0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Úgy néz ki müködik, viszont beklapcsolás után kb 5perc múlva jön meg a térerő, illetve addig azt irja hogy helyezzem be a sim kártyát. Ez mitől lehet? v18tól kezdve játsza ezt.
ismert dolog. Egy dirty flash meg oldja. Vagyis újra húzni wipe nélkül. Nekem oké lett Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Melyik a legutolsó nem zárt bootloaderes rom? Felrakom inkább a gyárit, ez a telefon már semmire nem jo. telefonálni nem lehet, kifagy ujraindul, utána 5perc mig bejön a térerő. Sajnos ez van, visszaállok gyária. s1 óta romolom a telókat. S1/S2/S4. Talán elértünk addig hogy a gyári rom is használható.
valami nagyon nem stimmel nálad, én teljes törlés után factory reset és gyári rom és utána adnék egy esélyt az echo 20-nak iszonyú jó! Én magamtól mikor kijött a hivatalos kitkat szartam a knoxra és önként váltottam az új bootloaderre:) leszarom a garanciát:) főleg hogy eddig még nem hallottam senkitől hogy a szervizes futár balhézott volna miatta.
Most jön le egy gyári utolsó nyitott bootloaderes rom. MGA osztrák független.Telepitésnél mindig full wipe olok. 4+1 fájlos romom nem volt a gépen 3filossal raktam gyárit, a v17es is lassu akad, nem lehet telefonálni kamera nem jo semmi. Ugyhogy akkor még egy esélyt adok neki. Majd holnap mert iszonat lassan jön a gyári fájl.Köszi a segitséget!
Sikerült! Köszi a segítséget, 4+1fájlos gyári rom megoldotta a gondokat. Így már tényleg jó ez a v20as rom Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
echoe oldalon azt a tipust válaszd ki.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Feltettem az új AEL kernelt, de írják, hogy van pár beállítása, de én valahol lemaradtam, mert nem látom, hogy hol tudnék állítani rajta, biztos vagyok benne hogy valamit nagyon félrenézek, de segítsen már valaki:)
Trickster MOD a Google playrol. You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Sziasztok,Feltettem ezt a v20 -ast, szep es jo is volt elso ujrainditasig. Onnantol elment az imei.Ha visszateszem a gyari I9505XXUFNB9 XEH romot, szepen visszajon minden. Talalkozott mar valaki ilyennel?
RTFM Lets try ...
nos be vált? Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Sziasztok.Az AEL kernel a v20-ban alapból bent van vagy telepíteni kell külön?
Köszi.Az LTE működik rendesen?