2024, 11 29, 02:45:20

Szerző Téma: Android 4.4.2 KITKAT UNOFFICIAL Carbon rom Frissítve-2014.02.23.  (Megtekintve 77251 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető csezoli21

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1
You are not allowed to view links. Register or Login
köszi a segítséget :)
Még esetleg azt meg tudnád mondani, hogy hol lehet azt beállítani, hogy sms érkezéskor a kijelző is bekapcsolódjon? Ha egyáltalán be lehet ezt ennél állítani?
Nem tudok ilyen beállítási lehetőségről. Nincs mit!

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: Android 4.4.2 KITKAT UNOFFICIAL Carbon rom Frissítve-2014.01.06.
« Reply #201 Dátum: 2014, 01 10, 10:28:49 »
A kettőződő hsz-ekből gondolom, hogy másnak is feltűnt már hiba. Szeretnék megkérni mindenkit aki hsz indításánál hibába botlik, ne erőltesse azt. A hiba javítás alatt van, rövid időn belül visszaáll minden. Ha nem tégláztad a telefonod légyszíves várd meg. Köszönöm!
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fcs747

• PDA: A5 16
  • PDA ROM: A510fxxu4cqg1
« Reply #202 Dátum: 2014, 01 10, 11:22:22 »
sziasztok!tudom.hogy olyan dolgot kérdezek ami le lett írva már korábban,utána is néztem de teljesen össze kavarodtam..... :hmm:
a kérdésem:4.2.2. TouchWiz 5.0 ROM, CM 10.1 I9070XXLQE -re fel lehet-e rakni ezt a romot?????
elöre is köszönöm!!!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #203 Dátum: 2014, 01 10, 11:55:54 »
sziasztok!tudom.hogy olyan dolgot kérdezek ami le lett írva már korábban,utána is néztem de teljesen össze kavarodtam..... :hmm:
a kérdésem:4.2.2. TouchWiz 5.0 ROM, CM 10.1 I9070XXLQE -re fel lehet-e rakni ezt a romot?????
elöre is köszönöm!!!
Elég lett volna az indítót elolvasni... Ugye nem kell kétszer leírni? 

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ocsem28

• Navigáció / Navigation: Igo Primo 9.6.2
  • PDA: Honor 6
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Android 4.4.2 KITKAT UNOFFICIAL Carbon rom Frissítve-2014.01.03.
« Reply #204 Dátum: 2014, 01 10, 14:35:12 »
Wifi probléma nálam megoldódni látszik. Nem vagyok rommer, fogalmam sincs ez az app mit csinál, mit állít át hova, de nálam ezzel a helyére került minden. Akinek gondja van, jelezzen legyen szíves neki segít e?

Használata értelemszerű, telepíted kattintasz erre:

A folyamat végigfut, a végén lekapcsol a wifiről, reboot. Törli az összes tárolt wifi adatokat, jelszavakat, neveket. Újra csatlakozás óta nálam perfekt a működés.  :ok:

+ egy kis energia tipp:
Nem tudom más hogy van vele, nálam zabált rendesen...  :hmm:
Beállítások / Carbon Fibers / Lockscreen notifications / Pocket mode - mellől ha kiveszed a pipát, fellélegez az akksi... Szép kis ficsör, hogy mikor az ember kiveszi a zsebéből a telefont az felvillan, de a fényérzékelő ekkora enerdzsivel inkább ne menjen...
Köszi!Ez nekem is segitett azóta ki-be kapcsolható a wifi. :taps:

Nem elérhető ocsem28

« Reply #205 Dátum: 2014, 01 10, 15:58:14 »
Sziasztok.Korai volt az öröm.Pár ki be kapcsolásig volt csak jó sajnos.

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Advance
  • PDA ROM: CM11
« Reply #206 Dátum: 2014, 01 10, 20:03:49 »
Sziasztok!

Arra van valami ötletetek, hogy miért ne hajlandó nekem a kontaktokhoz rendelt csengőhangot használni?
Engedi beállítani, később visszalépve is mutatja a kiválasztott hangot, de híváskor nem használja, mindenki a az alapértelmezetten csörög.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #207 Dátum: 2014, 01 10, 23:22:08 »
Sziasztok!

Arra van valami ötletetek, hogy miért ne hajlandó nekem a kontaktokhoz rendelt csengőhangot használni?
Engedi beállítani, később visszalépve is mutatja a kiválasztott hangot, de híváskor nem használja, mindenki a az alapértelmezetten csörög.
Elméletileg van a belső SD-n egy media / audio / notifications mappád. Ide hozz létre + egy ringtones mappát és abba másold a hozzárendelni kívánt hangokat. Ha itt vannak a hangok, utána rendeld nevekhez és működni fog.  ;) :)

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #208 Dátum: 2014, 01 11, 08:30:25 »
Hi,

Ebben a kernelben vajon mukodik mar a trim ? Ugy tudom 4.3-tol felfele mar  tudja a rendszer.
Tobb felhasznalos modot lehet itt alkalmazni ? Nem talaltam erre lehetoseget. Vagy ez csak a tablet gepeken lehetseges ?
Azt szerettem volna megolodani, hogy letre hozok egy masik usert, aki hozza fer a ceges mailekhez. Ezt beallitom, majd tiltom a szinkronizaciot. Ha szukseg van ra, akkor elinditom. Kvazi vesztarcsi abban az esetben ha a Lumia elhalalozik stb.

Egy ideje mar fut nalam is a build6. Szoval nem akarom bantani a fejlesztoket, de ez a rom eleg xar. Nehany ficsor egyszeruen nem mukodik, de nem vagom, hogy akkor miert raktak bele ? Akku ido mondhatni katasztrofa annak fenyeben, hogy a kitkat elvileg jobban kimeli az akkut. Ugyan azon felhasznalasi, beallitasi modok mellett a lightjb birt majd 10 napot nemi hasznalat mellett. Ez a kitkat meg 3nap 15 ora alat 52%-ra szivta az aksit. ez azert igy gaz.
En konyvtarakba rendeztem a progikat es ott jelentkezik egy random bug. Neha nem tudom teljesen megnyitni az adott konyvtarat. Megakad az animacio es ilyen felig kinyitott, attetszo allapotban marad az ablak.
Bosszanto, hogy a minosegi munkat a hatterbe kuldve inkabb az a szempont, hogy melyik csapat jelenik meg eloszor az uj rendszerrel.
Igazabol tobbet vartam a fejleszto csapattol. Minimum letesztelik a romot, mielott kiadjak es akkor nincsenek ezek az alapveto hibak, mint a WiFi, akku zabalas stb.

Hozzateszem nalam a WiFi bug build6 mellett nem jelentkezett, de mivel lehet En vagyok az egyeduli, akinel nincs gond a WiFi-vel, igy kis tesztelessel siman felderitheto lett volna ez a problema.
De hogy jot is irjak, fagyast meg nem tapasztaltam. Osszesegeben stabilnak tunik ez a rendszer.
kb. ugy szedi a labat mint lightjb alatt. ART bekapcsolva.

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
« Reply #209 Dátum: 2014, 01 11, 08:39:39 »
Elméletileg van a belső SD-n egy media / audio / notifications mappád. Ide hozz létre + egy ringtones mappát és abba másold a hozzárendelni kívánt hangokat. Ha itt vannak a hangok, utána rendeld nevekhez és működni fog.  ;) :)

Kipróbáltam, így sem működik. Egyébként Zedge-ről letöltött csengőhangokról van szó, amelyek a zedge/ringtones mappában vannak. Átmásoltam a media-ba, de semmi változás. Listában megjelenik - most már duplán, mindkét mappából - engedi kiválasztani, de nem használja.

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
« Reply #210 Dátum: 2014, 01 11, 08:42:28 »
Kipróbáltam, így sem működik. Egyébként Zedge-ről letöltött csengőhangokról van szó, amelyek a zedge/ringtones mappában vannak. Átmásoltam a media-ba, de semmi változás. Listában megjelenik - most már duplán, mindkét mappából - engedi kiválasztani, de nem használja.

Es ha mar duplan jelenik meg, biztos, hogy azt valasztod ki, amelyik a mediaban van ?

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
« Reply #211 Dátum: 2014, 01 11, 08:45:42 »
Van ez a quiet hours ficsor. Valaki leirna, hogy pontosan mikent mukodik ? Nekem meg nem sikerult mukodesre birnom. Hiaba allitom be pl. akkor is van csenges hivaskor.  :(

Csinaltam screenshotot a konyvtar nyitas bugrol:

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
« Reply #212 Dátum: 2014, 01 11, 09:04:00 »
Es ha mar duplan jelenik meg, biztos, hogy azt valasztod ki, amelyik a mediaban van ?

Átneveztem, de mindegy, melyiket jelölöm be, az eredmény ugyanaz. Egyébként kipróbáltam azt is, hogy mindenhonnan töröltem, újra beállítottam Zedge-ből, akkor sem használja.

Nem elérhető Legenden

• PDA: Nexus 7 - Galaxy S Advance - Galaxy Young N
  • PDA ROM: CyanogenMod 11
Re: Re: Android 4.4.2 KITKAT UNOFFICIAL Carbon rom Frissítve-2014.01.06.
« Reply #213 Dátum: 2014, 01 12, 14:57:49 »
Átneveztem, de mindegy, melyiket jelölöm be, az eredmény ugyanaz. Egyébként kipróbáltam azt is, hogy mindenhonnan töröltem, újra beállítottam Zedge-ből, akkor sem használja.
Szedd le a rings extended nevu progit, ha azzal se megy a hiba az ön keszulekeben van. Am szerintem atmentunk elegge off topicba...

Sent from my GT-S6310N using Tapatalk

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #214 Dátum: 2014, 01 12, 15:00:37 »
Listában hogyan jelenik meg? Milyen listában? Oppá, itt lesz a gond, a kiválasztás....  ;)
Beteszed a hangot a belső SD / media / audio / ringtones mappába. Ha nincs ringtones, csinálsz. Eddig megvagy ugyebár. Letöltesz egy fájlkezelőt, pl. ES File Explorer. Rámész a névre, opciók, csengőhang. És kapnod kell egy ilyent:
ES segítségével kiválasztod, a media mappából. Nálam gond nélkül kiválasztja és meg is tartja.  ;) Ez nem ennek a romnak gondja, ez minden CyanogenMod romban így van.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
Re: Android 4.4.2 KITKAT UNOFFICIAL Carbon rom Frissítve-2014.01.12.
« Reply #215 Dátum: 2014, 01 12, 17:49:51 »
Lehet, hogy rosszul érzem, de olyan mintha nem pihenne a rendszer kikapcsolt képernyő mellett.
Az alvó mód a CPU Spy szerint nagyon keveset megy.
Kipróbáltam Mini Launcherrel, elég jó, még az automata fényerőt is működteti, viszont cserébe megeszik 50 MB memóriát. Maradtam Novánál. Mini alatt egyszer beragadt a wifi, nem tudom összefüggenek-e? Nova alatt még nem volt ilyen. Spirit FM rádió app működik, csak beállítás kérdése.
Nova alatt viszont hiába csinálok mappákat, az abba helyezett egyes appok (nem mindegyik) megmaradnak mappán kívül is. 
A könyvjelzők widget (3x2) működik, lehet scrollozni is, csak nem tudom szerkeszteni. Az összes könyvjelző kis ablakban látható, de még csak cserélgetni sem tudom őket (hozzáadni, törölni lehet). Ha valaki tudja mi a megoldás, várom a válaszát.
A képernyőforgatás kapcsolót betehették volna gyorspanelbe, mert nem mindig kell.
Egyébként nagyon jó kis ROM. Gyors, pörgős, nem akad, fagyásom sem volt még.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #216 Dátum: 2014, 01 12, 18:14:53 »
Lehet, hogy rosszul érzem, de olyan mintha nem pihenne a rendszer kikapcsolt képernyő mellett.
Az alvó mód a CPU Spy szerint nagyon keveset megy.
Kipróbáltam Mini Launcherrel, elég jó, még az automata fényerőt is működteti, viszont cserébe megeszik 50 MB memóriát. Maradtam Novánál. Mini alatt egyszer beragadt a wifi, nem tudom összefüggenek-e? Nova alatt még nem volt ilyen. Spirit FM rádió app működik, csak beállítás kérdése.
Nova alatt viszont hiába csinálok mappákat, az abba helyezett egyes appok (nem mindegyik) megmaradnak mappán kívül is. 
A könyvjelzők widget (3x2) működik, lehet scrollozni is, csak nem tudom szerkeszteni. Az összes könyvjelző kis ablakban látható, de még csak cserélgetni sem tudom őket (hozzáadni, törölni lehet). Ha valaki tudja mi a megoldás, várom a válaszát.
A képernyőforgatás kapcsolót betehették volna gyorspanelbe, mert nem mindig kell.
Egyébként nagyon jó kis ROM. Gyors, pörgős, nem akad, fagyásom sem volt még.
A könyvjelző widgetet sztem sehol nem lehetett szerkeszteni, legalábbis az Android Browser-ét tuti nem. Semmilyen launcheren. 
Ez hiányzik a build.prop fájlból. Add hozzá és inaktív állapotban megy szépen csicsikálni.  ;) :)
Meg ugye a Beállítások / Carbon Fibers / Lockscreen Notifications / Pocket mode - mellől vedd ki a pipát.  ;)

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #217 Dátum: 2014, 01 12, 18:29:57 »
A könyvjelző widgetet sztem sehol nem lehetett szerkeszteni, legalábbis az Android Browser-ét tuti nem. Semmilyen launcheren. 
Ez hiányzik a build.prop fájlból. Add hozzá és inaktív állapotban megy szépen csicsikálni.  ;) :)
Meg ugye a Beállítások / Carbon Fibers / Lockscreen Notifications / Pocket mode - mellől vedd ki a pipát.  ;)

Köszi, megcsináltam.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #218 Dátum: 2014, 01 13, 10:30:31 »
Köszi, megcsináltam.

Valami nem jó. Szinte egész éjjel 200 MHz-en ment a proci, nem nagyon pihent. Az értékét hagytam a felkínált 1 en.
Valamennyit pihen, most kb 3 perc képernyőzárral produkált kb 30 mp pihenést, hogy a többi időben mit csinál azt nem tudom. Mi az ami nem engedi aludni? Wakelock Detector nem jelez semmi rendelleneset.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #219 Dátum: 2014, 01 13, 15:53:20 »
Valami nem jó. Szinte egész éjjel 200 MHz-en ment a proci, nem nagyon pihent. Az értékét hagytam a felkínált 1 en.
Valamennyit pihen, most kb 3 perc képernyőzárral produkált kb 30 mp pihenést, hogy a többi időben mit csinál azt nem tudom. Mi az ami nem engedi aludni? Wakelock Detector nem jelez semmi rendelleneset.
You are not allowed to view links. Register or Login ?

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
« Reply #220 Dátum: 2014, 01 13, 19:04:17 »
En kozben lehet ra jottem mi eszi az akksit. Az automatikus play frissitest kikapcsoltam, de a frissites ertesitest nem. Kikapcsoltam tegnap 28%-nal es ma 27%-nal all.  :D
Lehetseges, hogy 5 secenkent nezegeti, hogy van e mar frissites es e miatt merult a kicsike !?
Tenyleg arrol van valami info, hogy milyen idokozonkent keres frissitest a playen ?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #221 Dátum: 2014, 01 13, 19:11:19 »
En kozben lehet ra jottem mi eszi az akksit. Az automatikus play frissitest kikapcsoltam, de a frissites ertesitest nem. Kikapcsoltam tegnap 28%-nal es ma 27%-nal all.  :D
Lehetseges, hogy 5 secenkent nezegeti, hogy van e mar frissites es e miatt merult a kicsike !?
Tenyleg arrol van valami info, hogy milyen idokozonkent keres frissitest a playen ?
Na az lehet! Az idő közt nem tudom, de remek észrevétel! :ok:

Nem elérhető forchee

• Android Fan
  • PDA: Samsung galaxy s advence
  • PDA ROM: cunstom
« Reply #222 Dátum: 2014, 01 13, 20:42:00 »
Sziasztok! Az a helyzet hogy feltelepítettem a chrome -t és nem jeleníti meg a programok között, de ha bemegyek a playre ott az van hogy fel van telepítve és onnan el is indul......

Ha valaki tud valami bölcset írja le amúgy gratula a romhoz ezerrel fut hiba nélkül kivétel ez.....

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #223 Dátum: 2014, 01 14, 08:59:25 »
Még mindig az alvással küzdök (pm.sleep.mode).
Most már csak töltés közben nem alszik, állandó 200 MHz-en megy.
Valahol láttam, hogy ezt is lehet állítani a build prop-ban, csak nem tudom hol, és hogyan.

Nem elérhető ocsem28

« Reply #224 Dátum: 2014, 01 15, 15:13:14 »
Wifi gondra nincs még megoldás?Ugyértem a ki be kapcsolásra.