2024, 11 27, 22:59:33

Szerző Téma: Gyári Officional JB Romok + Deodexelt romok - GT-I9070 & GT-I9070P (2013.12.27.)  (Megtekintve 11519 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Gyári offisöl 4.1.2 JB Romok + Deodexelt romok - GT-I9070 & GT-I9070P

Hogy mi sem maradjunk el, és van a helyzet mikor gyorsan kellene éppen az Odinhoz és a gyári romhoz nyúlni. Volt akinek helyreállítás miatt kellett, de valamiért nem engedte be a Sammobile. Parancsolj. ;) :ok: A topik célja a gyári OS-ek gyors elérése és közvetlen letöltése.

A rom felrakás művelete Odinnal történik, amiről jó eséllyel már olvastál ha itt jársz. Ha mégsem, látogass You are not allowed to view links. Register or Login.

Full gyári romok:

GT-I9070 - TelenorHUN - 4.1.2 XXLQE:   You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I9070 - T-MobileHUN - 4.1.2 XXLQE:   You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I9070 - XEH HUN - 4.1.2 XXLQE:   You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I9070P - T-MobileHUN - 4.1.2 XXLPE:   You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I9070P - VodafoneHUN - 4.1.2 XXLPJ:   You are not allowed to view links. Register or Login

Ami félig hivatalos, azaz fel tehető, de a mi országunkban egyelőre nem elérhető és XEH-s az nem más mint az olasz XXLQG. Természetesen olasz ProductCode-al. Ha nem tudod mi ez, Általános FAQ.

GT-I9070 - XEH - 4.1.2 XXLQG(olasz):   You are not allowed to view links. Register or Login

2013.12.19.

GT-I9070 - XEH 4.1.2 XXLQL (olasz ITV product code-al!!!):  You are not allowed to view links. Register or Login

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deodexelt romok:

Minden teljesen gyári romra rá lehet telepíteni annak Deodexelt változatát. Mi is ez a deodexelt változat?
Deodexelt romról két mondat, a többire ha érdekel:  :google2:

Az alapvető rendszeralkalmazások két fájlból állnak, egy .apk vagy egy .jar  fájlból és egy .odex fájlból. Ezt nevezhetjük odexelt rendszernek, a full gyári rendszerek ilyenek. 
A deodexelés azt jelenti, hogy a két fájlból egyet csinál, ezáltal közvetlenül szerkeszthetővé válik. Ahhoz azonban, hogy ezek az egyesített (deodexelt) alkalmazások is futni tudjanak, az Android létrehoz a dalvik-cache könyvtárba minden alkalmazáshoz (utólag telepített alakalmazásokhoz is), egy .dex kiterjesztésű fájlt. Mivel az így kialakított system appok már közvetlen szerkeszthetőek, már szabadon garázdálkodhatunk bennük. Itt még annyit nem árt tudni, hogy egy adott deodexelt rom, csak az ahhoz való gyári alapra telepíthető. Tehát egy XXLQE Deodexet, csak a teljesen gyári szűz érintetlen XXLQE-re lehet telepíteni, mert különben Installation aborted üzenettel és egy hanyatt vágódó zöld robottal, a hasában nagy piros felkiáltójellel - leáll a folyamat.
Az ok nagyon egyszerű: az adott .odex fájlok kellenek a deodexelés folyamatában. További ezzel kapcsolatos kérdésre ott a You are not allowed to view links. Register or Login.

Telepítés: ClockWordMod (Csak CWM-ből!!!)  flash. Hanem vagy benne biztos amit csinálsz, NE csináld!!

GT-I9070 XXLQ4 Deodexelt gyári rom:   You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I9070 XXLQE Deodexelt gyári rom:   You are not allowed to view links. Register or Login

2013.11.11.

GT-I9070 XXLQG Deodexelt gyári rom:   You are not allowed to view links. Register or Login

2013.12.27.

Egy pár napot el vagyok csúszva, de itt az olasz Product Code-os rom deodexelt, zipalign változata bobfrantic(You are not allowed to view links. Register or Login) jóvoltából, nagyon köszönjük!

GT-I9070 XXLQL Deodexelt gyári rom:   You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I9070P - NFC-s telefonokra:

GT-I9070P XXLPE Deodexelt gyári rom:   You are not allowed to view links. Register or Login

GT-I9070P XXLPJ Deodexelt gyári rom:   You are not allowed to view links. Register or Login

FIGYELEM! Semmilyen felelősséget nem vállalok, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel, csak akkor kezdj neki, ha biztos vagy benne mit csinálsz! Ne felejts el biztonsági másolatot készíteni az összes fontos fájlról! Fontos!
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Már többen jeleztétek, hogy nem elérhetőek a hotfile-on lévő romok. Nagyon köszi a visszajelzést! :ok:

Igen valóban. A Sammobile valamiért átrakta a romokat a terafile.co tárhelyre, így azokat a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon keresztül lehet elérni. Egy pár napot várunk, hátha csak ideiglenes a módosítás. Ha végleges, javítva lesznek az itt lévő linkek. Ha valakinek bővebb infója van nyugodtan előzzön meg, és írja ide a válaszát, a topik ideiglenesen nyitott lett.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Gedzsy

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s advence
  • PDA ROM: 4.1.2 Jelly XXLQE
Hello!

Kérhetnék egy leirast hogy hogy telepitsem fel?

Üdv.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Hello!

Kérhetnék egy leirast hogy hogy telepitsem fel?

Üdv.
Nem szoktam,de már adtam volna, ha nem lenne blokkolva az üzenetküldésed... ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Deodexelt rom felrakása:

Mint az indítóban is van, minden deodex rom csak ugyanarra a full gyári odex romra tehető fel, különben install aborted.

Az első wipe-ok nem feltétlen kellenek, én így raktam fel, és zokszó nélkül szuperál:

1. Factory reset
2. Odinnal a rom, pl.: XXLQG
3. Kernel, ami teszi a CWM recoveryt is
4. Deodexelt rom az SD-n, majd a recoveryben
Wipe data/factory reset
wipe cache partition
reboot system now

újraindul, nem állítunk be semmit hanem a boot után reboot recovery, ahol
install zip from SDcard / choose zip from SD card
telepítjük a romot, majd az advanced menüben:
wipe dalvik cache
reboot system now

Kész. Van egy tiszta deodexelt gyári rendszered.  ;) :ok:

És megköszönjük Carline és Agadoo mestereknek, hogy elkészítették és elérhetővé tették a gyári rom deodexelt változatát.  :taps:  :ok:

Nem elérhető Gedzsy

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s advence
  • PDA ROM: 4.1.2 Jelly XXLQE
Nem szoktam,de már adtam volna, ha nem lenne blokkolva az üzenetküldésed... ;)
Nagyon szépen köszönöm  :) és bocsi akk át is állítom az üzenet fogadást :) Ez gondolom az LQE-nél ugyan igy csak azt a fajlt rakom felhhozzá mert azom van ? :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Nagyon szépen köszönöm  :) és bocsi akk át is állítom az üzenet fogadást :) Ez gondolom az LQE-nél ugyan igy csak azt a fajlt rakom felhhozzá mert azom van ? :)
Igen, de ami itt van az az XEH-s rom. Csak XEH-s alapromra lehet tenni. Ha nem az van, akkor tegyél fel egy XEH XXLQE-t előbb.  ;) :)

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Goggle maps
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: cm-10.1-20131117-UNOFFICIAL-janice
Sziasztok

Ezem van: GT-I9070 - XEH - 4.1.2 XXLQG(olasz): és ezt szeretném váltani:GT-I9070 - XEH 4.1.2 XXLQL (olasz ITV product code-al!!!) Érdemes ezért ujra rakni? Van számotevö Különbség? Megéri a macera? (bár imádok" fözni")
Ez van most rajta : Cyan 10.1 a legujabb.  :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok

Ezem van: GT-I9070 - XEH - 4.1.2 XXLQG(olasz): és ezt szeretném váltani:GT-I9070 - XEH 4.1.2 XXLQL (olasz ITV product code-al!!!) Érdemes ezért ujra rakni? Van számotevö Különbség? Megéri a macera? (bár imádok" fözni")
Ez van most rajta : Cyan 10.1 a legujabb.  :taps: :taps: :taps:
Kérdés vagy kijelentés? ;D én cseréltem, mint ahogy Te is fogod... ;) Nem látok semmit, de nincs bugom. :ok:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Az lql letöltő linkje nem megy! Nem csak itt hanem sammobilon sem... :(
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Az lql letöltő linkje nem megy! Nem csak itt hanem sammobilon sem... :(
Akkor nem jól írtad az ellenőrző szavakat. :) Nálam pöccre indul.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Akkor nem jól írtad az ellenőrző szavakat. :) Nálam pöccre indul.

Laptoppal volt baj el sem indította a visza számlálót, reboot és jólett  :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető komar

• PDA: Huawei p9lite 2017
Kérdés vagy kijelentés? ;D én cseréltem, mint ahogy Te is fogod... ;) Nem látok semmit, de nincs bugom. :ok:

Megszűntek ennél a romnál azok a hibák amelyek az előzőekben voltak ?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Megszűntek ennél a romnál azok a hibák amelyek az előzőekben voltak ?
Az XXLQL-re gondolsz ugye? XDA-n azt olvasom hogy egyedül a roaming a hibája. Másról nem tudok. Nálam volt fent pár napot, igaz CoCore kernellel, teljesen gyári állapotban és meg voltam elégedve. Szerintem teljesen jó.  ;) :ok:

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
Igaz ,és ez meg is történt  :)

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Nem elérhető komar

• PDA: Huawei p9lite 2017
Az XXLQL-re gondolsz ugye? XDA-n azt olvasom hogy egyedül a roaming a hibája. Másról nem tudok. Nálam volt fent pár napot, igaz CoCore kernellel, teljesen gyári állapotban és meg voltam elégedve. Szerintem teljesen jó.  ;) :ok:

Akkor lehet megpróbálom :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Igaz ,és ez meg is történt  :)

Tudtam én... ;) :ok: :D

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
Boldog Karácsonyi Ünnepeket !!!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Boldog Karácsonyi Ünnepeket !!!

Neked is viszont! :ok:

Az olasz XXLQL deodexelt, zipalign rom az indítóban hozzáadva, ha valakit érdekel.  :)

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Attika79
Egy haveromnak felraktam anno egy JB romot (akkor kezdett még csak kijönni hivatalosan), rootoltam coocore kernellel is ami mára már igen öregnek számíthat verziószámot tekintve. Vagyis cwm is van a gépen.

Most az a feladatom hogy lefrissítsem a telóját a legújabb gyári romra. Tudom Odin a gyári mód visszaállítója,de ezek a deodexelt romok már prerootoltak és ugyan olyan hanem jobbak mint a szűz ronok.
Kérdésem az hogy melyik a legfrissebb gyári deodexelt rom?
Illetve cwm-ben indokolt a wipe data/factory reset használata a telepítéskor ugye?

Szerk:

Oké mostmár látom...az alapsávnak is egyezni kell a deodexelés előtt...a deodex változatával...

Akkor a kérdésem az hogy erre a rootolt telóra simán felrakhatom az egyfájlos gyári romot?
Illetve melyiket rakjam? (Friss megbízható kellene)
Tapatalk-kal küldve az én GT-I9195-el
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Attika79
Egy haveromnak felraktam anno egy JB romot (akkor kezdett még csak kijönni hivatalosan), rootoltam coocore kernellel is ami mára már igen öregnek számíthat verziószámot tekintve. Vagyis cwm is van a gépen.

Most az a feladatom hogy lefrissítsem a telóját a legújabb gyári romra. Tudom Odin a gyári mód visszaállítója,de ezek a deodexelt romok már prerootoltak és ugyan olyan hanem jobbak mint a szűz ronok.
Kérdésem az hogy melyik a legfrissebb gyári deodexelt rom?
Illetve cwm-ben indokolt a wipe data/factory reset használata a telepítéskor ugye?

Szerk:

Oké mostmár látom...az alapsávnak is egyezni kell a deodexelés előtt...a deodex változatával...

Akkor a kérdésem az hogy erre a rootolt telóra simán felrakhatom az egyfájlos gyári romot?
Illetve melyiket rakjam? (Friss megbízható kellene)
Szia Peti!

Persze, hogy mehet rá az egy fájlos. Régió kód ugye csak placebo miatt kell sokaknak, szerintem teljesen fölösleges. EU rom, az EU rom. Ha garis szitu van, az ember úgyis szanaszét wipe-olja, meg min. kétszer Odinozza.  :D

Ezek a deodexelt romok nem prerootoltak, ezek szimpla full gyári romok.
Ha van CWM-etek az remek.  :ok:

Csinálj ott egy factory resetet, majd a mounts and storage-ban menj végig az összes formaton. (vigyázz a 6.0.32-esben az uccsók közt van a belső SD is asszem, de úgyis meglátod) Mikor végzel akksi ki (mert nincs power off) és indítsd downloadba. Most tedd rá az olasz XXLQL-t. Cép tiszta gyári OS lesz. Ha megvan az első boot tegyél fel egy kernelt, pl.: 8.2 CWM. Igen sajna nem úgy van mint máshol, itt ugyanaz az alapsáv kell. Ebből a CWM-ből telepítsd az XXLQL deodexet: factory reset, wipe cache + dalvik, install a rom - a végén (kell, mert nincs a scriptben!) wipe cache + dalvik.
Ez a legújabb gyári deodex, zipalign rom, használtam én is ebben az összeállításban - nagyon jó megbízható. CPU-t belövöd vmivel, oszt jó napot. Meg ugye GT-I9070, nem az NFC-s P-s verzió? GT-I9070P-n ugyanez XXLPJ-vel.

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Szia Peti!

Persze, hogy mehet rá az egy fájlos. Régió kód ugye csak placebo miatt kell sokaknak, szerintem teljesen fölösleges. EU rom, az EU rom. Ha garis szitu van, az ember úgyis szanaszét wipe-olja, meg min. kétszer Odinozza.  :D

Ezek a deodexelt romok nem prerootoltak, ezek szimpla full gyári romok.
Ha van CWM-etek az remek.  :ok:

Csinálj ott egy factory resetet, majd a mounts and storage-ban menj végig az összes formaton. (vigyázz a 6.0.32-esben az uccsók közt van a belső SD is asszem, de úgyis meglátod) Mikor végzel akksi ki (mert nincs power off) és indítsd downloadba. Most tedd rá az olasz XXLQL-t. Cép tiszta gyári OS lesz. Ha megvan az első boot tegyél fel egy kernelt, pl.: 8.2 CWM. Igen sajna nem úgy van mint máshol, itt ugyanaz az alapsáv kell. Ebből a CWM-ből telepítsd az XXLQL deodexet: factory reset, wipe cache + dalvik, install a rom - a végén (kell, mert nincs a scriptben!) wipe cache + dalvik.
Ez a legújabb gyári deodex, zipalign rom, használtam én is ebben az összeállításban - nagyon jó megbízható. CPU-t belövöd vmivel, oszt jó napot. Meg ugye GT-I9070, nem az NFC-s P-s verzió? GT-I9070P-n ugyanez XXLPJ-vel.
Köszi a gyors válaszod! Így lesz ahogy leírtad! ;)
Mégegyszer köszi, nagyon jók az írásaid mellesleg. Csak ezek a megerősítések mindenkinek jól esnek :)
Köszi a munkásságodért is!
Igen GT-I9070 simán.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Köszi a gyors válaszod! Így lesz ahogy leírtad! ;)
Mégegyszer köszi, nagyon jók az írásaid mellesleg. Csak ezek a megerősítések mindenkinek jól esnek :)
Köszi a munkásságodért is!
Igen GT-I9070 simán.

Köszi! :ok:  :)     
(Halkan jegyzem meg: pont akartam írni, hogy lehet régi de én ma jöttem rá a Sixalag-ra...  ::) rotfl )

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: mobileaction
  • PDA ROM: I9070XXLQL + 11-20140113-unoffical-janice
GT-I9070 - T-MobileHUN - 4.1.2 XXLQE

Van ehhez valami link ami működik is?

Nem elérhető borgmedve

• Navigáció / Navigation: iGO Primo 2, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance I9070
  • PDA ROM: XXLQL, HarshJelly 5.1, CoCore-E 9.0 beta