Hi,
Ebben a kernelben vajon mukodik mar a trim ? Ugy tudom 4.3-tol felfele mar tudja a rendszer.
Tobb felhasznalos modot lehet itt alkalmazni ? Nem talaltam erre lehetoseget. Vagy ez csak a tablet gepeken lehetseges ?
Azt szerettem volna megolodani, hogy letre hozok egy masik usert, aki hozza fer a ceges mailekhez. Ezt beallitom, majd tiltom a szinkronizaciot. Ha szukseg van ra, akkor elinditom. Kvazi vesztarcsi abban az esetben ha a Lumia elhalalozik stb.
Egy ideje mar fut nalam is a build6. Szoval nem akarom bantani a fejlesztoket, de ez a rom eleg xar. Nehany ficsor egyszeruen nem mukodik, de nem vagom, hogy akkor miert raktak bele ? Akku ido mondhatni katasztrofa annak fenyeben, hogy a kitkat elvileg jobban kimeli az akkut. Ugyan azon felhasznalasi, beallitasi modok mellett a lightjb birt majd 10 napot nemi hasznalat mellett. Ez a kitkat meg 3nap 15 ora alat 52%-ra szivta az aksit. ez azert igy gaz.
En konyvtarakba rendeztem a progikat es ott jelentkezik egy random bug. Neha nem tudom teljesen megnyitni az adott konyvtarat. Megakad az animacio es ilyen felig kinyitott, attetszo allapotban marad az ablak.
Bosszanto, hogy a minosegi munkat a hatterbe kuldve inkabb az a szempont, hogy melyik csapat jelenik meg eloszor az uj rendszerrel.
Igazabol tobbet vartam a fejleszto csapattol. Minimum letesztelik a romot, mielott kiadjak es akkor nincsenek ezek az alapveto hibak, mint a WiFi, akku zabalas stb.
Hozzateszem nalam a WiFi bug build6 mellett nem jelentkezett, de mivel lehet En vagyok az egyeduli, akinel nincs gond a WiFi-vel, igy kis tesztelessel siman felderitheto lett volna ez a problema.
De hogy jot is irjak, fagyast meg nem tapasztaltam. Osszesegeben stabilnak tunik ez a rendszer.
kb. ugy szedi a labat mint lightjb alatt. ART bekapcsolva.