Hello!
Először is köszönöm a válaszod!
Végre egy ember aki fórumra való, és nem nekemugrik, hanem beszélget! :-)
A tulajdonos adatait ismertem, de az a gond, hogy olyan mini karaktereket használ, hogy azt senki se fogja észrevenni. A mentős, áploó nem egy android fejlesztő, és azt a mini akármit soha se fogja észre venni. A betű méret persze nem állítható! Tehát hasznavehetetlen! /nem írom a P betűs szót/
Mass Storage: Android 4.1.2 -ben még ot ficeg. A SGS2-mben tökéletesen működik.
Mi a baj a MTP-vel? Csak annyi, hogy mac-en külön program kell.
Windows-on nem használhatod a totalcommander-t.
Kőkorszaki módon, egyik ablakból a másikba kell cibálnom a másolandó file-okat, és meg kell várni, míg átmegy, hogy hozzáadjak..stb. 1998-ban is görbebottal járt ez a fájl átviteli módszer! Ha pl zenéket dobálok rá, és külön könyvtárakból dobálok rá pár számokat, akkor nézhetem a százalékokat... Mint, hogy másol, hozzáad, hozáad, hozzáad, háttérbe tesz, mással foglalkozik, gép hangot ad, tudom, hogy kész.
Ébresztő: semmilyen lehetőség nincs se a hang, se a hangerő állítására, csakis a fő beállításoknál lehet választani, állítani, ami az egészre vonatkozik.
Azóta észrevettem, hogy az érintő képernyője is elég Pocs... akarom írni, nem jó. Szöveg írásánál folyamatosan mellé érzékel. Nem csak nekem, a páromnak is /neki is ilyen van/. Félre érzékelget érintéseket....
Viszont egy HATALMAS előny bármelyik mai telefonnal szemben:
Félóra zene hallgatás, majd meló helyen netezés, egész napos viber, kis skype, tehát 12 óra használat után az akkumlátor 53% -os! Azaz simán ki bír 2 napot!
Na ez nem semmi!
De még így is rengeteg a negatívum....
Root-olással bukod a garanciát, a kijelzőnek a közepét használja, ezért olyan mintha kisebb lenne a kijelző, ilyet még nem láttam. Mint az office ban a margó. Widgetek, ikonok minden bentebb van, nem is kicsit. Az alján minek az a nagy fekete rész? Ott nincs gomb, nincs érintő felület, csak egy feklete izé!Oda tehették volna a menü gombokat, de neeeeem, az csak ott van.
Kamera szoft.... hagyjuk. Ami rajta van, minden helyett új alkalmazás kell. Persze van, és lehet, de szídták a samsung-ot, hogy hely de sok helyet foglal a rendszer.. igaz, de oda nem kell minden helyett másik program.
A zene lejátszó is..... nincs task manager. Mielőtt írnád az oldalra kihuzogatós dolog nem zárja be a programot, csak kidobja memóriából, persze azért mert nem látod, még ott csücsül a háttérben. Pl ha lefagyott egy progi, akkor ez nem segít rajta, lehet újra indítani a telefont..jupiiiii!
Nincs egy egyszerű időjárás-óra widget benne. Persze a 4.3 miatt sok widget nem működik vele. Így ezért is fizessek. Vagy legyen tele illegális alkalmazásokkal a telefonom.... Az SGS2-n egy illegális alkalmazásra se volt szükségem.
És tényleg még napestig sorolhatnám a hibákat.
Miért írom a hibákat? Mert mindenhol agyon dícsérik, és csak ódákat zengnek róla. Ezért vettem én is meg, méghozzá kettőt. Hurrá! Minek a tesztek, minek a fórumok, ha ilyen dolgok felett elúsznak! A teszteltük helyett azt kellene írni, dícsérgetem.
Ezek olyan dolgok, ami a boltban nem derül ki, ezért nézi az ember fia a teszteket. Nem egy tesztet néztem, olvastam.