0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ha valakinek lejött már a rom, dobja fel valahova legyenszives, mert behalt a letöltő oldal. THX
nagyon nem ertem ezt a romot fent az ael kernel.. ha megy a mobilnet akkor a toltes csak 4 500-al zakatol a 2000es gyari toltovel.. ha kikapcsolom felporog 1800 1900ra.. eddig nem volt ilyen gond... nekem mindig bevan kapcsolva a mobilnet es a toltes pikk pakk megy.. konkretan mobilnet kozben a toltes arra nem eleg hogy szinten tartsa az akksit merul folyamatosa toltes kozben is... az akksi jol birja a szokasos idoket futja szoval az akksi nem halott... valaki talakozott hasonloval?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Mivel mérsz töltés áramot? Engem is érdekelne, mikor mennyit vesz föl. Itt is van kernel, amivel lehet processzort húzni, meg magasabbra állítani a töltés felvétel maximumát? Vagy itt nem kell ilyesmivel bibelődni?Küldve az én GT-I9505-ről Tapatalk használatával
Már S2-nél sem értettem de itt sem... hogy a 4magos egyenként 1.9GHz procit hova és miért kéne húzigálni !!
Gondolom, hogy antuutuuval kirúgják a plafont:)))
Én is tölteném Küldve az én GT-I9505-ről Tapatalk használatával
Hello.Alapból az LTE modem van benne?
a kt kernel ktweaks appja irta mrg az ael kernelhez a tickster mod irhaTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
pardon?
Javítson ki valaki ha hülyeséget mondok, de ha ezt felteszed akkor az alapsávod nem változik, hanem marad az amin voltál. Én mindig úgy teszek fel egy újabb alapon nyugvó Echoe romot hogy előtte leszedem a hozzá való firmware-t és odinból felnyomom és arra az új Echoe-t és akkor az alapsáv is az lesz. De amúgy ezek az új firmware-ek mind LTE-sek, de ez téged csak akkor érint ha már új bootloadered van mert a régihez nem szabad lte-s modemet feltenni. Ha hülyeséget mondtam akkor bocsi:)
Hello.Szóval először felteszek mondjuk egy Germany GNG2-Romot majd recoveryből az echot rányomom?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van egy szűz gyári romom és szeretném feltenni ezt a romot. Lehetséges úgy hogy a knox számláló ne ugorjon? Ha igen, hogyan? Előre is KÖSZÖNÖM a segítségeket!
milyen gyari rom? 4.2.2 vagy mar ujabb? ha igen .. nem fog menni mert nem tdusz custom recot rakni anelkul higy ne ugorjon a knox Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
SziasztokFeltettem a romot, azonban nincs google play àruhàzam......Másnál sem vagy vmit elrontottam.....
You are not allowed to view links. Register or Login Aromával!!!XXUGNG2GSM modem onlyYou are not allowed to view links. Register or LoginWifi fix/NON-HLOSYou are not allowed to view links. Register or LoginCombined package - both modems in one flashable file.You are not allowed to view links. Register or LoginBootloaderYou are not allowed to view links. Register or Login