0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Felraktam a romot recoverybol és mindenjo lenne....1. Lassan bootol be2. Föl áll a rendszer de, pár percel utána kéri csak a pin kódot. ...3. Mikor wifin van nincs hálózaton a telefon. ..4. Mikor képernyő zár bekapcsol nincs hálózaton. ...Ötlet?Köszi
You are not allowed to view links. Register or Login
már itt szarakszok vele egy ideje, nem akar lejönni, mindig valahol a letöltés megáll. van amikor 99%-nál. Másnál jó?
Gondolom töltik egy páran. Nekem még lejött rendesen.
Rakd újra, de most wipe nélkül.Kernelnél lehetőleg a sajátját válaszd.
Újra raktam, de mindig nem jó!
Úgy látom az alapsávod az más, tedd fel a hozzátartozó modemet, de épp most jött ki az új verzió az echoetól most már inkább azt szedd le a modemmel együtt, modemet odinnal, aztán az echoe mehet recoveryből, de annak sem árt ha a legújabb fut a telón.
Egy láma kérdés:Az alapsáv verziója mitől változik meg?Értem ez alatt, hogy fel raktam recoveryből az Echoe v.21-et, az AEL 1.2.1-et és odinból a Modemet XXUFNDG.De még mindig nem változik meg az alapsáv verziója ahol ez van írva: I9505XXUBMF8
Modem csere előtt telefon kikapcs, majd innen tedd download-ba.Az odinba megfelelő helyre tallózd be a modemet.You are not allowed to view links. Register or Login
Érdekes...Mert amikor felraktam a romot, kikapcsolásnál kiválasztottam hogy induljon download modba a telefon és utána odinból felraktam a modemet, de nem változott semmi sem a modem...Most hogy manuálisan (3gombos verzió) indítottam download modba a telefont, így már modosult a modem verzió a telefonon!így már megoldódott a hálózat problémám is.így van, ez a megoldás, mert valamiért nem szereti ha nem kikapcsolt állapotból mész download módba. Köszönöm szépen!
Az aláírásban lévő legújabb rom, modem van fent.... de felrakás után olyan fajta lassulás és akadás keletkezett a telefonon amit nem tapasztaltam eddig!!Mi lehet a baj?
Vagy egy 4fájlos, ha a wipe után nem lesz jo.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Igen, mert valami fent maradhat ilyenkor az előző romból. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Csak a 4 fájlos módszerrel jött rendbe!Köszönöm!
Gyári romok topic.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Az a nagy banatom, hogy 4.3 -al kerult fel a knox -os baromsag is, es csak 4.2 -es 4 file -osat talaltam, ami ugye nem fog felmenni sajnos.Esetleg ha valaki egy 4.4 -es 4 file -ossal ha ki tud segiteni, jovok neki par doboz sorrel Vagy a masik topikban kuncsorogjak?
Ejj, 1000 THX