0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!v12 nálam valami miatt újraindulgat elég sűrűn. Mitől lehet ez? Csak nekem van vele ilyen problémám?
Bocsi, mikor írtam azt írta ki hogy nem sikerült, és párszor próbáltam újra ugyan ez lett az üzenet, erre itthon látom, hogy mindig elküldte:( Elnézést, amúgy lehet valahogy törölni a duplikációkat?
Felraktam a v12-t és elég sokszor elmegy a hálózat. Melyik modem megy jól ezen a romon?
12 Jan S4 (I9505) Echoe13 (Deodex Version) You are not allowed to view links. Register or Login 4.4.2" Valami új"
csak a régi bootloaderesek meg nem tudják használni mert a wifi nem működik. Ahhoz előtte fel kell tenni az új samus leaket ami átírná a bootloadert és jönne a knox. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505G-el
Nekem is old bootloader van. Minden redesen megy, a wifi is. Eddig a v10 volt azzal penge volt a hálozat is.Most a v12 valamiért eldobálja néha a hálózatot.
sziasztok i9505 ösöm lte/wcdma/gsm módban hiváskor azt irja ki ,,nincs regisztrálva a hálozaton,,és se engem se én senkit nem tudok felhivni,,,viszont wcdma/gsm módban vagy ha netet kapcsolok neki akkor semmi gond vele,,,ilyenkor mi a helyzet?
Akkor nem a telefonnak van baja? Telenoros vagyokTapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Na ez érdekes? Szóval akkor Te csak az echo romot tetted fel és a leaket nem? mert akkor marad csak a régi bootloader de így viszont a wifi nem műkszik, ha Neked mégis, akkor te telód egy csoda:) Viszont ha előtte feltetted a samus leaket, ahogy a leírásban szerepel, akkor neked már nem a régi a bootloader!
milyen gond lehet ami miatt szerviz kell neki?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Nem kekk szenvedni.Előbb kell egy bootloader és egy modem odinnal. Aztán a rom. Aztán őrülés.... Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el