0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Navigalasnal nyilvan autoban ulsz. Miert nem lehet radugni szivargyujtora azt a szerencsetlen telefont? 2500ft-ert kapsz 2A-es szivargyujtos toltot amin van ket USB egyszerre ket vasat tudsz vele tolteni 1A-el.
Na most èn kocsiban mindìg rá dugom mèg ha egy órára is. Kèrdès hogy nem nyírom e nagyon ezzel az akku èlettartalmát?Tapatalk-kal küldve az én Nexus 5-el
Könnyű cserélni az akkut, ha tönkremenne. Nincs úgy leragasztva mint a N4-ben volt. Leszeded a hátlapot, és kipattintod. Több videó van róla youtube-on.
Köszi majd megnézem. Egyébként mennyi az átlag élettartama ezeknek az akkumulátorok normál használat mellett?Tapatalk-kal küldve az én Nexus 5-el
Hamarabb adod el a vasat mintsem tonkremenne a delejtarolo benne:-)
Valoszinu amugy, hogy csak az ujabb szeriasokban nincs leragasztva. Az enyemben meg biztos ragasztva van.
Mivan, te már szét is kaptad a telefonod? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Meg nem, de mar gondolkoztam rajta:-)
Akkor miből gondolod, hogy le lenne ragasztva?
LE55ONS mester szetszedos videojabol:
Igaz, van két vékony csík ragasztó, de láthatóan nem túl makacs, és nem nehéz kiszedni az aksit. A N4-en (egyet szétszedtem havernál pont aksicsere miatt) úgy bele volt ragasztva az aksi, hogy vagy negyed órát szenvedtünk vele.
Nekem az Sgs 1-em akksija még mindig megy, pedig decemberben volt 3 éves.
Felraktam a 33-as franco kernelt, hátha dob a SOT-on. Majd kiderül.Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nalam most is 4 ora 47 es 15%-on vagyok. Volt ma fel ora telefonalasom is. Keszenlet pedig 9 ora 16. Meglesz igy is az 5 ora screen, de volt mar 6.5 ora is hetfon. Kell ennel tobb?
Annál nem, ennél igen. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Rizsi, te tudtál kezdeni valamit a 33-as franco alatt jelentkező villogó képernyővel? Az aksi egyébként jobban bírja a 33-as kernellel, nem szívesen térnék vissza a 32-re.Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Igen tudtam. visszaraktam a 32-est. Az FKU beallitasainak reszetelese utan is villogott a kepernyo.
Akkor hát visszaflasselem a 32-t. Kellett nekem hozzányúlni a gyári rendszerhez, az tökéletes volt.
Milyen villogó képernyő? Milyen esetben? Nem találkoztam ilyennel.Tapatalk-kal küldve az én Nexus 5-el