0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Lollipop esetén nem működik az "OK Google" szó kiejtése, míg KitKatnál ment, ha magyarra állítottam, valamint az official magyar billentyűzet teljesen más szavakat hoz fel kiegészítéskor amiket eleve gépelek ezekre valami ötlet?
Mikor lesz 5.0-s Mahdi rom? Lehet már tudni már valamit?
Gyorsan merül az akku a Lollipop alatt.
Kellet emlegetni: Vállalkozó kedvűeknek itt az első Euphoria-OS-1.0-Beta-0.2-hammerhead-20141117.zip:You are not allowed to view links. Register or Login
tudjuk meg már wifi problem is,és ma már vidi lejátszás bug rol is olvastam+art,na nálam idág egy kalap az az egész,vicc.egyre roszab lesz ez a droid. You are not allowed to view links. Register or Login
GAPPS?
Kell hozzá az is. Még hozzá A PA gapps.Itt negvan minden:You are not allowed to view links. Register or LoginIlletve annyi, hogy sokan bootlopra panaszkodnak.
Ma apkmirror-ról felraktam a legfrissebb google play servicest és szerintem ennek köszönhetően a smart lock opciók között megjelent a biztonságos helyek is, eddig ez nem volt ott
Android 5-öt lehet downgradelni Slim romra? Csak rootoltam es Franco kernelt tettem fel a stock Lollipopra...
De jelenleg nincs gepem, gondolom anelkul nem megy,ugye? Akkor meg marad a meloban valo flesheles...
[BETA][2014.11.19] SuperSU v2.25You are not allowed to view links. Register or Login19.11.2014 - v2.24, v2.25 - BETA- Updated policy patches
Van egy olyan bajom is, hogy néha eldobálja a hálózatot, valamikor percekre
Nekem mára jutott el arra a szintre, hogy egy napot se bír kiVan egy olyan bajom is, hogy néha eldobálja a hálózatot, valamikor percekre