0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Beszeltem vagyulaval aki sajnos nagyon elfoglalt a MI 3-as telefon forditasaival. Igy nem tudja most a portolast megcsinalni SGSA-ra.Akiknek viszont bejön cyan alapon es szeretnek a keszülek sajat basebandjan a v5-ös verziot (ami 100%, hogy jobb) hasznalni, itt ebben a topikban kerheti/-tek a portolast a MIUI Porting Team-töl: You are not allowed to view links. Register or Login
Feltettem vissza a MIUI-t végre jól, de APN akkor sincs. Kicsit túrtam a netet elég sok embernek ez a gondja de jobbára csak a telenorosoknak. Ha új APN-nt hozok létre és elmentem az nem jelenik meg a General alatt nem értem, hogy miért?!
Ez az APN nem tudom miért ekkora kiváltság a Telenornál...
A letöltés az tényleg valamiért nem stimm... Nem tudom miért. Néha jó, néha nem. Van Pc-re is md5 checksun, megkeresem, aztán du beteszem az indítóba.
Megtörtént, indító szerkesztve.
Csak Írd at a netet online rá, mentsd el es lesz 3g-dNexus 7 - CM10.2
Hello! Felraktam a miuit és a bal felső sarokban az állapot sorban kétszer van ott a T-Mobile H. Valaki meg tudná mondani hogyan lehet eltüntetni? Előre is köszi!
És ugyanúgy nincs mobil netem mint Burritnak.
Mind a két probléma megoldódott. Csupán azzal, hogy elmentem itthonról. Viszont újra indítással vissza jött mind a kettő. A telefonálás kicsit nehézkes vele. Fc is előfordul jó párszor. Van erre valami megoldás? Defy-n nagyon szerettem ezt a romot.
Fc-re egy factory reset is lehet megoldás. Ha az sem, tedd újra.
Szerintem teljesen felesleges, én vagy 3x telepítettem újra, ha nekem is volt netem utána restartnál már nem volt, az FC nem oldja meg de próba szerencse.Tapatalk-al küldve!
Mivel cyan alapú, szerintem itt sem lesz mindegy az alapsáv rom.
XXLQE volt rajta előtte.
Mondanám hogy cseréld XXLQG-re, de a MIUI előbb volt mint az, így foggalmam sincs segít e. Ha van Odin a kezed ügyében, egy próbát megér, veszteni nem fogsz.