0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Beállítások > Navigation > Global menu-ben add hozzá.
A V5 alapból nem tartalmazza a r3p2 kernelt fel kell tenni külön? mi a különbség a WOLFSON és a BOEFFLA kernel között.
Másnak is van olyan, hogy hívás közben nem lehet lehúzni a status bar-t?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
szépen fut ,idáig gond nincs,az új nova beta 3 mal meg ugyi statusbar is áttetszö,minden király,
Nejrm v5 van.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9300-el
megnéztem ,lehúzható ,v 5.
Sziasztok!Egy gyors kérdésem lenne.v5-öt használom a 201113-1248-cm11-i9300-r3p2-linux30101-BOEFFLA-temasek kernellel.Tapasztalt-e valaki olyat, hogy zene hallgatás közben képernyőzár feloldás vagy lezárás közben egy éles zúgó hang hallatszik kb. 1 mp-ig?Igazából v4.1 alatt is tapasztaltam és nem csak az Appolo zene lejátszóval, hanem Poweramp-al is.
Kapcsold ki a hangoknál a képernyőzár hangját.Tapatalked from SGS3
V6 kint Vki tette már?Nekem a V5nél az üzenetek eszi az akkut, teszem is fel a V6-t.OTee
Segítsetek kérlek! A minap amikor a mobilhálózattal bajlódtam feltettem a belső memóriába "afel" -hogy elöl legyen- könyvtárba a fájlokat amiket oda-vissza telepítgettem. Aztán feltettem a V4.1 et. Most én is láttam a V6-ot gondoltam felteszem (hátha nem érzékeny a páros-páratlan verzióra). De nem találom a tc-vel. Vissza recoverybe és megvan /storage/emulated néven. De csak nem találom. Néztem a /mnt mappába de ott is mintha változások lettek volna, mintha nem fájl lenne hanem csak link. Recovery: install zip ->choose zip from /sdcard -> itt az első könyvtár 0/ majd látom azokat a könyvtárakat amiket a belsőmemórián látnom kell. Ha a tc vel nézem akkor SD kárty (11.3 GB) ennek kéne lenni a belsőnek de itt mintha csak a könyvtárak egy része lenne látható (root jog van) ; / böl nézve:a mnt ből eltünt a mountolás é csak link van a storage könyvtárra./storage ben van az emulated itt legacy->/mnt/shell/emulated/0 erre klik és az elöző SD kárty (11.3 gb) látható. megvan a külső kártya és a belső egy része de ahova elösször másoltam a fájlokat az nincs. Hosszú voltam de sajna nem tudtam pontosan rövidebben leírni.
Ha jól emlékszem mnt/shell/emulated/0 alatt van a régi minden.
Nagyon köszönöm a gyors segítséget még egy kérdés ez a V3-hoz képest régi ez minden új verziónál létrehoz egy ilyen szerkezetet, másolatot? Igazán nem értem miért kell nekik mindig másolatokat készíteni és új könyvtár (fájl) struktúrát készíteni. Kell e mind a két helyen az adat?