Sziasztok!
Izgalmas új dologra lettem figyelmes, nem tudom más tapasztalt e már ilyet vagy hasonlót.
Feltettem a legújabb RR-t (v5.0.0) megjelenése után, majd limahl kollega által ajánlott Boeffla kernelt, az általa ajánlott beállításokkal.(zzmoove; zzmoove-battery extreme yank) Teszem hozzá, sose csalódtam az ajánlott beállításaiban.
Akkor az érdekesség, tegnap zenehallgatás, beérek a munkahelyemre gyári fülhallgatón legalsó gomb megnyom zene leáll, majd amikor kihúzom a telefonból a jack-dugót zene megy tovább. Nem foglalkozom vele, megállítom. (ilyen eddig nem volt)
Tegnap délután a Boeffla-Config V2 frissült, megnéztem a beállítások minden maradt ugyanúgy.
Ma reggel zene elindít és nem rendszeres időközönként 5 sec, 8 sec változóan szaggatja a zenét, amik tegnap simán mentek. Viszont csak akkor csinálta, ha a képernyőt lezártam, amikor fel volt oldva a képernyőzár nem szaggatott. Próbáltam telefon kikapcs-bekapcs, nem oldódott meg. Utána wipe cache, dalvik továbbra is szar.
Kezdtem volna földhöz vágni, amikor megnéztem a Boeffla-Config-ot visszaállítottam zzmoove-ról pegasusq-ra és megoldódott a probléma.
A zene megállítás és jack-dugó kihúzásra folytatódó zene továbbra is fennálló probléma.
Nem tudom mitől lehet, hogy azonos beállítás mellett tegnap szépen ment a zene ma meg szaggatott, de zavaró.
Bocsánat a hosszú megjegyzésért de érthetetlen számomra ez a dolog és ki kellett írnom magamból, különben a telefon bánta volna.