Nálam nem eszi semmi az akksit. Kb 4 óra a kijelzőidő. Ha nem piszkálom (1-2 hívás, kicsi net, ez-az) nagyon (csak wifi van bekapcsolva, nincs gps, nincs sync, csak 2g), akkor egy 12 óra alatt kb 70-80% lesz az akksi.
Akkor nem ertem. Nalam most 1nap és 15 óra alatt lement 25%-ra ugy, hogy alig hasznaltam.
Az Android OS 4ora 27 perc ebren tartast mutat. A kepernyo 40 percig volt bekapcsolva.
A wakelock detector szerint a "telefon"-on belul a RILJ ment tobb mint 2 orat, pedig direkt ki van kapcsolva a helymeghatarozas.
Raadasul vissza jott a 28-ik verzioval ezelotti bug is, amikor a konyvtarakat, amikben progik vannak, nem lehet megnyitni, csak sokadik probalkozasra. A rom telepitese elott a recovery menuben csinaltam full wipe-ot, cache es dalvik cache torlest es ugy telepitettem nullarol az egeszet. Persze e miatt minden progit ujra kellett telepitenem es a beallitasokat is ujra kellett csinalnom.
Anno a Light JB alatt volt, hogy elertem 9 nap keszenletet is. Hasonlo felteltek mellett egy kicsit regebbi kitkat rommal eppen megvolt az 5 nap. A mostani rommal jo ha megvan a 2-3 nap. Es akkor sokat mondtam.
Szoval egyelore ez a rom nalam az ipari hulladek kategoriaba esik. Nem ertem mit csinalnak ezek a fejlesztok, de massziv visszafejlodest latok 8(