0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Modemet ráérsz cserélni akkor is ha a mostanival nincs wifid.De modem csere előtt telefon kikapcs és 1-2 perc utan manuálisan inditod download módba, majd odinbol telepít. Bootloadert lehet választani telepítéskor hogy milyen van.A wipet az aroma telepítő megoldja attól függően hogy mit választasz. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Köszönöm!1. A v16-hoz tartozót bootloadert telepítettem, hol nézzem meg hogy az milyen vagy feljánlja?2. Tehát jól értem hogy most recovery-ből flashalem a v17-et simán (wipe-ot nem szeretnék ha nem muszáj, hogy megmaradjanak a dolgaim) majd3. ha nincs wfi mehet/ajánlott a modem csere?
Nálatok az Xposed telepítőnél működik az újraindítás? Mert nálam valami olyat ír ki hogy nincs ilyen eszköz, de a gyors újraindítás viszont működik, de az nem biztos hogy elég... Érdekes, már az előző echoe kiadásnál is ez volt. Mi lehet az oka?
felraktam az ajánlott modem-mel, wifi nincs.visszaraktam amit korábban ajánlottatok a v16-hoz, annál sincs wifi.Telepítésnél mindent úgy hagytam ahogy gyárilag volt.Mit csináltam rosszul? kernel-t váltsak vagy melyik modemet flasseljem?köszi
A jeboo kernelnek van vmi finomhangolo progija?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Fent a v18-as!
Honnan szedtétek a V18at? én nem tudom letölteni.
You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki feltolná valami értelmes tárhelyre, mert ez a mega nincs a helyzet magaslatán. Köszi
Echoe v18You are not allowed to view links. Register or Login
Hello. V18as bekapcsolás után rendszer betölt. kb 5perc mulva lesz hálózatom, akkor ismeri fel a sim kártyát. Mi a teendő?
imeiddel minden oké.. nekem ezta v17 csinálta... de csak elsőre... aztán nem tudom magától állt vissza vagy az hogy visszaakartam tölteni az efs mentésem...
Az imei stimmel. Ellenőriztem. Más ötlet?
A bootloader és a modem rendben van?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el