raktad tema romot is? vagy csak kernelt?
Újra raktam a romot is és akkor sem volt jó sajnos a boeffla config mentéseit nem bírom törölni :S ezért mikor elindul a telefon azokat tölti be és ki fagy használhattalan rebeg a kép semerre se mozog meg semmi csak akksi kivételével bírtam újra indítani

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #223 Dátum: 2014, 02 04, 16:34:39 »
Újra raktam a romot is és akkor sem volt jó sajnos a boeffla config mentéseit nem bírom törölni :S ezért mikor elindul a telefon azokat tölti be és ki fagy használhattalan rebeg a kép semerre se mozog meg semmi csak akksi kivételével bírtam újra indítani

probáld meg temasek boeffla kernelt,azzal is? ha nem boeffla,  boeffla config nem megy vele,de stweaks igen,boeffla suond igen. stweas böl meg hátha vissza tudod állitani,mármint ha megy.

Nem elérhető bozlaci

• Android powered
« Reply #224 Dátum: 2014, 02 04, 16:42:35 »
Na majd ezeket ki próbálom!:D