0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
asztal.tegyél ki 1 alkalmazást,widgetet,aztán húzd tovább,lesz másik,stb stb,amennyit akarsz,remélem érthetöen irtam
tehát ilyen,hogy vizuálissan is lássátok,tökéletesen müxik nálam minde,csak még furi,szokni kell. de atom gyors You are not allowed to view links. Register or Login
Naptárra megoldás, mert én nem tudtam beszinkronizálni? Hogy lehet megcsinálni?
én semmit nem csináltm,csak felraktam simán,mint mikor a 10,2 öt frissitettük és maradt minden ,naptár is.
melyik gapps?
En a futtatasi kornyezetet ART-ra atraktam. Ezzel sincs egyelőre hiba, bar nem gyorsult sem.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Üdv! Eddig gyári 4.1.2 volt fenn, feltettem helyette az s4 revolution v9.1 -et. Lecserélném temasek cm11 re de valami hiba miatt nem megy fel. CWMet kell cserélnem vagy mi lehet a gond? Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
Nah a naptár szinkronizálás megoldva, de a vissza gombom nem működik Nem akarok full wipe-ot...
v,1 vagy v2-ö? én se wipoltam mégis minden ok,v1-en.
V2, de már jó wipe-oltam
Igen, csak a hivatalos CWM-mel megy fel.Ahogy meglesz az S3 alfórum új szerkezete ezt is rendesen kiírom.
Akkor nem vágom mert 5.5.0.4 van ehhez nem nyúltam.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
innen rakd fel a 6.0.4.4You are not allowed to view links. Register or Login ez a recovery kell neki,ha az a gond.
Rendben köszönöm. És gondolom a v1-el jobban járok mert v2-vel vannak gondok azt látom. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
gapps-kk-20131101.zipYou are not allowed to view links. Register or Login
Nálam a V2 éjszaka minden kikapcsolása mellett leradírozta az aksit (kb 30%-ot). 5% körül a rendszer valami spórolósba kezdett, mert onnan az aku görbe kicsit laposabb lett.