0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Jelentem ma egész nap a CM11 20.-ai verziója jól fut. Remélem nem kiabáltam megint el Ha holnap is faxa lesz, akkor hagyom fent
Én is felraktam de eltűnt tőle a wifim Nem nem csatlakozott, hanem a beállításoknál nem volt választható a wifi melletti bekapcsoló gomb. Amúgy megkérdezhetem miért volt fent kevés ideig az avatar? Mi volt vele a gond?
Igen, de nem sokáig volt fent. Jelentem ma egész nap a CM11 20.-ai verziója jól fut. Remélem nem kiabáltam megint el Ha holnap is faxa lesz, akkor hagyom fent
Kamerának a képe javult? Vagy olyan mint cm 10.2?
Nagyon hiányos a Magyar benne.
Jesszus akkor én mit raktam fel? Nekem ez: You are not allowed to view links. Register or Login full magyar. Igaz telepítés után át kell állítani a Beállításoknál a nyelvet.
És milyen az avatar rom? Működik rajta minden rendesen?
LTE, van, hogy müxik-e nem tudom, mert nem olyan az előfizum. NFC is van, GPS elég lassan talál jelet. Általánosságban elmondható, hogy az egész rendszer sokszor belassul, és elég sokszor összeomlanak az alkalmazások is. Akksi jobban merül mint CM11 alatt.(Például pár perce még 20%-on állt, és most kikapcsolt, mert lemerült. )Bár imádom az Avatart, de asszem holnap vissza rakom a CM-et, ennek még sokat kell fejlődnie
Nem tudom, mik a javítások, de tegnap (feb. 10.-én) új MiuiV5-öt adott ki a fejlesztő.A verziószám: 5.4.2.7XDA topik You are not allowed to view links. Register or Login.Letöltés You are not allowed to view links. Register or Login.Spitya, Radicspeter, talán lehetne frissíteni az első hsz-t is.
Majd ha jó lesz újra a fórum, már megint sz.rakodik.
És megint új verzió jött ki: MIUIv5 4.2.21.Multi (23/02/2014) Személy szerint mi a véleményed erről a MIUMI rom ról? Gyors, lassú, akad, magyar nyelvet részben vagy egészben tartalmaz? Köszi a választ előre is!Letöltés You are not allowed to view links. Register or Login.
Úgy látom nagyon nagy a csend itt. Azóta megint új verzió jött ki. Kíváncsi lennék a véleményekre.
Legfrissebb Miui Kitkat verzió immár f4k kernelével: You are not allowed to view links. Register or LoginGyőzött a kiváncsiság, felraktam. Úgy tűnik a régebbi verziók részleges magyar fordítása itt már nincs, azaz minden magyarul jelenik meg. Eddig gyönyörűen muzsikál.Ja és a fejlesztő már dolgozik a Lollipop verzión is
Ej ha gyerek mellett annyi időm volna mint régen S2-el akkor már mindent szét teszteltem volna.